Utgång

Igår blev det utgång till Butler's här i Trollhättan. Vi förfestade hos Sarah, sjukt trevlig tjej och sjukt trevliga människor som var där! Sedan så beställde vi en limo som hämtade upp oss och körde oss till krogen, haha random. Men företrädet i den jäkla kön var vad vi behövde! Annars hade vi nog inte kommit in alls...
 
Jag hade i alla fall jättetrevligt och avslutade kvällen med det klassiska fyllekäket på Sibylla! Och självklart så missar jag alltid att ta bilder... Jag måste investera i en riktig kamera så att jag kommer ihåg det haha.
 
 
Hahaha jag snubblade över denna bild istället, detta är från skoltiden och vi var nyss fyllda 18 år!

Bloggtips

Jag måste tipsa er om en sjukt bra blogg--> http://viktorfrisk.nu/
En av de bättre manliga bloggar som jag har läst, som innehåller både klass och kvalitét!

Långfredag

God dag! Jag startade även den här dagen med en powerwalk i skogen. Så sjukt skönt att känna när solen värmer också! Snart så ska hela familjen åka till mormor på påskmiddag. Jag kan säga såhär; att sedan jag kom hit så har jag inte varit hungrig en enda gång haha. 
 
Ikväll så ska vi åka och hälsa på några vänner till familjen, ska bli mysigt att busa med Thim på 3 år!;) 

Mys

Jag har haft en sjukt skön dag! Jag startade dagen med en powerwalk här på Skogshöjden i den värmande solen... Det var så himla skönt att få andas riktig skog igen! Det luktar så gott. Sedan så har jag, mamma och syrran varit i farten hela dagen. Vi har shoppat en massa och bara myst! Jag var även på min bokade tid hos Maria på Sjätte sinnet idag. Hon är ett sjukt duktigt medium och idag hjälpte hon mig att förmedla budskap. Jag fick bekräftat mycket av vad jag har känt och grubblat över väldigt länge och nu är jag mer säker på vilket håll jag ska gå åt i framtiden. 
 
Ikväll så ska jag och syrran överraska pappa, han vet inte ens att jag är i Sverige så det ska bli kul! 
 
Random men fin bild...

Trollis

Så var man hemma i Trollhättan. Det var ett tag sedan sist, Trollis och jag. Det är sig likt och det var väldigt mysigt att krama om nära och kära igen. Imorgon tänker jag överraska pappa också (hoppas att han inte läser denna blogg). Jag vet inte hur länge jag stannar här men det blir nog över påsk i alla fall. Himla trevligt! 
 
Den här dagen har bjutid på en hel del. Solen har skinit och jag har ätit napoleonbakelse från Ritz! Ritz måste vara världens bästa bageri. På riktigt. Inget i hela världen kan slå Ritz i Trollhättan. De bakar tamigfan med kärlek. 
       Jag var även tvungen att göra slut med en kär vän idag. Det är så himla tråkigt när sånt händer men ibland är det den enda lösningen och det bästa för en själv. Jag lovade mig själv för längesedan att alltid droppa människor som är energitjuvar i mitt liv, sagt och gjort. Idag hände det igen. Jag var både ledsen arg och sårad, och allt bröt ut i ett enda storgräl. Då fick jag nog. Jag väljer alltid att hålla relationerna till de människorna på en ytlig nivå och inte släppa de för nära inpå igen, eller så bryter jag helt. Jag menar inte att man borde "göra slut" p.g.a ett gräl (gräla kan alla göra), men när saker och ting ligger och gror länge nog så funkar det helt enkelt inte längre. 
 
 
 

Words

 
Hejsan hoppsan alla fina människor i vårsolen! Idag är det några få plusgrader, och jag tänker våga vägra vinter idag, och dra på mig vårjackan och converse! Hur nice? Jag ska jobba mitt sista pass innan lite påskledighet idag. Fcking underbart. Jag har nog aldrig längtat såhär mycket efter en vecka ledighet som nu.
 
