Sorry

Sorry för dålig uppdatering. Men jag har ägnat hela dagar åt mina vänner och gjort en massa annat! Dessutom så händer det rätt mycket spännande i mitt liv just nu. Jag uppdaterar här som vanligt fr.o.m imorgon igen!

Tack för att ni finns.


Puss

Suck

Ja, suck för att behöva tvätta och städa. Jag ska strax kila ner till tvättstugan och kolla om det finns någon tid typ nu. Jag dör annars, måste verkligen tvätta. Är jag den enda som skjuter på att tvätta till man inser en morgon att man faktiskt inte har några kläder att ta på sig för att allt ligger i tvättkorgen?

Annars så har jag skickat viktiga mail o.s.v. idag. Inte gjort så mycket med andra ord. Men jag har att göra idag. Fast ikväll åker jag nog till Emelies nya lya med pizza och film:-) Det blir nice det!




Myssöndag

Jag sitter just nu och kikar på Love actually. Det har blåst storm hela dagen och jag har bara gått hemma och myst. Jag, mami och systeryster käkade en god middag förut dessutom. Hur gott är inte fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås? Så sjukt gott. Jag har typ legat i matkoma hela kvällen efter middagen. Somnade med katten i en timme också haha! Både jag och Misse är hemska soffpotatisar om helgerna ska ni veta.

Och förresen så älskar jag stormen. Jag hoppas att det fortsätter såhär hela vintern. Regn och rusk altså! Så mycket bättre än snö och kyla.

Vi hörs imorgon. Pöss.


Nyvaken

Det blev en helkväll på Butler´s igår. Party var det jag behövde även om jag har ångest över att jag struntade i hur mycket pengar jag spenderade och körde all in;) Men kul, det hade jag och det är det värt! Vaknade precis och tänker feta mig med chips och cola idag! Eller borde jag träna i stället? Ähh!

Ikväll står jag på andra sidan bardisken än igår och ser på när andra människor har lika roligt som jag hade igår. Men det är också himlans trevligt!:D

Utekväll

Tjoho mina fina!
Idag är det fredag och jag fick ledigt från jobbet ikväll (!) vilket betyder att jag kan ha en utekväll ikväll! Så jag och min vän Linda går ut och tar några glas vin och så får vi se vad hela kvällen bjuder på! Ska bli riktigt trevligt och jag ser fram emot att gå ut nu! Jag har ju varit ganska off på den biten ett tag men nu så!

Under dagen så har jag umgåtts med Linda för det mesta. Vi lunchade på Etage och bara tjatade lite:-) Har även spontanshoppat en sjukt fin tröja som jag tänkte inviga ikväll.

Kram

Vagabond New

DANDIA.

Kikade in på Vagabond och fick syn på denna fantastiska skapelse! Åååh.... tänk dessa godingar ute en partynight a la dansgolv!? Hur läcker är inte skon? Kärlek till den. Och färgkombon, like a dream! Finns att beställa här för 1200:-

Jag tycker dessutom att det skulle vara en perfekt julklapp till mig;-)

Om mig

En liten historia om mig och min bakgrund...

Jag heter då Sabrine Aycha Viola Ben Chaabane och föddes på BB i Trollhättan den 20e september 1991.
Djur har alltid legat mig varmt om hjärtat, jag har en förkärlek till hästar. Som liten så var min dröm att bli veterinär, djurskötare eller filmstjärna. Jag var överlycklig över att börja ta dramalektioner men gav sedan lätt upp teatern för hästarna.
På gymnasiet så pluggade jag hästhållning och började så småning om att arbeta med hästar både under skoltiden och efter att jag tog studenten våren 2010. Jag utbildades sedan vidare internt och började arbeta som ridinstruktör på en ridskola. Under den tiden så jobbade jag även på restaurang paralellt med hästyrket. Efter ett tag så slutade jag att jobba med hästar och gav mig in helt i restaurangbranchen.

I början på januari 2012 så flyttade jag ifrån lilla Trollhättan till Oslo. Jag och min vän Sandra gick i tankarna om att lämna allt vi har och bara dra mot ett nytt liv. Vi skaffade en lägenhet mitt i centrala Oslo ihop och startade våra nya liv i en, då för oss, ny stad. Här i Oslo, där jag bor idag så jobbar jag just nu som restaurangmedarbetare på IKEA. På fritiden så umgås jag med vänner, powerwalkar, hänger på cafén och festar. 

Jag som person är social, glad och utåtriktad. Det bästa jag vet är att lära känna nya människor och besöka nya platser. För utom hästintresset som jag för tillfället har pausat lite ifrån så klappar mitt hjärta även lite extra för för att resa, festa, umgås med härliga människor och att skriva. Jag är även svag för skor och accessoarer.

