U r who u r

Jag och Sandra tog en vända på stan. Det var ju homofilparaden här i Oslo idag! :) Homofil betyder ju homosexuell/gay som ni förstår. Jag tycker att det är jättekul :D Alla människor var så glada och bara var!
 

Dattera til hagen

God morgon!
Jag ligger fortfarande och drar mig i sängen. Igår kväll så var jag ute med personalen från Gladenga barnehage.  Det var sjukt trevligt! Vi startade med öl och middag på Dattera til hagen på Grönland. Jag måste säga att jag gillar lite hippie-hak där man träffar olika sortes människor och bara har det trevligt! Ibland är jag lite trött på de stela schtekarställena. Vi drog i alla fall vidare till Cafe sör och till Jusistitien till slut. Jag datt ner i min säng runt 4 imorse. Nice.
 
Jag drog till Karina innan vi drog på middagen. Hennes valp bara växer
och växer! Så sjukt fin :)

Hähä :)

Parkhäng med Sandra idag var i alla fall det bästa på hela min torsdag!:) Vi kom fram till
att vi ska börja lira basket. Hur kul är inte basket? :D Bra sätt att bli fit på också! Senare på
kvällen så mötte jag upp en vän för några öl. Kom hem vid tre. Nu ska jag sova :) Natti!
 
 

Takterass

Det var nice så länge det varade innan det började mulna till och droppa lite från himlen...

Converserand

God dag mina sköna!
Idag så sov jag ut till 9 och sedan så har jag bara slappat hela morgonen. Har diggat massa musik och fixat lite:) Swedish house mafia går i ett i den här lägenheten nu för tiden;) Jag, Emelie, Johan och lite annat folk drar ju SHM-konserten den 22 november (Sandra drar på fredagskonserten)! Man måste ju tagga i tid;)
 
Just nu så har jag duschat och målat tånaglarna. Ska trycka i mig en olivlunch (ÄLSKAR oliver), städa lite grand och sedan så tänkte jag lägga mig på takterassen en stund för att sola bort den fula converseranden jag har lyckats få om mina fotleder! Helt seriöst, när jag går i ballerinaskor så ser det ut som att jag har vita strumpor på mig???? Paniken som uppstår...
 
Random misslyckad bild från förra veckan.
 

Blandat

My god vilken blandad dag!
Lycka och sorg. Börjar med det tråkiga. Jag gjorde mitt sista arbetspass på Gladenga barnehage idag. Vi vart till Forgnerparken med barnen. Jag höll på att brista i gråt när jag attackerades i en enda stor gruppkram av barnen innan jag skulle gå för dagen. Jag älskar dem. Men livet består av olika kapitel I guess.
 
Jag och Karina tog en lattelunch på en gräsplätt i solen innan jag stack hem också.
 
Nu över till det roliga. JAG HADE TUR OCH FICK TAG I SWEDISH HOUSE MAFIA-BILJETTER! Tack vare ännu en extrakonsert den 22 nov. Dock fanns det inga VIP kvar så det fick bli ståplats. Men vad faan gör det ärligt talat? Kan det inte vara jävligt nice att bara stå och hoppa i en klump och svettas bland alla andra? ;) Hahaha. Bara kör förfan. Jag bokade 2 biljetter och tänkte dra med mig Emelie. Har hon ångrat sig så får jag väl sälja biljetten till någon annan?;)
 
OM jag längtar??

SHM

Hur många av er ska på Swedish House Mafia i Stockholm i november?
 
Jag är jättebesviken för att jag inte fick tag i biljetter! Jag och Johan var sjukt taggade på de VIP-biljetterna som vi skulle boka till extrakonserten som de anordnat för att den första blev slutsåld på 45 minuter men så kraschade hela sidan typ tio minuter efter att biljetterna släpptes. Jag doog. Johan satt från sitt jobb på typ sju olika datorer samtidigt som Heidi satt från sin dator och körde åt oss. Men nix. Sidan kraschade och överbelastades och vips så var hela konserten slutsåld. Helt sjukt. Vad göra nu? :( Jag får väl hålla koll på Blocket eller nåt... Är avis på Sandra och Linnea som har biljetter fixade;) Ni kommer att få det så jääävla grymt brudar!!!
 