Jag önskar er en fantastisk dag♥

Den känslan

Den känslan. När man kommer i en jeansstorlek som är två storlekar mindre än den man hade innan. Den känslan. När man märker hur löst ytterjackan har börjat sitta. Sen känslan. När man ser de små förändringarna på kroppen, som kommer att bli nyckeln till den stora förändringen sedan. Det har lönat sig att träna och träna och träna! Och idag ska jag fortsätta efter en helg med en massa äcklig choklad och vin. 
Jag ska snart bege mig till gymmet efter att ha sovit ut riktigt länge. Sedan så ska jag ut på stan och småshoppa lite och kanske ta en kaffe med Sofia och tjejorna. Visste ni att kaffe är min bästa hemlighet mot sötsug? Så fort jag är sötsugen så häver jag i mig kaffe. Det hjälper! Nummer två är tuggummi. 
 
Jag måste också hinna packa sedan för på Onsdag så åker jag till Sverige på obestämd tid. Om det bara blir i ett par dagar eller hela påsken får vi se. Jag är ledig från jobbet och jag längtar så efter lite ledighet! Familjen kanske kommer till mig över påsk, men vi får se.

Partysvensker?

Haha kvällen igår var sjukt kul! Vi träffade en massa kul folk och hade bara trevligt. Dock så har jag verkligen fått för mig vad en riktig "partysvensk", som norskarna gärna kallar oss svenskar (och drar alla över en kant), verkligen är. Och jag har också kommit fram till att jag inte är en själv. Altså, man måste ha gått på ställen där alla wannabestekare till partysvenskar hänger, för att fatta. Så jag tänker inte ens förkara. Fenomenet Partysvensker existerar verkligen!
Hur som helst så trillade jag in genom min ytterdörr sådär runt 8 imorse! Hur kul är det inte att dra på efterfest med en massa kul folk och bara tjata och skratta i flera timmar?
 
Idag så tänker jag köpa hämtmat och mysa ner mig i soffan och nörda filmer hela dagen!

In action

Jag sjunger högt och töntar mig i väntan på Maria. Ikväll blir det nämligen utgång! Jag är värd att ha så jävla kul efter dagens arbetspass! Vi drar nog på Solli senare, och träffar kul folk. 
 
(Sandra jag har lånat ditt halsband, mohahahah)

Blå mascara

Idag när jag och Amanda hängde på diverse serveringar på stan så passade vi givetvis på att småshoppa också! En  sak av allt smått och gott som jag köpte var en blå mascara. Jag har aldrig ägt en färgad mascara men tänkte att det kunde bli ballt till vårens outfits. Antingen så lär jag se ut som en gammal 80-talstant eller så blir det faktiskt ballt. Det beror på vad man matchar (eller missmatchar) med? Värt att prova! 
Kan vara ganska ballt att ha i fler färger också?
 
Vad tror ni?

Friday

God dag! Idag så har jag hängt på stan med Amanda. Vi har både brunchat, fikat och tagit ett glas vin! herrejösses som jag får träna ikväll! Japp, för det är vad min fredagskväll ska gå åt till. Tvätta kläder och träna. Och söka lite jobb. Mest för skoj skull:) 
Mina roomies åker till Sverige och ensam blir jag i helgen. Jag har dock fullt upp i alla fall och ska både jobba, gå på krogen och träna! Hej och hå vad det går.
 
Trevlig helg!:)

Kul minne

Haha detta fotot togs på en crazy efterfest ute på västkusten för 2 somrar sedan. Den här festen slutade med att alla klädde ut sig med peruker och glitterboa. Schlager it was typ:D
 
Det är sjukt vad fort tiden kan förändras. Det var då och nu är nu. Idag har jag ett helt annat liv och är nästan som en helt ny person. Jag har verkligen utvecklats.  

Not giving in

Den här är massa bra! Sevärd video!
 

HelloKitty

Hello Kitty-nattlinnet från pubistiden är på, och jag ska snart lägga en ansiktsmask i choklad som jag fick av kära Emelie förut. Fick även med mig en god och lysxig dofttvål hem! Sjukt sjyrre polare jag har altså! Jag tog T-banan ut till Romsås för att hälsa på i Emelie och hennes sambos nyköpta lägenhet! Himla in lägenhet altså! 
 