Jag faschineras av hur olika människor är. Det är ju olikheten som gör oss så fantastiska.

Var dig själv, för alla andra finns ju redan. Lev ditt eget liv, inte någon annans.

xx
 
 
 
(Uppdaterat 120727)

Fina vän


Sandra, min fina! Tack för idag, tack för att du finns.
Tack för att du förstår och tack för att du tycker som
jag. Tack för att du är en vän jag verkligen kan älta
ihop med! Haha :) Klockrent hela skiten på sistone;)

Min syster

Jag måste bara tala om för hela världen hur mycket jag ser upp till min lillasyster. Hon är den vackraste människa som jag vet på jorden. Talangfull, vacker, hon har det. Dessutom så är hon grym på att fotografera själv. Och så är hon världens finaste människa... Och kolla bara dessa bilder på henne:




Foto&Modell: Sara BC

Vardagsbabbel

Tjoho!
Idag är jag på lite bättre humör än igår även om jag har kommit in i någon slags depp-period. Men det är bara att leva vidare som man säger, hähä. Nu har jag och mami varit och hämtat syrrans dator som har varit på lagning hos en snubbe på Trestad center. Först vände vi oss till Elektronikhuset i Trollhättan men de sa att det skulle bli jättedyrt att laga datorn och att det var lika bra att köpa en ny. De har också lurat på oss en ny laddare som inte ens passar till datorn! Och de ska vara utbildade och kunniga!? Fuck off Elektronikhuset för snubben på Trestad center fixade datorn på en dag för bara 300 spänn! Dess utom så kunde han säga direkt att den nya laddaren som vi blev rekommenderade av Elektronikhuset inte ens hade rätt volt till datorn. Även om det här inte gällde min egen dator så älskar jag i alla fall snubben på Trestad center!

Om en stund så ska jag åka till stan och träffa Linda. Vi ska ha en liten dejt. Mysigt :-)

Inspirerande


Party...

...like a rockstar!





















Vad hände med min partyglöd, den äkta Sabrine!? Haha... Har det att göra med att jag är typ psykiskt instabil just nu? Eller växte jag plötsligt upp? Nä.. Jag vill vara nyss fyllda 18 och förväntansfull igen! Liksom partyresorna till Bulgarien. Eller... nåt.


Född till

Har du någonsin känt dig så misslyckad att du lika gärna kan begrava dig själv för ingen eller inget i världen skulle sakna dig ändå? Jag är så fruktansvärt less på mitt liv. Jag struntar i om det finns miljoner människor som har värre öden, det förändrar ändå inte hur sjukt missnöjd jag är med mitt liv, och hela mig. Mitt liv går aldrig plus. Det har alltid gått plus minus noll, minus minus, plus, minus minus. Fyfan vad less jag är. Jag ska sluta drömma för det är tamigfan ingen idé. Jag orkar helt enkelt inte och jag skiter i hur lat ni tycker att jag är. Jag tror på att man inte kan bli allt man vill, det är bara att acceptera det man är. En loser. Sabrine, det är bara att acceptera att du är den du alltid har tyckt dig vara. Sämst, äcklig, ful, gris, talanglös, osmart, efterbliven. Sabrine, du har aldrig lyckats fullfölja något och gjort det bra. Sabrine, du kommer aldrig att bli något. Sabrine, det fanns en anledning till att allt dåligt hände dig i dina tonår. Livet vill placera dig i facket "värdelöst". Ja altså, det måste ju finnas människor som är värdelösa i världen också! Alla kan ju inte vara de bra? För då skulle det ju inte finnas de som är bra! Då skulle inte underbarnen och de lyckade människorna finnas. 
 
Det är bara så jävla synd att just jag blev den jag blev. Så jävla synd. Jag hade ju helst velat vara den jag vill vara. Men alla säger ju att man ska vara sig själv. Då tänker jag börja vara mig själv. Misslyckad, äcklig och sämst. Det känns bättre, faktiskt. För då slipper jag bli knäckt varje gång jag inser en sån här sak. Då slipper min värld rasa samman varje gång jag misslyckas. Det har gått upp ett ljus för mig. Jag insåg den jag är. Inte den jag vill vara.

Med vänliga hälsningar,

Äckelunge


Like this?


Borde kanske satsa på frillen? I'm almost there... höhö. 
Nej, men hårfärgen då? Helst av allt skulle jag vilja vara
rödhårig och ha spikrakt klassiskt, långt hår. Jag pendlar
hela tiden mellan att vilja rakpermanenta igen och vilja
spara mina afrokrullar som de är. Hm... Livet är inte enkelt
alltid. Grejen är att om jag väl rakpermanentar så blir det
så jäkla ful utväxt den dagen jag bestämmer mig för att
ta tillbaka mina naturliga lockar. Haha, ja tänk er den
krulliga utväxten liksom! Men å andra sidan så kanske
en ny trend skapas ur det!? ;) Det är i alla fall orättvist
att Rihanna passar i allt. Till och med i den här hundfrillen.

