Spänningen

Livet kan vara så underbart samtidigt som det är så oerhört svårt. Men jag antar att det är det som gör det hela spännande. Så att man orkar.
Lite filosofi från min, just nu, högtänkande hjärna. Bortsett från att min hjärna går på högvarv 24/7 så spenderar jag sista natten i vår lägenhet inatt. För imorgon flyttar jag, Sandra och Fia till en större och fräschare lägenhet! Fyfan vad taggad jag är på att inreda så att man kan bjuda hem massa folk och visa hur schtek vi har det, haha! Skämt åtsido. Nu måste jag sova. Jag ska upp kl sju imorgon bitti och ehm... rensa och rengöra ugnen. Bläh!
 
Natti♥

Förbjuden frukt

Varför är det alltid den förbjudna frukten som är godast och frestar mest?

True

"Det finns inget som heter jag kan inte". Så jävla sant ändå.

Vinterdepression:

"Hur många dagar till ska jag orka kliva upp ur sängen och andas?"
 

- Sabrine

22.01.13

Tjolahopp. Idag har jag tränat, varit på ärenden och visat Fredrik (som är på besök i Oslo från helsingborg) runt i staden lite. Snart så ska jag och Sandra åka till Ikea (jag vet, på min lediga dag... men ska man flytta så ska man haha) och göra en riktig inköpslista. Vi ska ju ha både ny soffa och nytt köksbord, bl.a. Det är mycket att fixa med när man ska flytta och många utgifter att tänka på. Men det ska ju bli så kul att inreda och greja på 97 kvm! 
 

Saknad

Jag kan igen om jag vill. Och jag kommer igen. En dag... Hade jag inte världens härligaste jobb ett tag?:)
 

Söndag

Söndag. Äntligen. Söndag är min heliga dag i veckan. Jag önskar tamigfan att det var söndag varje dag. På söndagar är jag altid ledig och det är alltid så skön stämning på just söndagar. Det liker jeg så godt:-)
 

Roboten

Jag är inne i en jävla robot-period. Jobbar, tränar, sover. Typ så. Det är allt jag hinner med. Hektisk period men ändå så enformig och tråkig. Men det blir snart bättre ;)
 
En gammal, gammal, gammal bild på mig... Hihi kolla mitt fortfarande
väldigt barnsliga ansikte?:-)

Mamma

Idag har jag haft världens skitdag men så ringde min udnerbara mamma nu på kvällen. Och vad skönt det var att bara prata med henne. Jag är så glad att just hon är min mamma. När jag har problem eller när något är trassligt eller lite trasigt i mitt liv så är det alltid mamma jag vänder mig till. Hon förstår alltid och hon är så bra på att få en att samla ny positiv energi och genast må lite bättre för stunden. Jag älskar min mamma. Vi alla borde verkligen uppskatta våra mammor mer:-) Mammor är bäst!♥

Pissigt&skitigt

Godkväll!
Jag har just betalat lite räknigar och ska sova. Jag är på pissigt humör för att datorn inte gör som jag säger och för att jag är trött på allt och alla just nu. En pissdag rent ut sagt. Hoppas på en bättre dag imorgon. Det är under såna här skitiga perioder som man borde leva i nuet och ta en dag i taget! Just nu så retar jag mig på allt. 
 
Nu ska jag sova så att jag orkar släpa mig till gymmet imorgon bitti, vilket jag egentligen heller inte har lust till nu. Men det kommer att vara värt de där jävla förbannade magrutorna och den där jävla helvetes kroppen i framtiden...
 
Godnatt.

15.01.13

True!
 
Nu ska jag kila till jobbet och få ett pass avarbetat. Jag längtar redan till ikväll när jag kommer hem till sängen igen... Men sånt är livet! Jag ska ändå vara glad för hur bra jag faktiskt har det:) Puss och hej♥

Ängel

Du var ung och hade hela livet framför dig. Ditt liv togs ifrån dig alldeles för tidigt. Vila i frid Malin. Vi är många med tillknytning till dig, till stallet, till din familj eller till dina bekanta som sörjer dig. Du är nu en ängel med värme och styrka att skänka din fina syster så att hon fortsätter att finna orken att fortsätta framåt. 
 
 
 

13.01.13

Idag har jag:
 
- Tränat.
- Kaffedejtat Maria.
- Gått på bio (Life of Pi).
- Packat ner kläder som jag inte använder (inför flytten). 
 
HADE.
 

