3 år

Sabrine, 3 år.

FMLS

Hej jag heter Sabrine och är sönderstressad och har hjärtklappning. HejHej.
 
Godnatt.

Kära Oslo

Hejhopp!
Skriver ett litet godnattinlägg innan jag kryper till kojs och ska sova:)
Min sista kväll i Sverige igår spenderades på Pitcher´s i Trollhättan med Emelie, Felicia, Sandra och Daniella. Det blev god middag och ett par drinkar innan vi drog hem till Felicia och fortsatte med vin och tjejsnack:-)
 
Idag så sov jag ut innan mina förldrar körde mig och Sandra till Oslo (har jag inte världens bästa päron?). Det känns faktiskt sjukt skönt att vara tillbaka hemma även om jag inte är jättesugen på att börja jobba igen. Men så är det väl alltid när man har varit borta ett tag. Jag har i alla fall haft en fin vecka hemma hos mami och spenderat tid med familj och vänner därhemma i Sverige och tillfrisknat efter sjukhusvistelsen!
 
Nu mår jag prima och är fit for fight:-) Jag har saknat mina roomies och lägenheten!
 
Sov gott.
 
 

SHMSHMSHM

Altså tänk den här på Swedish houe mafia-konserten i november!!!! Jag kommer att dö. Värstingbasen och alla bara står och hoppar. Vilken känsla. OM jag längtar? Jag vill ha november nu nu nu nu bara för det.
 

Lunchdejt

Tjenis! Jag är nyss hemkommen från en lunchdejt med Linda. Det blev aldrig någon middag igår eftersom att hon var tvungen att jobba över and shit. Så vi satt i solen och käkade hamburgare (sunt och fint) och snackade lite skit och klagade på hur jävligt det är att jobba när alla andra har semester och vädret är underbart. Jag förstår henne preciiis! Det är förjävligt. Haha! Jag tror att jag hade stormtrivts som hemmafru i framtiden. På riktigt.
Snart ska jag och syrran åka och handla till ikväll för då ska vi och mami ha tacokväll med rödvin på balkongen! Hur mysigt?

Underbar kväll

Jag har verkligen haft den bästa kvällen på länge med min vackra vän Emelie idag! Hon tog mig till hennes häst så att jag fick mysa lite. Och jag satt upp och red också. Det kändes som att jag har glömt bort hur man rider. Någon kommer att ha ont i rumpan imorgon:-) Det var hur som helst sjukt skönt att  få sitta upp på en häst igen. Så himla mysigt var det!
 
Efter stallet så åkte vi hem till Emelie och hade filmmys med popcorn och cola. Därefter så åkte vi på älgsafari på Hunneberg. En älg såg vi... och mystiska människor i skogen. Hmm...
 
Tack älskade Emelie för en fantastisk kväll med många skratt som alltid.
 
Emelies vackra häst Rominta (denna bild är lånad).

26.07.12

God dag!
Imorse så körde jag och syrran mamma till jobbet, sedan åkte vi och köpte frukost och åt i solen på en parkeingsplats (glammigt va? Hahahaha). Sedan tog vi en tur med bilen innan vi for hem. Jag har bara chillat och vilat fram till nu då jag ska ut och shoppa lite. Ska bli skönt att strosa runt för mig själv. Jag behöver verkligen mer egentid i min vardag! Det ska jag se till att skaffa mig. Läkaren sa t.o.m åt mig att det är viktigt för mig att inte stressa så mycket. It's time for a change folkens! Mitt liv har ju gått i 180 på sistone. Inte undra på att jag blir sjuk haha! Så på ett sätt var det bra att jag blev sjuk och fick komma till Trollhättan och hem till mamma för lite avkoppling.
 
Senare så ska jag äta middag på Strandgatans uteservering med Linda som jag inte har träffat på hur länge som helst. Ska bli trevligt att snacka en mass skit:-) Är det inte konstigt hur vi tjejer roar oss med att ständigt snacka en massa skit? :D Och Senare ikväll så har Emelie lovat att ta mig till hennes häst. OM jag ska njuta av att pussa hästmule och mysa. Hon försöker tvinga mig till att sitta upp och rida men jag försöker att stå emot! Jag har inte suttit på en häst på läääänge...  Och dessutom så vet jag inte om min kropp pallar det just nu i detta tillstånd efter sjukhusvistelsen och allt.
 

Pappa 50

Hej hopp. Jag och syrran har varit hos pappa och gratulerat honom på stora dagen. Han fyller nämligen 50 idag! Vi köpte skitsnygga adidasskor, en plånbok i läder och massa blommor! Det är ju så sjukt svårt att handla presenter till pappor! Speciellt nr de fyller 50. Får bli något mer senare när det ordnas fest och så.
Vi käkade pizza på pappas restaurang och myste en stund i solen. Vad vore sommaren utan uteservering och god mat? Det känns som att jag är på rehabilitering här hemma i Sverige! Så skönt att bara koppla av och umgås med sina nära och kära. Nu sitter jag hemma hos mamma och kopplar av.