"Var självisk"

Ett tips...

Umgås och omgivs av människor som du mår bra av! De andra snor bara din positiva energi och du blir trött av dem. Det är mest snällt mot dig själv. Gör inte bara saker för andras skull. Du måste leva för din egen skull också.


Megan


Wanna be that beautiful.


Människor...

...är väldigt olika. Vissa får en verkligen att undra. Medan andra får en att le extra brett. Vissa får man vara rak, strikt och hård emot. Medan andra faktiskt förstår att man bara är människa med endast två armar och två öron trots att man är bartender. Vissa borde inte ens vistas på krogen. Medan det faktiskt finns de som vet sina gränser och kan ta hand om sig själva. Vissa är bara artiga, sociala och vill tjata lite. Medan andra kommer fram med ett kvitto med deras telefonnummer på baksidan -och tror att jag både tänker spara det och ringa dem.

En helt vanlig kväll på jobbet. I love people anyway.

Sunny


En dag i september när jag chillade i Sunny Beach. Hade faktiskt varit fett nice
att jobba där någon säsong... Den här bilden är tagen sista dagen i väntan på
flygbussen.

Bytheway så ska jag strax lägga mig. Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och jag är tvungen att sitta i soffan och varva ner lite innan jag dejtar kudden. Det var faktiskt ett gött drag i baren ikväll! Jösses vad rosa pantern har sålt ikväll haha (minst hälften av vad jag har sålt idag var just den)! Riktig klassisk och go tjejdrink:-)

Puss och godnatt.

Update

Tjoho mina små troll!
Sandra kommer snart hit för vi ska fylla i våra personuppgifter och skicka till mäklaren i Oslo. Sedan så hoppas jag verkligen på att det är just vi som får lägenheten! Annars så är det bara att börja om på nytt. Jag har fått ännu en visning i nästa vecka, frågan är om jag ska lägga de pengarna på att åka igen? Kan ju vara värt det... Beror på. Den här lägenheten som jag var och kollade på igår låg på 97 kvm och var rymlig och fin! Kan det bli bättre egentligen? Dock låg den andra bakom slottet och ännu mer centralt (vilket läge!). Men å andra sidan så har vi ju gångavstånd till innersta centrum från den jag kollade på igår och en minut gångavstånd till spårvagn och buss! Och alldeles runt hörnet så låg det ju liksom massa sushibarer, frisörsalonger, butiker, simhall, stadion, och massa mer! Hur bra? Finns ju allt man behöver haha!

Hur som helst så blir det nog bra i slutänden! Ikväll ska jag jobba. Så jag antar att vi hörs i morgon igen min vänner:-)

Gammal skinka

God morgon!
Jag kan ju inte åka till Oslo idag utan en hälsning till er först. Jag klev upp vid kvart över 7, har just kört mamma till jobbet och skulle stanna på Coop forum (sämst i hela Trollhättan) och köpa skinka. Då märker jag att den är hela 4 dagar gammal när jag kommer hem!? Så jävla äckligt!!! Sånt här gör mig verkligen förbannad för jag ska inte behöva åka tillbaka för att jag har råkat köpa gammal mat! Ååååh, vill bara sänka hela Coop forum. Jag får pms-bryt! Jag som ville ha skinkmacka till frukost! Nä men det får väl bli äcklig ost som jag hatar... Nej fan, ska koka nudlar!

Hur som helst så drar vi till Oslo runt 12. Najs najs.

Ha det ha det, och snälla gör mig en tjänst och handla ALDRIG på Coop forum Överby i Trollhättan. MÅ dem gå i en äcklig jävla konkurs.

Italiano

Godkväll åter igen.
Jag har faktiskt inte sovit en endaste blund sedan halv 5 i morse! Rätt fantastiskt va? Idag har jag träffat Emelie, åkt till verkstaden med bilen (nu har hon vinterskor!), kört mamma till Uddevalla sjukhus för ögonundersökning och träffat Felicia! Ytterst trevligt! Kvällen avslutades på en italiensk pizzeria (ni vet såndär jättefin med typiska rödvit-rutiga dukar!) som spelade samma italienska sång om och om igen ca 4560964 gånger. Jag vill spy på italienska klassiker nu haha! Men trevligt, det hade jag och flisan min!