SoFuckingTrue


Prison Break

Åh jag och Sandra började kolla på Prison break igår. Det var ett tag sen man såg det. Så jävla braaaaa. Jag tänker nörda Prison break ikväll igen med Sandra. Tack och lov netflix ibland♥
 

Energi

Jag vet att det har blivit mycket "åh vad fantastiskt att träna"-inlägg på sistone och detta är ju inte direkt någon hälsoblogg. Men oj vilken positiv energi jag får av att träna! Jag mår så myket bättre psykiskt och det ger mig även styrka att orka äta en sund kost utan att falla tillbaka till ett kroppen-skriker-efter-socker-anfall. Jag är inte ens sugen på så mycket skit så som pizza, godis och annat socker längre. För så fort jag stoppar i mig det så mår jag dåligt både psykiskt och fysiskt. Om jag i stället står emot så mår jag mycket bättre och får gott samvete -och jag vet att jag är på god väg mot mitt mål helt enkelt! Jag vet inte hur jag helt plötsligt att funnit den här motivationen, fattar ingenting?
 
Idag så körde jag en halvtimme löpband/crosstrainer innan en timme bodystep. Omg vad mina ben var slutkörda efter. Nu ska jag ta tag i mig själv och hoppa ini duschen! För idag ska jag unna mig shopping, whoop whoop:)

Vardag

Idag har jag: Jobbat. Det känns som att det enda jag hinner med nu för tiden. Dagarna går så sjukt fort. Antingen så slutar jag så sent så att det är dags att lägga sig nästan direkt när jag kommer hem eller så går jag en PW eller går till gymmet och  så är dagen ändå redan slut efter det. Haha. Jag undrar hur det ska gå nu när vi snart ska flytta och få tid till den också! Nu är det bara ca 3 veckor kvar. Helt sjukt vad tiden går. Vilken tur att vi bara flyttar några gator upp:) Men det blir mycket att hinna med nu framöver.
 
Haha en bild från i somras... Vart vi taggade eller?

Hobby

Jag har verkligen hittat min nya hobby! Att gymma är ju sjukt kul! Jag har alltid vait den som hatar att gå på gym. Men sedan jag lade av med ridningen (då var ja van vid att vara sysselsatt 24/7) så har jag gått och känt en liten rastlöshet inom mig. Och jag tror att träningscentret är ett perfekt sätt att ta ut sin energi på. Och givetvis så ser jag bara mig själv i bikini på stranden framför mig i huvudet... Jag SKA dit. Magrutor och hela packet...
 

Måste bestämma sig

Man måste bara bestämma sig. Annars är det kört. 

Gym

Åh herre min skapare. Sabrine Ben Chaabane tog sig upp till gymmet imorse. Hur nice ändå? Jag och frugan kom just hem och nu är det dags att göra sig klar för jobb.
Jag hoppas att ni får en fin dag! :)
 

1 år

För exakt ett år sedan så flyttade jag till Norge. Jag fattar inte vart tiden tar vägen? Ett år går ju på ett ögonblick. Och äldre blir man. Vuxnare. Ser livet ur en mognare synvinkel. Det märker jag på mig själv och mitt eget sätt att tänka. På ett sätt så tycker jag bara att det är skönt att bli mer vuxen. 
Och att flytta hit till kära Oslo som jag numera kallar hem, är mitt livs bästa val hittils. Det är det bästa jag kunde göra. Jag har fått så otroligt många möjligheter här och knytit otroliga kontakter och lärt känna fantastiska människor! Och det kommer jag verkligen att ta vara på.
 
Åh förresten! Imorgon bitti 06.30 så är det gymmet med min Sandra som gäller! Nu börjar allvaret. Fett ska brännas, muskler ska byggas, formen ska bli så nice att jag kommer att tända på mig själv! ...Eheh.
 

Dagen

God kväll mina änglar! Idag så startade jag och Sandra dagen med frukost på Baker Hansen här på gatan. Himla mysigt faktiskt. Därefter gick vi ut på världens långpromenad på typ 2½ timme. Helt underbart var det! Efter det så drog vi hem och fixade oss innan vi gick och shoppade. Jag fick köpt ett par nya träningsleggings. Fixade gymkort här om dagen också så nu finns det ingen återvändo;) Jag är astaggad på gymmet halv 7 måndag morgon ska ni veta! :D 

I believe...

..in angels. I really do.

Du underbara...

Åhh, underbara sommar. Som jag längtar efter dig nu. Liksom gyllene tider, bruna ben, bränd rygg, jordgubbar och champagne i parken, bag-in-box på takterassen, traska hem barfota mitt i natten med klackskorna i handen, chill i hamnen...
 
 

01.01.13

Godkväll!
Idag så vaknade jag upp och trodde att jag skulle dö på riktigt. Den känslan. Den bakfyllan. Men det var det värt för jag hade i alla fall kul som fan igår! Det var världens mest wierda kväll men attans vad glada vi var:-) Vi var på fest hos Maria, Julia och Therese fram till tolvslaget som vi firade vid Sofiensbergparken. Sedan drog vi vidare på stan. Kul! 
 
Jag hoppas att ni hade en fantastisk kväll igår♥
 
Idag så har jag och Mia hängt och gått långpromenad och nu på kvällen så kikade Amanda förbi. Myspys!

RSS 2.0