Tider

Detta var tider... Jag saknar mularna. Tänk när jag pluggade hästhållning samtidigt som jag jobbade med hästar och sysslade med det även på min fritid. Sedan gick jag över till att jobba med det och syssla med det på fritiden. Herre, det är lite skillnad mellan att hålla på med det 100% och 0%. En dag så ska jag ta upp intresset lite försiktigt:-) Vore synd att mista kunskaperna helt.

Sjukhus

Hej mina underbaringar!
Vad jag har saknat er och bloggen. Olyckligtvis nog så blev jag bara sämre och blev inlagd på sjukhuset i en vecka. Jag har varit så dålig och upplevt sådan smärta att det bara måste vara värre än att föda barn. Jag har haft en kämpig vecka och är helt färdig i kropp och huvud även om jag är utskriven (blev utskriven för ca 1 timme sedan). Jag har proppats i mediciner och morfin och min kropp har bara tagit stryk. Men personalen har verkligen varit helt fantastiska mot mig och jag ser verkligen upp till människor som dem.
 
Nu har jag i alla fall fått en diagnos och det känns skönt. Jag har drabbats av en sjukdom som jag kommer att ha resten av mitt liv. Jag är inte redo att avslöja allt så offentligt som i bloggen. Jag har givetvis lite svårt att acceptera det själv men jag jobbar på det och jag kommer att kunna sluta tänka på det så mycket, så småning om då det finns effektiva behandlingar och kurer. Det kunde ju faktiskt ha varit värre än vad det är och jag är glad att jag har så fin familj och vänner som stöttar mig och älskar mig för den jag är:-)
Under min tid på sjukhuset så har jag även fått mycket tid att fundera över livet och över mig själv och över vad som verkligen är viktigt i livet. Jag har fortfarande många oklara svar men en sak vet jag. Det är att viktigast i livet för mig och det som betyder mest och som jag värdesätter högst på denna jord är min familj och mina vänner. De riktiga vännerna träder fram och jag är lyckligt lottad över att jag har alla dem som faktiskt bryr sig om mig i alla lägen. All kärlek till dem.
 
En annan viktig sak i livet för mig ät att livet ska vara kul. Man ska leva, och det fullt ut! Bara för sin egen skull och ingen annans.
 
Nu blir jag hemma hos min fantastiska mamma i några dagar innan jag återvänder hem till Oslo. Jag ska passa på att vila upp mig, umgås med min familj och närmaste vännerna här i Trollhättan och bara ta till mig alla intryck och sinnen här. Trollhättan är verkligen fantastiskt fint på sommaren (såg jag igår när mamma tog med mig ut på en biltur på kvällen innan det var sängdags på sjukhuset) och det känns nästan lite som att vara på semester (bortsett från smärtan och tröttheten)! Lite lantkänsla, ett lugn på något sätt. Att ha det ett tag, en liten stund, det är vad jag behöver nu. På måndag är jag förhoppningsvis tillbaka i kära Oslo och är fit for fight och kan göra ett bra jobb på min arbetsplats!
 
Peace.
 
Foto: Sandra.

Halvpausen

Tillbringat senaste dygnen hos olika läkare och akutmottagningar. Befinner mig nu i Sverige hemma hos mamma och blir ompysslad. Uppdaterar bättre så fort jag är lite bättre.

Peace!

Slappardag

Godkväll!
Jag har just hoppat i mina myskläder och slått mig ner i soffan... Lyssnar på chill musik med Fia och laddar för att gå och lägga mig. Jag är sjukt sliten just nu. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag knappt har sovit på hela veckan!
Idag så har jag bara slappat. Gick upp vid halv 9 och var bakfull (vart lite party med vänner igår). Men jag fick ändå ett ryck och storstädade hela lägenheten samt tvättade massa! Lagade lite mat och chillade. Runt fyratiden kom Amanda som jag jobbar ihop med och hängde lite innan vi gick till 7-eleven och köpte deras underbara frozen yoghurt!  Namnam. Vi drog sedan vidare hem till henne och drack kaffe och tjatade i flera timmar. Det är himla trevligt att bakishänga ihop! Visst mår man mycket bättre bara av att ha en bakispolare som vet var man genomlider? :) Haha! Okej så farligt mådde jag inte idag men ni fattar...
 
Hittade en härlig bild på mig för längesedan...

I'm back!

Mina underbara fina vackra människor som har besökt bloggen var dag utan att jag ens har bloggat på 4 dagar! Men nu är jag tillbaka på banan igen! Jag har svurit en ed med mig själv att detta lilla uppehåll aldrig någonsin ska ske igen utan en riktigt bra orsak.
Det har bara varit fullt upp dessa dagar och jag har inte ens hunnit med mig själv eller haft tid till någonting. Dagarna som har varit så har jag hunnit med att:
 
- Jobba asset av mig.
- Komma 2 timmar för sent till jobbet p.g.a missade schemaändringar.
- Bränna mig på en plåt (resultat: FETT brännmärke på armen).
- Festat (konstigt att jag inte har skrumplever snart?)
- Mött nya vänner
- Få min väska med plånbok, alla kort och husnycklar stulen på en uteservering. (Slutade med att mamma, syrran och Lise fick köra ända från Sverige med Sandras nycklar så att jag kunde komma in i mitt eget hem)
- Ha myskväll med mamma, Sara och Lise :-)
 
Var det fest eller?:-)

Skörhet

Håll hårt i dina nära och kära. Visa uppskattning och kärlek. En dag finns de inte kvar på jorden och då ska du inte behöva ångra något du kanske aldrig sa tillräckligt ofta till den personen. Ta hand om varandra mina små änglar som läser denna lilla bloggen.
 