Nu ska jag planera lite inför morgondagen innan jag lägger mig. Jag och Mattias från Göteborg (en av mina blivande sambos!) drar till Oslo för att kolla på lägenhet :D Jag är sjukt taggad då den här lägenheten verkar vara sjukt nice!

Vi hörs.


It feels like...

Nej, den här låten har aldrig någonsin varit uttjatad för mig. Still love this song!


Some plans



Dagens ungefärliga planer:

x 12.40: Emelie kommer hit.
x 13.00:  Hon joinar mig och vi åker till verkstaden och byter däck på bilen.
x 13.30:  Vi dejtar och spenderar lite Emelie&Sabrine-time i stan.
x 14.15: Jag kör mamma till Uddevalla sjukhus.
x ~16.30-> Ev. överaska mormor och hälsa på henne.
x ~18.00-> Ev. träffa Felicia.
x ~20.00-> Kvällspromenad.

Godmorgon

Altså. Vad är det för fel på mig?
Igår kväll så lade jag mig tidigt för att få en natt med lite extra skönhetssömn då jag knappt fått någon sömn alls på sistone, Vad händer? Jo jag vaknar halv 5 och är råpigg! Helt klarvaken är jag. Why? Jag hade ställt klockan på 7 i alla fall. Just för att få rutin på mina sömnvanor. Grejen är att försöker jag somna om och lyckas med det så kommer jag att vara sjuuuuukt trött nästa gång jag vaknar och sova till tolv typ! Fortsätter jag att vara vaken så kan jag köra mamma till jobbet och käka frulle på McDonalds på hemvägen (åååh gott! Älskar frukostmenyn!). Men jag kommer att bli sjukligt trött längres fram på dagen. Sjukligt. Vilket säkert kommer att resultera i att jag somnar på soffan i flera timmar. Haha!

Idag ska jag kolla mail, skriva mail, gå promenad och lägga mig tidigt! Får väl se vad jag lyckas klämma in däremellan.

Pizza=promenad


Very old pic.

Godkvällens!
Jag har nyss käkat en fet kebabpizza med familjen så klockan 8 tänker jag ge mig ut på en redig promenad här på Skogshöjden! Om man nu vågar... Inatt var det tydligen polisjakt här uppe då en man förstörde en massa bilar här uppe. Känns som om hela Trollhättan börjar bli mer och mer skitigt? Skogshöjden som alltid har varit ett av de lugnare områdena har nu börjat bli riktigt jävligt. Förra året var det ju rån och misshandel på cykelvägarna, och året innan dess så rymde det ett x antal farliga psykpatienter från sjukhuset som ligger här uppe (någon av dem bröt sig in hos min granne!). Scary or what? Nåja, jag ska nog överleva :D Varför skulle något hända just mig?;) *host*

Rutin

Vaknade för en stund sedan. Helt jävla absurt. Solen skiner och jag borde tillbringa lite tid utomhus, jag vet nästan inte när jag fick dagsljus på mig sist! Min fråga är hur alla som lever långt där uppe i Sverige orkar med vinterhalvåret? Ni vet där det bara är dagsljus typ tio minuter - en kvart om dagen. DET är absurt! Jag beundrar dem som inte blir självmordsbenägna. Ja jag är seriös!

Hur som helst så ska jag försöka att klä på mig och ge mig ut på en promenad. Det kan fettot Sabrine behöva!:) Och lite dagsljus... Det kan jag verkligen behöva.
Igår kväll hade jag liksom hjärtklappning, hörseln försvann med jämna mellanrum och pulsen var liksom jättehög och stark. Mådde verkligen skit, inte den blekaste aning om vad orsaken är (scary!!). Så förmodligen var den här dagens sömn ganska behövlig. Dock är jag trött på att alltid känna mig som en zombie, inte hänga med i svängarna riktigt. Ständigt trött.

Min lösning tror jag är att verkligen skaffa rutin på livet. Jag ska ha som mål att bli en rutinmänniska! Vakna samma tid varje dag, äta på ungefär samma tider, träna på ungefär samma tider, gå och lägga mig på samma tider. Då tror jag att min kropp (och psyke) skulle må hundra gånger bättre.

Rött

Min myskväll framför Det okända rustades upp med chips, choklad och rödvin! Jag har in princip slutat räkna mina glas. Någonstans så hörde jag att rödvin med måtta är hälsosamt och bra för hjärtat. Och varför inte lysa upp höstmörkret och en tråkig måndag lite?:)

Katten och jag har myst i timmar!:) Kan det bli bättre?