Dunderförkyld

God eftermiddag!
Jag sitter på soffan lite halvt nyvaken. Efter jobbet så socknade jag bredvid en slocknad Johan på soffan med en slocknad Sandra på andra soffan. Fia undrade nog vad det var för fel när hon kom hem från jobbet.
Jag har blivit dunderförkyld. Har så ont i halsen att jag knappt kan prata. Jag får helt enkelt kurera mig med starka halstabletter och alvedon. Prio #1 att handla idag! Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu innan jag ska börja jobba på Ikea på måndag och allt...
 
Puss på er!

At home

Jag är hemkommen efter min lilla shoppingrunda. Köpte lite smått och gott! Jag har en ny favoritbutik när det gäller skor... Belle. Vi har en Belle-butik på vår gata och det är bra skor till rimliga priser. Jag köpte faktiskt ett par jättesöta ballerina. Det var lite av impuls men de var ju så söta!
 
Jag vet att det är kassa mobilbilder, borde verkligen investera i en riktig kamera. Men visst var ballerinorna söta? Och köpte bl.a dessa tre over size-tröjor. Det blev mest basplagg. Behövligt.
 
 
 
 

Shopping

God dag!
Jag är hemkommen från jobbet för en stund sedan. Har bytt om och fräschat upp mig lite efter en dag i pissregn och tänke ge mig ut på Hedgehausveien och shoppa lite. Jag behöver skor och lite tröjor och toppar av olika slag. Solen tittade just fram, vad passar bättre? :) Kanske pausa med en kaffe i solen...
 

Slet

Jag går omkring här hemma och diggar min musik samtidigt som jag har diskat och tvättat, hängt tvätt, vikt tvätt o.s.v. Det var längesedan som jag tyckte att det var riktigt mysigt. Det är så skönt att bara gå hemma och pyssla ibland. Håller ni inte med?
 
Att bara gå hemma i sletkläder, vara allmänt osnygg och bara pyssla. Det är
kvalitétstid ibland. Nästan som lite terapi.

Trevlig kväll

Hejsan alla bakfulla och alla pigga! :) Hoppas att allt är bra med er?
Själv så klev jag precis upp ur min sköna säng. Sitter och lyssnar på chill musik och bara njuter av att alla tre partydagar är över. Det är så skönt att ha hela lägenheten för mig själv som jag har haft denna helgen (Sandra och Johan är i Sverige och Fia lånar sin väns lägenhet) för då kan jag göra vad jag vill och lyssna på vilken musik jag vill hur högt jag vill! ;) Jag längtar lite till jag skaffar min egen lya men självklart älskar jag mina roomies. De är guld värda och jag saknar dem allt.
 
Jag har haft en grym helg! Igår så blev det party igen som sagt. Camilla kom över med en flaska vin och hängde innan vi och Fia gick över till Marcus och Elvar för att fira Elvar som fyllt år. Han hade anordnat ett litet party. Det var sjukt trevligt med trevliga människor. Efter så gick vi såklart ut på krogen och shakade ass. Vi blev lite splittrade på två krogar (vad fan hände där? Haha!) men sånt som sker!
 
Lite suddiga mobilbilder kan jag väl bjuda på...

Midsommardagen

God eftermiddag mina små änglar!
Har ni haft en bra midsommar? Det har jag haft! Igår så började jag kvällen med att möta upp Fia (hon har lånat en lägenhet av sin vän som är i USA men annars är hon min room mate) så handlade vi massa mat som Fia sedan tillagade i hennes väns lägga. Vi åt en helt underbar midsommarmiddag och myste med vitt vin till maten. det var verkligen supermysigt att bara snacka om livet och dricka vin. Senare på kvällen så mötte jag upp Elvar som fyllde år, Marcus, Oscar och lite annat trevligt folk på Solli. Startade på F6 men drog sedan vidare till Sollihagen och shakade ass. Himla trevlig kväll får jag säga!
 
