31.10.12

Godkäll igen mina kära!
Idag så vaknade tio minuter innan min buss till jobbet gick! Fattar ni paniken som uppstod? Men; på de minuterna så hann jag duscha, sminka mig, klä på mig och kuta utan bara helvete till bussen. Så hann till jobbet gjorde jag i alla fall:) 
Nu efter jobbet så drog jag ut på en powerwalkrunda i regnet. Jag kom in pissvåt och tog en varm dusch. Nu sitter jag och kikar på lägenhetsannonser. Ganska skön dag ändå, även om det känns som att man inte gör annat än att jobbar och sover ibland. Jag börjar även känna av lite av min årliga vinterdepression vilket är lite jobbigt för mig. Men att powerwalka hjälper mig att rensa tankarna så att jag mår lite bättre för stunden!
 
Saknar hästtiderna... Fina fina Sandokan:)

Shopping...igen

Godkväll!
Idag har haft en supertrevlig kväll med min fru! Direkt när jag kom hem från jobbet så drog vi på stan och shoppade. Vi både åt middag och kvällsfikade ute innan vi tog spårvagnen hem:) Jag fick köpt mig ett par sportleggings (tack och lov H&M sport), tjocka vantar och två halsband. Ganska nöjd tjej. Jag var ju egentligen ute efter ett partplagg men hittade verkligen ingenting på den fronten. 
 
Nu när jag har syndat med fika idag så ska jag föröska ge mig upp imorgon bitti och powerwalka innan jobbet! Jag får ju inreda mina sportbrallor också, hähä... 
 
Frugan på fika.
 

Snö

Jag hatar detta:
 
Så då går vi över till en mycket mycket vackrare slags snö som jag vill ha:
 
Urläckert halsband från Snö of sweden som jag gärna tar emot med öppna armar!:) Mmmmh, vad jag jag har spanat in detta från årets vinterkollektion.

Söndag

Hejhopp. Självklart så glömde jag, som vanligt, att ta egna bider igår när det var utklädningsfest här hos oss. Det kom en massa trevligt folk och drack massa öl och så slutade det med en fet utgång. Jävlar vad vi dansade och oj vad vi spenderade i baren, hähä. Hemgången på natten bjöd på korvätande på 7-eleven och en jäkla massa skratt. Kul! Idag så har jag, Sandra, Fia och Daniel varit på marknad på løkka och kikat. Sedan drog vi tjejer hem och tittade på Twilight och mölade chips. Bra dag!
 
Imorgon är det ny vecka, med nya möjligheter. Och jag är sjukt trött som vanligt. =) 

goodmorning

Godmorgon mina kära!
Jag vet att ni får en jävla chock över att jag är uppe såhär tidigt. Klockan är liksom 05.56!! det blev nämligen så att jag var tvungen att hoppa in och jobba idag på en lördagsmorgon som denna. Det känns kanon när man slutade sent igår och har sovit 0 timmar inatt;) Men what to do? har mn sömnproblem så har man, that´s it. Igår innan jobbet så shoppade jag, igen, precis som i förrgår. Men behöver man kläder så behöver man, thats it :D dag så ska jag försöka ge mig ut efter något att ha på mig ikväll (fest) efter jobbet, om jag inte är halvt död. Det är nämligen partaj som heter duga ikväll! Då ska vinen korkas upp och drinkarna flöda:) 
 
Jag vet någon som kommer att vara död efter den här helgen hähäh...
 

Vill ha:n

Det börjar ju bli riktigt kallt ute nu om kvällarna, is börjar ligga på backen och man andas vita stora ångmoln. Då är det bästa som finns att kura in sig i en stor varm och go jacka och känna att man inte behöver stå och hoppa jämnfota vid busshållplatsen. Här är tre winter-wanties som jag vill ha i förtidig julklapp(*tindrar med ögonen*):
 
 
Alla från fjällräven.
 
.

Boendedjungeln

Jaha, så var man i lägenhetsdjungel igen, som för ett år sedan. Den här gången har jag givetvis lärt mig bättre vad man ska titta efter och inte, självklart beroende på vad man är ute efter, o.s.v... MEN, vilka viktiga faktorer spelar mest in egentligen? Vad tittar ni mest på och vad ska man tänka på egentligen? Vilka fällor ska man undgå och vad ska man vara mest kritisk mot? Visst har man lite koll men lite fler tips skulle sitta fint tack! 
 