Biblanhäng

Så var den dyra lägenheten ur världen. Jag känner lättnad då jag har fått svar på en del andra lite billigare alternativ men minst lika centralt och fint! Wiihoo. Idag har jag inte gjort så mycket. Tog bussen ner till stan och mötte upp Sandra för en biblioteksdejt för att ordna ett ärende. Haha det var nog minst 5 år sen jag hängde på biblan liksom? Och jag vet inte vad det är men är det inte oftast väldigt speciella tanter som jobbar på biblan? Sura, uppsnofsiga och viktiga. Jag minns att det alltid har varit så. Okej, det här var en fördom. Eller nej det var det inte. Det är ju hur jag faktiskt har uppfattat tanterna på biblan. Deras intryck tycker inte jag är det bästa.

Slut tjatat om bibliotikarietanterna. Jag mötte sedan upp mamma som slutade jobbet vid 5 så tog vi bussen hem ihop. Nu har jag käkat middag. Tänkte spendera kvällen i soffan då min huvudvärk vägrar att släppa. Jag vaknade med en fruktansvrd huvudvärk idag. Ikväll tänker jag också se Det okända på sjuan kl 21! Det okända är måndagarnas höjdpunkt, helt klart!


That man


Altså, kommer ni ihåg Wentworth Miller-vågen som strömmade
genom Sverige ett tag? Damn hot. Speciellt under Prison Break-
perioden... Mmhm.


Memories















Just some happy memories.

Ilskan

Ilska. Hopplöshet. Jag vill bara spy på de två orden just nu. Jag orkar gå och bära på de längre. Just Ilskan. Och hopplösheten. Jag är trött på att vara utmattad varje kväll bara för att jag har gått och burit på min ilska en hel dag. Snälla Ilskan, var kommer du ifrån? Snälla Ilskan, varför plågar du mig?

Fars dag

Tjohej!
Jag håller på att tvätta och städa just nu. Riktigt skönt faktiskt:)

Tänkte också passa på att gratta alla pappor på Fars dag! Många pappor är så duktiga, sliter och kämpar för sina barn och för att få vardagen att gå ihop! Småbarnspappor, ensamstående pappor, tonårspappor...


Grattis pappa!
Nejmedine Ben Chaabane

Just a smile


Chill. Mår illa. Trött. Sliten. Orolig. Tuff. Svag. Men ett smile kan ju inte
göra saker och ting värre i alla fall:-)

Ha en trevlig fortsatt lördag mina vänner!

Work

Hejsan alla där ute i natten!
Jag har just käkat lite nattmat, kyckling fick det bli (gott). Då var ett jobbpass avklarat i baren även denna fredag. Haha jag älskar det mer och mer för varje gång typ. Vissa människor är ju verkligen störtsköna;) Haha!


Jag har just kommit hem och bytit om till slapparkläder. Det ska bli skönt att lägga sig för jag är verkligen sliten! Inte p.g.a jobbet utan p.g.a att jag somnade typ halv 6 imorse. Så sömn är något jag behöver nu.

Natti


Lägenhetsdjungel

Jag vet varken in eller ut, upp eller ner. Jag blir galen. Plötsligt så var jag och Sandra i en jäkla lägenhetsdjungel. Det återstår väl bara att se vart vi slutar. Den jag åkte och kollade på är lite dyr. Men väldigt flott. Och den ligger ju bra och centralt. Och den är ju nyrenoverad. Mmhm... Lööve. Och ska man stanna i Oslo en längre tid så vill man ju bo bra, right? Haha jag orkar inte snart. Blir galen. Skulle man skriva på ett kontrakt som detta företaget/mäklarna har hand om så är man liksom bunden till lägenheten i nio månader. Därför allt funderande... Sedan så finns det ju billigare alternativ. Dock inte alls lika fina. Men vem bryr sig? Fast nio månader minst? Fast... Ja ni fattar att jag blir tokig va? Det som är så bra med detta företaget är att det finns andra alternativ än att betala typ 52.000NOK i deposition=Jävligt bra. Därför försöker jag att hålla kontakt med dem. Och för att de är seriösa mäklare. De känns trygga att ha att göra med. Eftersom att vi höll på att bli bedragna på flera tusen kronor sist vi skulle ha en lägenhet så är jag väldigt försiktig med vem jag har att göra med nu.

Min hjärna går på högvarv verkligen 24/7.

Dear summer


























Fuck off

Hej alla snygga!
Själv känner jag mig inte ett piss snygg idag och på sådana dagar så är jag så jävla irriterad. Jag är irriterad på allt och alla. Det känns verkligen som om hela världen går under och min värld rasar samman. Ska det vara så jävla mycket begärt att känna sig snygg? Helvete vad trött jag blir. Och vad trött jag blir på pms. Fuck off.

Hur som helst så har jag spenderat min eftermiddag hos Sandra. Det är alltid trevligt i alla fall:-)


Vackra gata.