Annars så har jag typ tränat och handlat nyttigheter idag. Jag ska lägga mig om inte alltför länge för jag tänkte minsann gå upp till gymmet imorgon bitti! 

Glider

Ååh det känns som att jag glider fram i mitt lilla liv just nu. Allt går lite som jag vill. Eller, givetvis inte allt men mycket! Och är det något som är jobbigt, jag då spelar jag bara upp Rebecca&Fiona's Taken over (blir konstigt nog supertaggad på livet av den låten!) i huvudet och taggar framtiden i stället. Att allt slit som jag gör nu, kommer att vara värt det sedan! Jag vet att jag kan komma dit jag vill. Jag har ju redan nått vissa delmål egentligen. Och livet ska vara upp och ner. Det är bara så det är. 
 
Idag så har jag jobbat ett hårt jobbpass. Jag hoppade träningen idag, och sov ut i stället. Och tränar man för mycket så  kan det bli att man bara bryter ner musklerna i stället. Kompenserade med en kvällspromenad med Sandra efter jobbet i stället :)
 
Jag, 16 år.

Repeat

Den här går om och om och om och om igen här hemma. Så ruskigt bra! 
 
Förresten, så har jag och Maria bokat biljetter till Stockholm ikväll! Om vi är taggade. I slutet av april så tar vi långhelg i Skandinaviens vackraste stad.

Söndagstjat

Tjenixen! 
Idag så är det en ganska chill dag, som vanligt på söndagar. Om en timme så ska jag till gymmet och träna och sedan så ska jag troligtvis till Maria och mobba henne för att hon är bakis och inte jag haha. Jag och Maria ska till Stockholm nästa månad så vi ska planera lite småsaker som har med tripen att göra. Kommer att bli fett!
 
För övrigt så har jag inte så mycket mer att komma med idag. 

Boosta din vardag!

Ett bra sätt att boosta sig själv och komma på bra humör är att komma på tre saker som man är glad över just idag! Eller kanske tre saker som gör att man är bra. Eller varför inte båda? 
 
Idag är jag glad över: 
 
- Att jag har så underbara kollegor som jag ska träffa på jobbet idag.
- Att jag tog mig en powerwalk.
- Att jag har återfunnit min kämparglöd.
 
Jag är bra för att:
 
- Jag brinner igen.
- Jag är en god medmänniska.
- Jag tror på mig själv.

Den sista videon

Jag blir så himla ledsen. Denna videon nedanför var den sista som den 13-åriga flickan (läs flickan) la upp innan hon tog sitt liv genom att hoppa framför ett tåg (ni har säkert redan läst om detta). Jag förstår inte hur det kan gå såhär långt. Och det läskigaste är att man oftast inte ser på en människa som redan har bestämt sig.
 
Jag önskar att jag kunde hjälpa alla ungdomar och barn i världen som mår så dåligt att de bestämt sig för att ta sitt eget liv. Som mår så dåligt att de inte ser en annan utväg. Som går i en ständig kamp med sina tankar. 
Jag önskar att alla unga där ute som inte ser någon utväg i livet, ändå står på sig och kämpar. För man är trots allt aldrig ensam, hur utelämnad man än känner sig. Och det finns alltid en bättre utväg.
 
 
Världen har mist ännu en vacker och otroligt fin människa p.g.a hot och mobbning. Det får inte hända igen.

14.03.13

God dag på er! Det är väl fantastiskt vad många dagar i sträck som solen kan skina på?:) Jag blir lika glad varje gång jag drar upp rullgardinen! Snart börjar vi väl bli bortskämda med all denna sol? Underbart! Idag startade jag dagen med en rejäl dos träning. Och aj vad mitt knä har tagit stryk. Jag har en spricka i minisken som inte vill läka och läkarna ville inte göra något åt det för ett x antal år sedan. Är det någon som har något tips på hur jag kan träna så att mitt knä inte tar så mycket stryk? Jag antar att det gäller att bygga upp musklerna runtom? 
 