Idag så har jag sovit ut ordentligt. Jag gick en sväng på vår gata och småshoppade lite också. Solen kikade ju fram så kände mig tvungen att gå utanför dörren. Nu så öser regnet ner dock. Det blir förmodligen fest ikväll igen(!!). Jag tror att Camilla kommer över och drar en förferre med mig. Woop woop!
 
 
 

Hårt liv

Herregud vilket hårt liv jag lever. Det är inte lätt att vara partyprisse på heltid;) Igår efter jobbet så joinade jag Karina som jag jobbar ihop med, hennes fina valp Punky och en polare till Karina. Det var skittrevligt att sitta och dricka vin och bara tjata! Lite vin blev lätt till mycket vin...
 
Jag kom hem imorse och hann sova i någon timme innan jag drog till jobbet. Jösses jag vart trött idag. Jag kom hem för bara en liten stund sedan och ska snart hoppa in i duschen för att ladda om för lite midsommarfirande. Det blir altså fest ikväll igen. Jag kommer att vara död innan jag har fyllt 25 haha.
 
Jag hemkommen från jobbet igår...
 
Karina och Vincent.
 
Punky :)

Hemlig uppmuntrare

Detta är låten jag ofta sätter på varje gång jag är/vill bli glad eller taggar livet typ:


Jag har alltid tyckt att den är härlig och jäkligt schysst.

Lång dag

God kväll!
Jag kom innanför dörren alldeles för en liten stund sedan. Det blev en lååång dag på jobbet idag. Efter att jag avslutat passet och alla barnen blivit hämtade så hade min avdelning kvällsmöte och upprustning av avdelningen. Fint blev det men sent blev det också! Jag älskar verkligen gänget jag jobbar med. De är bäst. Vi har så sjukt kul ihop och vilken humor altså!

Efter att jag landat på Hedgehaugsvien som är nästan rätt utanför mig så gick jag faktiskt till Majorstuen och köpte utemiddag! Det har blivit på tok för mycket utemat för min del på sistone men jag orkade verkligen inte ställa mig och laga mat 10-11 på kvällen. Fyfan.

Idag på jobbet så var vi på utflykt största delen av dagen. Hur nice är inte jobbet som barnehageassistent? Kunna sola, mysa och busa med glada (och arga) ungar, käka lunch på en sten vid vattnet och få betalt för det? Säger inte att jobbet inte är slitigt, men väääldigt trivsamt är det!




Hur firar ni midsommar?

Som ni säkert har stenkoll på så är det ju midsommarafton på fredag! :) Många av de svenskar som jag känner här i Oslo åker till Sverige för att fira i någon rödvit stuga vid västkusten och alla ni har säkert också superplaner! Midsommar är ju, enligt mig, en av årets två riktiga höjdpunkter! Den andra är nyårsafton som är min favorithöjdpunkt trots att jag avskyr vinter.
Jag blir kvar här i Norge över midsommar men det är ju inget hinder för att försvenska min helg här! Jag och Fia tänkte sticka till Ikea och köpa sill och andra svenka specialiteter i deras matavdelning och sedan laga en riktig midsommarmiddag här hemma. Sedan blir de säkert fest på ett eller annat sätt!:) Vi funderar på att dra till ett evengemang i en park nära oss där det är hundratals svenskar som kommer att fira midsommar här i Oslo! Känns som att det kan bli rätt spårat, huh?;) Eller kanske borde vi bjuda över lite norskar hem och visa dem hur partysvensker firar en riktig jäkla midsommar? Haha möjligheterna är många!
Jag är i alla fall säker på att min midsommar blir nice hursom.

Hur ska ni fira midsommar i år?