Åh, det har varit en lång dag... Jag har kört bil inprincip hela morgonen, dagen och kvällen. Yrade omkring i innerstaden i två timmar... Försökte att hitta en adress. Och där låg den. Den vackra gatan i Oslo. Med min drömlägenhet. Den var så sjukt fin! Jag fastnade för lägenheten direkt. Men den är ganska dyr. Så vi får tänka på det, jag och Sandra. Men kanske, förhoppningsvis.... kanske blir vi med lägenhet i nordens kanske vackraste stad. Vi får se. Men åh, det var verkligen love på den. Flott område, flott lägenhet... Mmmhm... Dock är det inte det viktigaste, men ett plus i kanten? Och visst vill man bo i ett bra område utan en massa oroligheter? Vi får se, vi får se. Jag känner bara att jag vill komma iväg och flytta snarast möjligast. Men samtidigt så ska jag ju inte förhasta mig, utan tänka ut vad jag gör ordentligt. Jag hade även min mor med mig som moraliskt stöd idag, mycket bra!:)


I morgon har jag mycket att göra. Ringa ett x antal samtal till Oslo, ringa ett x antal samtal inom Trollhättan och fixa ärenden. Träffa Sandra och diskutera. På kvällen blir det eventuellt, förhoppningsvis en fika med Jonna:-) Alltid trevligt!

Puss på er.

Some inspiration

Bedrooms

Like a dream...







Andas genom mig

Tjoho! Sitter och mailar viktiga mail och lyssnar på Uno Svenningson haha!:) Riktigt bra texter... Jag kommer ihåg när jag var yngre och spelade sönder Andas genom mig

I morgon kör jag troligen till Oslo och kollar på i alla fall två lägenheter! Jag är både taggad och nervös! Ska bli riktigt kul. Hoppas bara att jag hittar och hinner till de två olika stadsdelarna? Det borde jag fixa, båda ligger ju centralt ändå!:-) Eller rättare sagt, detta måste jag fixa.

Åh, nu lyssnar jag på Lena Philipssons På gatan där jag bor. Minnen... Love!

Natthäng at The Ben Chaabane´s

Tjatja!
Sitter och hänger med syrran och mamma sitter och spelar facebook-poker. Haha vilken familj vi är? Borde liksom sova.. Hur som helst så har mormor varit här en sväng för att fira mamma som fyllde år idag. Tårta och muffins och kanelte är inte helt fel! Mumma. 

Grattis min älskade mamma!<3




Haha jag och syrran för ett par månader sedan...

Mejeriet

Godmiddag!
Jag har just kommit hem från stan. Jag har haft en mysdejt med Sandra (jag kom just fram till att jag känner 3 olika Sandra, 2 Felicia, 3 Josefine, 5 Anna, typ 7 olika Emmor o.s.v.. Kanske blir förvirrande för er läsare att veta vem av varje jag träffar varje gång? Haha)! Vi käkade hur som helst på mejeriet, stans mysigaste café! Mejeriet slår lätt Strandgatan i mysfaktor! Himla trevligt att sitta och tjata om allt och inget, snacka lite skit o.s.v :)

Resten av eftermiddagen och kvällen så ska jag städa och pmsa lite till med choklad eller nåt...



Sandra i somras när vi förfestade innan
utgång i Smögen... Åh saknar sommaren
och västkusten!

Våga byta bana

Vet ni vad? Jag tänkte just skriva ett inlägg om hur jag vill ha mitt framtida liv. Men när jag började notera och skriva så kände jag bara att det var jobbigt. Jag har så många drömmar om hur jag vill att mitt liv ska se ut. Och det roligaste är att inte veta hur livet blir. Visst är det spännande? Det kan ju bli hur som helst. Det enda jag vet helt säkert är att så länge jag är lycklig och känner att jag får ut någonting av livet så är jag nöjd med det.

Jag vet ju vad jag har för kortsiktiga mål just nu. Just nu satsar jag helhjärtat på att så småning om flytta till Norge. Främst för att jobba och tjäna extra pengar (så att jag kan resa till Asien sedan) men också för att skaffa mig en helt ny vardag, nya umgängeskresar (med min fina Sandra som flyttar med mig såklart!) och börja ett helt nytt liv. Byta liv lite. Få lite omväxling. Why not? Jag måste erkänna att jag är riktigt trött på att gå här hemma i Trollhättan. Trollhättan är världens finaste småstad och jag trivs bra. Men jag är så sjukt trött på att det aldrig sker någon förändring. Jag vill ha ut lite mer av min vardag än vad jag får just nu. Jag låter säkert som alla småstadsbor... Men det är så jag verkligen känner! Och på sistone så har jag verkligen alltid kännt "hemma bra men borta bäst" när jag har rest bort från stan. Då kan väl även ni medge att det är dags för mig att röra mig åt något annat håll?