Hur som helst så ska jag iväg till jobbet alldeles för snart. Nu kommer jag att jobba tre sena pass på raken. Det är inte lätt när det är svårt;) 
 
Nä nu ska jag ta och kila iväg till T-banan! Vi hörs hörrni♥

Plus Que Ma Prope Vie

Den här är den vackraste jag vet just nu. Jag älskar soundtracks och det
här är verkligen min favorit! Carter Burwell är så sjukt duktig. Den här tar 
fram en feeling hos mig som nästan är oförklarbar.
 

Heta

Nästa vårköp? Hade varit finfint att klicka hem dessa känner jag. Spånat ett tag...

Silverfat

Frustration. Ett jävligt frustrerande ord. Idag är jag frustrerad över mig själv. Just för att jag i smyg klagar så på mitt liv och att jag måste jobba, och att det är så jobbigt att jobba för sina drömmar. Men hallå!? Hur bortskämd får man vara egentligen? Jag behöver någon som örfilar mig samt får mig att öppna ögonen igen. Det är ju så livet fungerar. Man kan inte få allt serverat på ett silverfat även om det hade varit oerhört bekvämt. Vill man komma någonvart här i livet, så måste man jobba för det.

Karma


Dags

Dags att träna för första gången på nästan två veckor! Nu är jag äntligen frisk från förkylning! Dags att börja jobba hårt igen. Dags att följa min kostplan igen. Dags att må bra igen! 
 
- No carbs
- No alcohol
- Workout.

Ångest

Bakfylleångesten som plågar mig idag... är vad jag förtjänar helt enkelt! Hahaha. 
Kul kväll igår. Konstig kväll igår. Trevlig kväll igår. Fylla igår. Utgång igår. Ja ni vet allt det där... 
 
Usch, nu blir det ingen fest på länge! 

Bebistrenden?

Varför skaffar alla på landet barn innan de själva knappt är vuxna? Är det någon slags småstadstrend? Jag är inte emot att unga skaffar barn men jag förstår inte grejen. För det har verkligen blivit en grej känns det som. Jag har nog minst tjugo stycken i mina gamla "umgängeskretsar" från mina hemtrakter som är unga föräldrar, och några är väldigt unga. Eller var. 
 
Ibland känns det som att vissa skaffar barn bara för att deras vänner skaffar barn. Som en trend helt enkelt. Barn är ju faktiskt inte en accessoar. Barn är liv som vi vuxna ska ta hundra procent ansvar för. Jag är givetvis jätteglad för mina vänners skull! Och det är ju nog fantastiskt att bli förälder trots allt. Men jag får själv lite panik åt dem, bara för att jag själv vill leva fullt ut som ungdom medans jag kan, ett tag till;)
Det är ju tur att vi människor är olika och ser livet ur så olika perspektiv. Alla är vi på olika nivåer och alla har olika drömmar och mål med sina liv. 
 
Det känns i alla fall som att det är tvärt emot i storstan och på landet. Jag upplever att i storstaden, så har de flesta en upplagd karriärplan som de håller sig till och skaffar barn först när de passerat cirka tretti. Medans på landet så har man sitt jobb, sin pojkvän, sin hund och sin trygghet och ska helst vara föräldrar innan tjugofem, så att man kan leva upp till "den perfekta lyckliga familjen"-fasaden och skylta med sitt perfekta Svenssonliv.
 
Detta inlägget var verkligen inget illa ment mot alla unga föräldrar och jag hoppas att ingen tog illa upp! Jag skriver bara ur min egen uppfattning och hur jag upplever. Självklart ska man skaffa barn om man känner att man är redo för det och verkligen vill ha det livet nu:) 
 
 
 

Fest

Goa brudar på förfest. Kul kväll:-)

Skamliga förslag

Ojojoj vilken dag. 
 
Skamliga förslag av gamla gubbar på facebook, kollega som sextrackasserar mig på facebook för att jag tackade nej till att bli hans KK (WTF???? Känner inte ens människan???), personer som in princip skriker efter någon som kan tycka synd om dem och beklagar sig...
Men vet ni vad? Så här enkelt är det: Det är bara att radera människor som dem ur sitt liv! Och jag vet ju att Karma är en jävla bitch. Och jag vet också att jag kan få min äckliga kollega sparkad om jag vill.
 