Bild från min förra midsommarafton på en hemmafest i Vänersborg.

19.06.12

Hej mina hjärtan!
Idag så har jag tagit mig igenom jobbdagen med en blå och irriterad arm som gör ont och småbråkiga barn. Men det går fint det med!
Efter jobbet så skulle jag ha dragit till parken med Johan men blev plötsligt såjävla seg. Jag har bara suttit här som en zombie. Butiken på vår bakgård har fest? Borde man joina? Champagne? Haha nädå, men jag tänkte väl tillaga min kax snart. Jag lever bara på fisk, ägg bacon och sallad nu för tiden... Får väl se hurvida effektiv bantningskur det är. LCHF har spårat ur till någon jävla proteindiet? Hm...


Jag är trött på min egna bildbrist...




Mandag

Hejsan alla fina!
Idag så har jag jobbat som vanligt. Det börjar verkligen dra ihop sig nu och det känns... Snart så byter jag jobb och står istället och servar hungriga svenskar (och alla andra!) på köttbullejakt på IKEA. Känns både tråkigt och jäkligt kul såklart. Jag kommer att sakna de små busungarna och inte minst mina underbara kollegor!
Samtidigt så ska det bli kul att lära känna nya kollegor. Ja, ni fattar?;)

Efter jobbet så var Sandra med mig till läkaren som moraliskt stöd när jag fick in en nål lika tjock som en virknål i armen höhö. Vart inte så farligt som jag trodde ändå, skönt! Jag som aldrig har varit nålrädd innan? Nåja, nu sitter i alla fall staven där den ska i armen!

Nu funderar jag på om jag orkar laga mat eller inte... jag syndade med utemat innan läkaren faktiskt. Hm...


Jag för många veckor sedan.


Myssöndag

Godkväll!
Jag har haft en sån himla skön söndag idag! Trots att jag bara har sovit några fåtal timmar inatt, efter gårdagens festligheter, så var jag uppe först av alla här hemma idag! Jag och Sandra drog och brunchade på stan och köpte sedan kaffe och glass och satte oss på en bänk vid Stortorvet. Vi tjatade med en trevlig främmande man om allt och inget. Det är så trevligt när man verkligen kan diskuttera och snacka allmänt med folk! Vi drog hem efter det och nu på kvällen så har jag suttit och smuttat på ett glas vitt på en uteservering runt hörnet med Fia. Sjukt mysigt! Jag har verkligen njutit av den här dagen och bara varit. Så skönt att inte ha varit så jättebakfull idag. Det är ju så tråkigt att sova bort hela dagarna...

Hoppas att ni har haft en lika trevlig söndag som jag!

BootsAreMadeForWalking

Amagad! Min syrra har ÄNTLIGEN börjat blogga igen!
Kolla in hennes grymma blogg här vetja! Hon är så sjukt bra och måste jag säga att hon typ är snyggast och vackrast på jorden? Behöver jag säga att jag är ett fan av min lillsyrra? :)


http://bootsaremadeforwalking.webblogg.se


Ung och dum

Lev och njut av livet. Passa på medan du är ung. Man måste vara ung och dum för att bli gammal och vis, eller hur var det nu?
Livet handlar inte om att hitta dig själv, utan om att skapa dig själv. Idag är idag och imorgon är en annan dag.


På't igen

Jaha! Då var man igång igen :) Jag, Johan och Sandra kikar Summerburst på tvn och dricker vin. Jag och Johan ska dra ut på krogen om en stund och möta upp några vänner:)
Idag så har vi shoppat och gått på stan allihopa. Trevligt! Visst blir man glad av shopping?


Så fult ljus jag vet... Men jag älskar mina nya örhängen som jag köpte
idag! Jag har typ dille på fjädrar...


Välkommet regn

Åh vad jag är glad att regnar! När man är bakfull och inte orkar gå utanför dörren så kan man ju ligga inne med gott samvete när det är pissväder! Underbart!
Matchen Sverige-England gick ju som den gick, så vi var ju tvugna att tröstfesta. Trevlig kväll med mycket trevligt folk. Vi var på Lawo, ganska nice ställe.