Och ska vi våga lämna kära Uranienborg och flytta till en annan stadsdel? Jag trivs ju så bra här, men givetvis får man vara öppen för alla förslag:)

23.10.12

Goddag!
Idag så startade jag dagen med en timme powerwalk! Så himla skönt att starta dagen med det. Helst så ska man göra det före man äter frukost för att få igång förbränningen riktigt ordentligt under dagen. Men det är superviktigt att äta frukost när man är tillbaka hemma! Annars så kan det kvitta:-)
Jag ska åka till jobbet om en stund. Under dagen hittils så har jag ringt viktiga samtal (oj vad det händer grejer hela tiden) och gått lite ärenden. Det känns bra även om mycket i min vardag utlöser en jävla beslutsångest som jag lider av. Alla dessa val i livet... Men någonstans så måste jag stanna upp och tänka "vad är bäst för MIG och MITT mående?". 
 
Ha en fortsatt fin dag och kom och handla och ät på IKEA Furuset i Oslo om ni har vägarna förbi ikväll vetja!
Puss♥

Allt flyter

God dag!
Det var ett tag sedan vi hördes. Jag är i farten hela tiden. Jobbar, sover, festar, går ärenden, sover, jobbar, festar, jobbar o.s.v... Det är här det händer med andra ord! 
Tja, vad kan jag uppdatera er om annars då?
Vi är kanske på jakt efter en ny lägenhet för att vi vill ha större. Och vi har skjutit lite på backpackingen i Australien/Nya Zeeland/Asien p.g.a personliga skäl så som jobb o.s.v. I stället nöjer vi oss med flera småresor under våren i stället. (just nu är jag inne på Island! Hade varit ballt). 
Ang. lägenhetssökandet så var Sandra och Fia på visning tre våningar upp i samma hus. Vi vill ju så gärna behålla läget som vi har på vårt boende just nu. Det är inte alla som bor centralt baom slottet med gångavstånd till allt och takterass med en underbar utsikt.
 
Annars så flyter livet på. Nu i helgen så har jag både hunnit med att jobba och gå på inflyttningsfest hos Julia och Therese. 
 
Bjussar på en gammal partybild på mig och frugan...
 

Jisses

Åh, det händer så mycket hela tiden att jag inte får tid till datorn eller avoppling! Jag hoppas att ni står ut till imorgon för då ska jag uppdatera er. Nu ska jag sussa sött. 
 
Natti.

Höstmys

Idag så har jag ägnat dagen åt att chilla, handla mat och fika med Amanda. Amanda kom över nu på kvällen så höstmyste vi tjejer:) Jag gillar höstrusket, det blir så mysigt att tända stearinljus och mysa då! 
 
Imorgon så ska jag upp tidigt för att powerwalka med Amanda innan jobbet. Nu jävlar ska det röras på! Jag har legat på latsidan ett tag (igen) och måste komma igång nu. Jag mår så mycket bättre psykiskt då. 
 
Jag hörde förresten att det kunde komma lite snö i Oslo imorgon!? Nu börjas det... 
 
Haha, jag hittade en bild på Malin, mig och Johan i vintras på vår första IKEA-trip och
när vi bodde ihop. Tänk att jag snart har bott i Oslo i ett år. Jag ångrar verkligen inte mitt
val att flytta hit. Jag har aldrig mått så bra som nu när jag bor här och jag har lärt känna
så många fantastiska människor!

Trött

Godkväll..
Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Jag unnade mig hämtmat från K&C på Bislett. Det är mitt favoritkebabhak och deras hamburgare är himmelska. Nu ska jag sova, för sömn är verkligen något som jag behöver.
 
Puss

Full fart

Jag har verkligen inte hunnit blogga på flera dagar. Jag har varit stressad och haft fullt upp med annat. Men min helg har i alla fall varit supertrevlig! Jag har spenderat helgen i Trollhättan hemma hos mamma. Jag har varit på födelsedagsfest hos Josefin (som dessutom var ytterst trevlig) och lunchat med Empan och Jessie också. Träffade pappa en sväng idag också. Annars så har jag bara umgåtts här hemma och ätit god mat:) Det är alltid så trevligt att komma "hem" och få en massa värme när man inte har träffats på länge. Visst har jag varit i Sverige några vändor sen jag flyttade till Oslo men då har jag inte haft tid till familjen på samma sätt. Och familjen borde alltid komma först. Familjen ska man värdesätta högt. 
 
Hur som helst så är jag tillbaka i Oslo igen imorgon förmiddag. Jag måste på några ärenden på stan direkt när jag anländer och sedan så är det iväg till jobbet som gäller! Full fart hela tiden som sagt. Jag hoppas att ni har haft en skön helg♥

Utgång mitt i

Jag orkar inte skriva något detaljerat och invecklat idag för att jag är bakis och hungrig. Ska bli skönt att komma till jobbet och ÄTA. Varför blir man alltid så hungrig på bakfyllan? Hungrig utan stopp liksom... Hähä... Eller är det bara jag?
 