Att byta bana i livet är bara nyttigt! Man behöver faktiskt inte hålla sig till samma sak hela livet med en inställning som "Det är här jag hör hemma" eller "Jag är ju ämnad för att göra det här".

Det här är hur mitt liv ser ut just nu. Livet är, känns och uppfattas olika av alla. Jag tror inte att det finns en enda individ som uppfattar livet likadant som någon annan människa.



Hickstead

Jag har gått i pyjamas och legat i sängen med mensvärk hela dagen... Trevligt va?
Hur som helst så hade jag trevligt med tjejerna igår även om jag har tröttnat på att gå på nattklubbar. Shit, när ska jag lära mig? Jag behöver en ny stad. Det är liksom dags att byta känner jag. Jag behöver en stor livsförändring. That´s it.

Förresten så såg jag på svt att OS-hästen Hickstead bara föll ihop och dog mitt under tävling idag... Jag kan bara ana vilken chock det måste vara för alla inblandade, inte minst Eric Lamazes. Herregud... :/ En stor sorg för ridsporten. Som den lilla hästmänniska jag är i grund och botten så skar det i hjärtat att se hur hästen föll ihop och chocken som kom smygandes i ryttarnas ögon, under svts sändning tidigare idag...


Saturday baby!

Idag är det lördag woop woop! :)
Jag vaknade vid halv elva och käkade frukost med familjen (hallelulja morgonkaffe och rostbiffbaguette!), vilken tur att alla i familjen är lika mycket sjusovare!
Efter frukosten så tränade jag i 40 min, det är bättre än inget! Fast det är ju inte som en viss Sandra som bara går till F&S  och tränar tre timmar i streck sådär en lördagförmiddag... Hehe. Men i alla fall så var det skönt och nu känner jag att jag kan dricka alkohol ikväll utan dåligt samvete! För jäklar vad jag tänkte gå all in ikväll. Ikväll såger jag ordet utgång en chans. Jag har ju varit väldigt trött på att gå på krogen och hållt mig borta från det ett litet tag nu men jag är på g igen:)

Jag ska även försöka att hinna med att gå till kyrkogården ikväll också. Det är ju så vackert med Alla helgona. Jag ska tända ett ljus (eller två) och sedan promenera omkring bland alla fina gravar. Det är en sån fridfull känsla och jag älskar synen av en stjärnhimmel på backen... Och dessutom så är Hojums kyrkågård så himla naturligt vacker.



Godkvä...natt!

God kväll tänkte jag skriva... Klockan är tre på natten haha!
Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Idag har det varit en såndär dag då jag bara har gått och längtat efter att passet ska ta slut... Jag har varit så jävla pmsig hela dagen. Har också haft en fruktansvärd tandvärk i visdomständerna. Gaah. Jag taggar party i morgon kväll i alla fall!:D Ska bli riktigt nice.

Annars så har jag och Sandra umgåtts innan jobbet idag (Sandra ringde en mäklare i Oslo!), Elin kom hem också!:D Mycket trevligt att träffa Elin för första gången på typ hundra år! Och syrran bjussade på kladdkaka, så jäävla gott! Nice eftermiddag.

I morgon ska jag försöka att ta mig upp tidigt, som idag, och träna!:) Jag känner att jag mår så bra av det. Sedan så bjuder dagen på lite vardagspyssel, middag hos Emelie och partaj på kvällen! :) Drinkarna ska bara flöda... Jag behöver verkligen en sån kväll!

Puss och godnatt, nu ska jag lägga huvudet på min underbara kudde och gosa ner mig under täcket med min gosiga katt.


Min tjockiskatt har en go sovstil ibland!:)


Jag ber om ursäkt för ett osammanhängande inlägg. Är så trött att jag inte vet vad jag heter...

Träningsmotivationen är kommen

Äntligen så har jag hittat min motivation till att träna och verkligen ligga i. Och vet ni vad det enda som behövdes var? Att tänka på min och Sandras asien-resa! Jag har bestämt mig för att jag ska vara i toppform när tiden för resan är kommen så att jag verkligen är superwoman när vi backpackar och ser oss omkring!:D Och för att orka den resan så måste jag ju faktiskt vara, eheh, liiiite mer i form än vad jag är.

Så nu är jag sjukt pepp på att träna mer än någonsin! Det gäller att hitta sina skäl helt enkelt. Att bara bli snygg hjälpte liksom inte för min del. Att vara snygg är inte ett tillräckligt argument för mig. Måste ha en funktion också.

Så nu mina vänner, sätter jag mig och trampar på cykeln i en timme. I kombination med zumba och sit ups! Woho!