Idag så planerar jag att inte göra någonting. Börjar dock bli lite rastlös så en promenad i regnet senare kanske? Vi får väl se!


Jag och Sandra igår.

Yaay

Ikväll hejar vi på Sverige på en krog! :D
Efter blir det fest oavsett målställningen. Jag har laddat upp med en Corona här hemma och har just duschat och målat naglarna!

Puss!

Bjuder på 2 pinsamma bilder från en annan helg... Bra intryck dem ger!


True


Dagen före...

Åh så skönt med torsdag! Det är ju NÄSTAN fredag! Den här veckan så har jag haft flyt. Även om jag har varit trött as hell och typ lipat varje morgon av trötthet så har jag ändå kommit igen och tänkt att "Bara fyra dagar kvar innan fredag" och "bara TVÅ dagar kvar till fredag!!!" o.s.v... Idag är det ju dagen före! Det är då inte illa;) Och även om jag fick en hel kopp kaffe över min tröja idag så är jag ändå på hyfsat humör med inställningen att bara köra på!

Snart så ska jag laga middag, det blir ugnsbakad lax. Haha det är sjukt vad mycket fisk jag äter! Jag borde bli smartare nångång!? Jag äter ju faktiskt krilloljekapslar varje dag också!

Efter maten så ska nog jag och Sandra ut på en PW. Skönt!


Bjussar på två bilder från fredagens båttur som Sandra har fotat:


21


GRATTIS min fina vän Emelie på 21-årsdagen! :)
Den här bilden är tagen förra sommaren i Bulgarien. Haha goda tider! Vi börjar bli stammisar i Sunny beach? Våra Bulgariska vänner har börjat fråga oss vart fan vi håller hus...

Asos.com



4 fina favoriter!

11.06.12

God eftermiddag!
Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Trots att jag ogillar senvakterna så gick den här måndagen ganska fort ändå och alla barn blev hämtade i tid! Skönt :) Jag och Sandra sitter och försöker komma fram till vad vi ska äta till middag. LCHF-mat eller en hamburgertallrik på Kebab & company? Kebab & company måste ni besöka om ni är i Oslo! Stans bästa grill/kebab/hamburgerhak och bästa servicen! Det ligger vid Dahlslandstien bort mot Bislett!
Nej men... jag kanske bara borde vara stark och stå emot och laga lite bacon och ägg med vitlökssås och sallad!:)


Helgen










Båttur, jägershots, 48timmars-fylla, myshäng, fin middag, fest, Aqua blå, bajamajor, lerigt, shopping... Min helg var helt fantastisk!

Almost friday


Gammal bild.

Hej allesammen!
Jag ska snart laga lite lax och champinjoner till middag. Jag kom hem från jobbet för en stund sedan har jobbat över en del på sistone. Jag är trött som ett as varje dag också. Jag är så trött på att vara hysteriskt trött! Hur som helst så ska jag försöka mig på en PW senare. Jag och Sandra körde ett träningsprogram som Johan har hemma (P90X) igår kväll och mina muskler skriker idag! Ajajaj vilken träningsvärk. Haha!
Jag ska även packa det jag behöver ha med mig till Sverige ikväll eftersom att jag inte kommer hinna hem och göra det imorgon efter jobbet (jag ska ju på segeltur!) och på lördag morgon så sticker jag.

Jag kom också att tänka på en sak! Är det inte fantastiskt hur livet kan vändas helt upp och ned och huller om buller bara sådär? :) Tänk på det!

Längtar

Jag längtar till i helgen så att jag dör!

På fredag så ska jag ut och segla direkt efter jobbet. Vi ska käka räkor och dricka vin ombord och bara njuta av Oslofjorden i flera timmar! Efter att vi har gått iland igen runt halv elva på kvällen så går vi nog ut och tar några öl på Aker Brygge! Tjata med folk och bara ha det trevligt. 