Hur som helst så jobbade jag på dagis igår. Det var ett tag sedan kan man säga. Jag ska hoppa in som vikarie som extrajobb vid sidan av Ikea:) Jag har saknat att jobba med barn så himla mycket! Det är så myigt. Ett minus är väl att jag kommer hem ca 12 på natten från Ikea och måste upp tidigt för att jobba på dagis morgonen efter. Men det får gå för ett tag.
 
Igår kväll så var det födelsedagsfest för underara Amanda som fyllde 24. Vi srack vin och åt världens godaste hemmabakta choklad/hallon-cheesecake. Kvällen slutade med utgång och dans.
 
 

Live the...

God middag♥
Jag har sovit ut idag (det var verkligen vad jag behövde både igår och idag) och har just fixat mig och duschat. Jag ska snart käka en knäckemacka och sedan ge mig ut på presentjakt. Imorgon så fyller käre A år. Vad köper man egentligen till en 24-åring? Hm...Hur som helst så börjar jag jobba klockan tre. Segt men veckan är snart över och jag är ledig i helgen! Och på lördag så ska jag åka till Sverige och hälsa på min familj. Jag har saknat dem så himla mycket på sistone så jag ser fram emot att krama på dem:)
Ha en fantastisk tisdag, mina kära!

Nyvaken?

Hejsan svejsan. Idag ställde jag klockan på 7 men stängde av den i sömnen och vaknade klockan 12!?!? Haha, vilken tur att jag inte hade någon tid på jobbet att passa eller sådär... Puh! Mia har just kommit hem så vi ska åka till Ikea och handla lite smått och gott till hemmet. Ja som ni vet så kommer jag ju aldrig riktigt ifrån jobbet;) Vilken tur att jag ändå tycker om Ikea såpass!
Senare så ska jag träffa Emelie, det var ett tag sedan så det blir himla trevligt altså!

07.10.12

Hej och hå vad det går! Tiden altså... Ännu en vecka och ännu en helg avklarad. Och snart är det jul igen... Helt sjukt. Jag funderar redan över julpynt och hur allt kommer att bli. Och inte minst nyår! Nyår är verkligen årets höjdpunkt för mig. Hm, jag funderar på att ordna en brakarfest här hemma i år!? Bjuda hit massa folk och fira in det nya året på takterassen;)
Det är i alla fall en stund kvar haha!
 
Hur som helst så har jag varit hemma och bakis idag... Det blev en utgång för mig och Amanda igår. Amanda kom över på vin till mig och sedan så drog vi mot Youngstorget. Vi vart en sväng in på Justisen (det var bara dräggigt och äckligt där igår) och sedan så drog vi vidare mot Revolver, en asnice bar där mest rockers hänger. Det är i alla fall sjukt trevligt att snacka med en massa folk och dricka öl:)
 
Jag och Linda i vintras:)

Love.

Lilla familjen♥ Älskar er tjejer! Världens bästa roomies har jag. Ikväll så har jag, Fia och Mia
haft myskväll framför tvn. Imorgon så jobbar jag 11-19. Och Sandra är i Sverige, den jäkeln,
denna helgen. Och imorgon kväll så får det nog bli en massa vin och partaj för det är jag sjukt
sugen på nu när jag har vilat upp mig ikväll!
 
Jag har tyvärr inget mer att bjuda på för er som antecknar i intresseblocket. Eller jo förresten! Nu ska jag sova.
 
Godnatt mina hjärtan.

True story

Det som inte dödar dig gör dig bara starkare.

3 okt

Hej hej.
Idag har jag:
- Blivit väckt av att jobbet ringer och ber mig komma in så fort som möjligt.
- Jobbat och slitigt för att det var sjuuukt mycket att göra på jobbet.
- Tvättat.
- Kvällspromenerat med Amanda.
- Spräckt en lampa.
 
Woop woop. Imorgon är det redan torsdag, var tar veckorna vägen!? :)

Inflytt

God kväll!
Jag och Sandra gick just en asskön promenad runt Frognerparken. Det var oerhört skönt att röra på fläsket igen. Idag så har jag varit ledig=superskönt. Jag har pysslat hemma och hjälpt Mia att flytta. Hon har ju faktiskt flyttat in hos oss idag! Sjukt tråkigt att Johan har flyttat ut men vi är lätt världens bästa tjejgäng:)
 
Jag ska försöka att lägga mig snart så att jag är pigg och glad imorgon, hehehe...
 
Supersköna Mia och sin sista lilla vända med packning.

RSS 2.0