Köss:*



Toppform i Bangkok!:-)

MYGOOOD


Haha hur fail?

God kvällens!
Just nu sitter jag och käkar godis (INTE BRA!!!) och det är så sjuukt gott. HÄHÄ. Idag så har jag dejtat både Sandra och Michaela. Först middag på donken (herregud, hur många kalorier har jag proppat i mig idag egentligen?) och därefter så strosade vi runt i butiker. Jag shoppade dock ingenting då jag försöker att vara lite ekonomisk. Det är inte helt enkelt alla gånger;) Det var sån där töntig "tjejkväll" med rea och erbjudanden i alla Etagebutiker och Erik Segerstedt var tydligen där. Jag förstår mig inte på människor som kan sjunka så lågt och vara såpass pinsama att de gråter och är halvt hysteriska när de ser honom och nästan svimmar när de får ta en bild med honom? HAHAHAH. Inte ens om jag såg Orlando Bloom tralla omkring på stan så hade jag kunnat med. Är det jag som är extrem? Men varför sänka sig för en annan människa?

Nåja. Imorgon så kommer Sandra hit på dagen på lite coca cola, för vi ska ringa på lite Oslo-lägenheter (tillbaks på ruta ett haha!) hade vi tänkt. Så kanske Elin kommer på besök också. Mycket trevliga flickor båda två! På kvällen jobbar jag.

Skitdag?

Goddag!
Idag är en dålig dag. Det sket sig med lägenheten i Oslo och jag tänker inte gå in på hur. Jag har bara lärt mig att inte lita för mycket på människor. Men just nu så ska vi söka vidare, utbudet är stort i alla fall:-) Vi får väl se vad som händer. 

Senare så ska jag och Sandra tröstäta cheeseburgare på mcDonald´s och ikväll ska jag träffa Michaela på Överby. Kanske blir det tröstshopping? Haha! Jag skulle ridit ut i skogen med Josefin och Sandra men hade sån j-vla mensvärk när jag vaknade så jag hoppade över det.

Hur mår ni idag?
Själv så försöker jag ändå att rikta in mig på att även en skitdag kan bli bra!:)

Pusshej

Kaffemys

Tjoho på er!
Jag sitter och kvällsmyser med kaffe och choklad! Kaffe är fan livskvalitét haha! Jag börjar nog bli riktigt beroende... Men mm så gott. Och så är ju kaffe ganska socialt också! Och ett bättre alternativ än cigaretter;) Så till alla er som röker och skyller på att "det är socialt": Drick kaffe i stället! Det är ju minst lika socialt.

Idag har jag gått en riktigt skön promenad i skogen med Josefin och hennes fina häst Sandokan. Det var ritkigt skönt, vi gick i drygt 1 h 20 min och pratade om allt och inget. Myspys! Annars har jag inte gjort så mycket mer än vanliga vardagssysslor.

Vad kommer för bra på tv ikväll tro?


Nudelfrukost

God morgon snyggingar!
Jag har just kört mamma till jobbet och kokat nudlar till frukost. Hur nyttigt/onyttigt är nudlar undrar jag? Det är ju sjukt gott i alla fall även om mina blev vääldigt starka!

Idag så ska jag nog ta en promenad med en kär vän som jag inte har träffat på hur länge som helst, kolla igenom mail och fixa lite. Jag har egentligen inte något speciellt inplanerat idag för utom promenaden nu på förmiddagen. Ännu en dag så har jag inställningen att detta kommer att bli en bra dag!:) Halva veckan har gått och det snart helg. I Helgen så blir det både jobb och party för min del. Jag ser fram emot utgång med fina tjejer på lördag :D :D Och jag har ju fribiljetter till Lipz till mig och mina vänner tack vare söta Jonna som jobbar där:) Perfekt!

Och igår så fick jag äntligen hem mitt intyg på att jag är godkänd i kursen Ansvarsfull alkoholservering! Vilket betyder att jag nu kan vara serveringsansvarig och ha ansvar för restaurangen och se till att allt går rätt till när inte någon av cheferna är där och att det är lagligt att jag och de andra jobbar när inte någon av dem är där;) Pooower, eller nåt. Höhö. Tönt Sabrine!


Partybild från när jag var 18 år:-) Antonia, jag och Emelie. Haha saknar den tiden
ibland:D<3

Deep shit.

Min tonårspeiod 15-17 gör sig till minne av HIM-låtar som började ploppa upp på min spotifylista nu. Jag hade en riktig HIM-period ett tag. Å andra sidan så har jag alltid varit en äkta allätare! Vad lyssnar ni på?

Gone with the sin - HIM.

Bloglovin;

Följ min blogg med Bloglovin vettja!:)

RSS 2.0