På lördag morgon klockan tio i sju så går min buss till La Suéde. Jag kommer nog att vara lagom pigg efter en liten utekäll, höhö. Tur att jag kan sova på bussen;) Jag anländer till Trollhättan på förmiddagen någon gång. Jag ser verkligen fram emot att träffa min familj och åka till pappas restaurang och mysa med god mat:) På kvällen så drar jag till Vänersborg och festar järnet hos Emelie med goa vänner! :D Vi ska fira att Emelie snart fyller 21. Om jag känner oss rätt så kommer helgen att spåra;) Jag kommer säkert att vakna bakfull på Emelies soffa på söndagen.
Blir bara i Sverige över en natt men det är så värt det! Saknar min familj och mina vänner där hemma lite extra just nu :) Hihi.
____________________________________________________________________________________

Och hörrni förresten! Jag höll på att glömma. Grattis Sverige på dagen idag:)

Fuck it

Ibland känner man bara: fuck allt.
Ni vet när man är sådär sjukt trött och irriterad på precis ALLT.


04.06.12

God eftermiddag!
Jag har just kommit hem. Idag så har jag tillbringat dagen på mitt blivande jobb -IKEA. Jag har varit på upplärnings och säkerhetskurs med genomgång av allt viktigt att veta och kunna. Mycket lärorrik kurs! Jag hoppas bara att jag inte glömmer bort något fram till den 2 juli då min första arbetsdag är;) Det verkar verkligen vara full fart dagarna långa i hela varuhuset. Det gillar jag!

På hemvägen så sprang jag förbi affären och handlade lite mat. Jag tänkte äta ungsbakad lax till middag idag! Nom nom.

Igår

Jag kan bara säga att jag mår som jag förtjänar idag! Men oj så värt det det var. Igår var den roligaste kvällen som jag har haft på länge! Det var jag, Sandra, Johan, Pernille, Emil och Marcus. Vi förade hemma hos oss innan vi drog till Latter på Aker Brygge. Vi shakade ass och hade det galet kul! Mia kom förbi en sväng och mötte oss ute också:) Väldans trevligt. Efter Latter så gick vi till Barbera och sedan tillbaka till Latter!

Idag så har jag sovit till tre på eftermiddagen och inte gjort någonting. Jag och Sandra åt frukost på stan och köpte hem lite godis. Vi har chillat på soffan hela kvällen. Så skönt!




Paris

Paris är verkligen en stad jag skulle vilja besöka inom en snar framtid. Jag har alltid velat åka dit och jag tänker åka dit när jag får möjlighet. Dock ser det lite mörkt ut på den fronten nu eftersom jag ska jobba som ett as hela sommaren. Jag ska dessutom försöka att komma iväg till älskade Tunisien och hälsa på min fina släkt en vecka i höst och sedan till vintern så ska ju jag och Sandra åka till andra sidan jorden i många, många månader. Man kan ju inte ta ledigt från jobbet på tok för mycket eller hur?:) Men vem vet... Det kanske blir kärlekens stad någon gång framöver.

Bild.

Movienight

Underbar fredagskväll. Jag har slapparkväll på soffan med Sandra, Johan och varsin chokladmousse a la LCHF. Kan det bli bättre? Jag behövde verkligen en kväll med bara chill idag. Jag var inte alls sugen på att festa ikväll. Det var nog ingen av oss.


Störtskön bild från i vintras. Vilket skönt gäng vi var som alltid hängde! :) Malin, Nina och Heidi bor ju 
inte kvar i Oslo lägre. Men jag ser fram emot finbesök från dem i sommar;)

Be strong


Att vara stark är inte att alltid stå upp och hålla balansen. Att vara stark är att
resa sig igen, med eller utan hjälp, efter att ha dunsat rätt ner i backen. Om det
så är gång på gång på gång.

RSS 2.0