I förra veckan förlorade nära vänner till mig och min familj en familjemedlem. Min pappa förlorade en gammal vän och vi alla berörs och tänker på de anhöriga. Livet är skört.
 
Vila i frid.
 

09.07.12

God kväll!
Idag så har jag väl inte så mycket att säga egentligen... Jag, Johan och Amanda som jag jobbar ihop med var ute på krogen igår kväll (jag och Amanda var på en jättetrevlig personalmiddag på en fin restaurang tidigare igårkväll). Vi hade sjukt kul och traskade hem i regn med sjöar i skorna klockan tre på morgonen. Det var hårt att ta sig upp och jobba idag (även om jag inte började försen elva!!) men det gick finfint till slut. Kom hem runt halv nio från jobbet ikväll och käkade kvällsmatmed Sandra på McDonald´s (AJJABAJJA OSS!). Jag  orkade bara inte laga mat ikväll. Är sliten som ett as. Men det ska vl gå över någon gång;)
 
Jag ska snart krypa till kojs och gosa ner mig i mitt täcke och sova.
 
Bara för att lägga upp en bild så gör jag det. Tyckte blomman utanför
denna porten var fin. Haha :)

08.07.12

Hej.
Nu för tiden så består mitt liv av jobb, jobb, jobb och lite fest. Blev fest igår. En redig en. Ikväll är det personalmiddag! Jag uppdaterar bättre nästa gång, promise :) *blink*

Life

God dag!
Idag så sov jag ut ända till tio! Efter att ha börjat jobba på Ikea så har jag verkligen kunnat sova ut varje dag och skärpt mig med sömnrutinerna! Dock har man knappt någon fritid när man jobbar kvällen flera dagar i rad och knappt har mer än en dag sammanhängande ledigt men det är det värt sedan när lönen trillar in ;)
 
Jag ska kila iväg till jobbet om en stund och trillar väl in dödstrött innanför dörren här igen runt kvart över tolv inatt skulle jag tro. Imorgon jobbar jag bara till sju på kvällen och då vankas det nog fest efter! Det ser jag fram emot:)
 
Puss.
 

Mysdag

Godkväll mina kära!
Jag har haft en underbar ledig dag och jag har njutit av att sommaren förhoppningsvis har kommit tillbaka! Jag och Sandra drog ner till Aker brygge och åt glass vid vattnet efter takterasshänget och sedan så gick vi en liten promenad i solen.
 
Och jag klarade att nästan att gå utan smink i en hel dag;)
 
Puss puss
 
Old pic.

05.07.12

Idag är jag ledig och det passade ju ypperligt för att det är strålande sol och varmt idag!
Jag och Sandra har legat på takterassen en stund och pratat om vår resa i vinter och läst
lite böcker och tidningar. Mysigt värre?
Jag har också lovat mig själv att gå osminkad hela dagen för att låta min hud andas! Tror
ni att jag klarar det?;) Jag är tveksam själv. Men om jag går i mina största solbrillor och
skyler mitt ansikte om jag ska ut på stan så ska det nog gå fint? Jag tycker inte att jag ser
mänsklig ut utan smink. Jag måste jobba på det, att acceptera hur jag ser ut osminkad.
Kanske är det en vanesak? Det är ju jättelöjligt egentligen!

Beauty

Er hun ikke vakker, jenta mi?<3

Fina mössan

Såhär såg jag ut idag på min första arbetsdag på nya jobbet! Enligt personalen så var detta en väldigt hektisk dag men jag tog det med ro. Skönt. Jag tycker inte att det var så farligt och så länge jag behåller lugnet i stress så kan jag vara effektiv ändå! Jag fick starta på avdelningen som har hand om cafématen, bakverken o.s.v. Tydligen den värsta av alla enligt nästan alla;) Och jag kan verkligen säga att det är mycket mer att hålla reda på än vad jag trodde. Men jag tycker bara att det är kul och dagen idag gick sjukt fort!
Jag kommer att ha lite olika arbetsuppgifter och göra lite av varje på Ikea-restaurangen. Man har liksom ett ansvarsområde varje dag eller varje vecka. Ibland sitter man i kassan, ibland serverar man maten och nästa gång så lagar man maten o.s.v.
 
Fin mössa va?

Slapp

Slappardag på hög nivå idag. Soffan, mat, film... Ni vet så att hela dagen verkligen försvinner. Lite ångestladdande är det men what to do. Det blev en utekväll igår som heter duga. Kul! Det var jag, Johan, Sandra och Emil. Vi mötte upp två sköna brudar ute också. Trevlans!
 
Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Blir fett tror jag!
 
Puss.

RSS 2.0