Och dessutom så vägde lunchen med Amanda (+shoppingen på stan) upp det negativa idag! Så jag har det ganska bra ändå:) Jag låter mig aldrig lägga ner onögid energi på idioter som inte ens förtjänar min energi.

Garbo

 
"Det är något Greta Garbo-aktigt över dig". 
 
-   Den komplimangen ligger på topp tre över finaste komplimanger som jag har fått den här veckan! Tack! 
 
Jag tycker att det är sjukt kul att få komplimanger och jag får det rätt ofta (ganska sjukt faktiskt) och blir lika förvånad och glad varje gång! Den här veckan har verkligen varit en komplimangvecka. Folk på jobbet har kommit fram, kollegor har sköljt komplimanger över mig (bästa bästa♥, behövligt under tuffa jobbdagar) och t.o.m en gubbe i mataffären dök upp med en komplimang om mitt hår i helgen. Vad sker? Så himla fina är människor i den här stan helt enkelt. Och jag älskar att ge komplimanger lika mycket! Jag ger gärna komplimanger till både mina vänner och främmande människor om jag verkligen tycker något. Det värmer.

Sexy Tyra

Fick syn på den här bilden och tycker att den är så himla nice!

Helgen

Jag har haft typ världens bästa helg! Vi hade finbesök här från Sverige till idag och i lördags vart det fest här. Vi drack drinkar och spelade spel samt filmade en egen harlem shake. Vi får väl se om den blir såpass bra att den kommer upp här hahahaha! Jag tror att den blev grym. Vi gick såklart ut på krogen i lördags också och himla skoj var det! 
 
Igår så firade vi Sandras♥ födelsedag med mer thaimat (från lördagen) och en massa godsaker samt en massa kul skitsnack hela kvällen! Det var så himla mysigt att ha Emelie och Mickan här i helgen också , lite återträff med oss fyra sedan Smögen förrförra sommaren haha:)
 
Lite bilder från promenad i Frognerparken... (bilder från festen kommer säkert en annan dag haha)
 

Trevlig helg!

TREVLIG HELG mina kära!!! Jag hoppas att ni får en fin helg innehållande allt ni önskar. I helgen har vi Sverige-besök och så blir det fest här hemma! Jag är taggad. 

01.03.13

Goddagens!
Idag så sov jag lite längre än vad jag hade planerat. Kanske inte så konstigt med tanke på när jag gick och la mig inatt. Sådär runt halv tre. Så det blev ingen träning för mig idag, det får jag ta igen imorgon. Men jag har i alla fall hunnit uträtta lite ärenden på stan, och snart så ska jag åka till jobbet! Det känns faktiskt bra att åka och jobba för varje dag är jag så glad att jag har mina kollegor. De är fantastiska allihopa. Den dagen jag slutar på IKEA, den dagen kommer jag att gråta. Helt seriöst.
 
Och även idag skiner solen. Njut av den och sug in all D-vitamin som går!
 
Inte världens bästa bilder. Men det är bilder i alla fall! Jag ser blekare ut än snövit haha.

Sikta högt

Jag har suttit sjukt länge nu på kvällen och bollat tankar om framtiden med min visa mor. Hon är den bästa jag vet att bolla tankar och idéer med. Och hon får mig att känna att jag verkligen kan lyckas. Jag har så mycket i mitt huvud som jag verkligen vill genomföra och på något sätt så ska jag bara ta mig dit. Jag tänker sikta så jävla högt som det går och bara kämpa, slita och svettas för det. Jag pratar om långsiktiga planer nu. Men jag måste börja nu. Och det har jag väl gjort på sätt och vis. 
 
Nog om mina djupa tankar... Jag ska upp jättetidigt imorgon för att hinna träna +fixa en massa ärenden inför lördagens stora fest hemma hos oss. Kommer bli fett vill jag lova! En fest med folk som vi tycker om kan aldrig slå fel! Och dessutom så blir Sandra 22 på söndag! Åren går, eller vad säger du frugan? Haha;)
 
Sikta mot stjärnorna.
 

RSS 2.0