Kaffe=hälsosamt?

Visste du att om du att du dricker 4 koppar kaffe om dagen så minskar du risken att bli deprimerad med hela 20 procent? Koffeinet påverkar också delar av hjärnan som styr humörstämning=du blir mer positiv. För vissa räcker det med bara ett par koppar kaffe.

Så jag tänkte börja dricka lite mer kaffe! Why not? Jag mår bra av kaffe och det minskar även min huvudvärk har jag märkt. Och inte nog med det så finns det väl inget godare en en stor kopp morgonkaffe? :) 

Informationen kommer från tidningen Topp hälsa som angav källan SR.


Måndagstankar

God eftermiddag!
Idag har jag varit till banken, varit hos Jonna och hämtat fribiljetter till Lipz (vilket innebär PARTYLÖRDAG den här veckan), och kört mamma till jobbet i morse. Som vanligt de senaste dagarna så är det grått och regnigt ute men vi lever väl i norden antar jag! Grå årstid.

Jag är hungrig som ett as också. Kanske borde ta mig ett äpple? Nu ska jag verkligen försöka att äta regelbundet och inte småäta en massa skit. Jag har blivit lite bättre på det men bättre är inte bra. Det får nog bli en promenad ikväll också om det inte öser ner. Såg på nyhetsmorgon imorse och de pratade lite på att man kan bota psykiska sjukdomar och depressioner samt att psyket blir och mår mycket bättre när kroppen rör på sig och med viss motion. Och vet ni vad? Det stämmer så jäkla bra! Man blir faktiskt gladare av att röra på sig tillräckligt varje dag. Och snart är det ju dags att utnyttja mitt simkort på simhallen så att det tar slut också, ifall jag skulle flytta till Oslo inom en snar framtid (jag är nog på g kära Norge!). Min favoritträningsmetod är faktiskt simning! Man blir inte helt färdig och man tränar varenda muskel i kroppen när man simmar +bästa motionen.


Ny vecka

God morgon! Idag ska jag till banken och sedan vidare på lite ärenden. Jag tänker ha en trevlig måndag! Ny vecka med en massa nya möjligheter;)


Hunneberg.

Vad som vore ruggigt gott...

...en söndag som denna!


Söndag söndag

God morgon!
Vad underbart det var att få en timme extra sömn inatt :D Igår efter jobbet så åkte jag och träffade Emelie mitt i natten. Mycket trevligt! Det var ett sjukt grymt bartryck igår kväll och trubaduren som spelade var bland de grymmaste jag har sett, bästa på Ben´s helt klart!

Om jag inte har fel nu så är det Alla helgona nästa helg. Då ska jag till kyrkogården och både tända ljus och promenera! Det vackraste jag vet är kyrkogården på Alla helgona. Det ser ut som en stjärnhimmel på backen, så vackert och fridfullt! Och våra döda hedras. Det är fint.

Nä, nu ska jag gå och försöka göra mig en frukost.

Lördag lördag

God morgon!
Ja, för mig är det morgon. Jag sov till typ halv 11. Jag somnade ju halv 4 eftersom att jag jobbade så sent inatt. Och nej mina kära, det blev inget donken inatt. Mycket bättre att stå ut hungrig så att jag kunde äta ägg till frukost idag!;)

Idag ska jag till stallet en sväng och sedan ikväll så blir det jobb igen! Måste få in så mycket pengar som möjligt nu! :D Me like! Trubadur på Ben´s ikväll mina vänner!

Köss.


Somliga festar...

...och andra jobbar.
Då har jag checkat av ett arbetspass på goa Ben´s! Trevligt det. Och nu är jag hungrig som ett as och dividerar med mig själv om jag ska rulla ner bilen till mcDonald´s eller inte. Är det värt det? Eller kan jag lika bra somna hungrig och skippa de kalorierna? Och mat orkar jag inte laga nu mitt i natten och mackor är äckliga...

Livet är hårt ibland. Haha!

Puss och godnatt på er.



<----??????? Värt det???

Goda ting

Tre goda ting från Lindex.






Najsig kväll

Godkväll mina tjejer och killar! Hur står det till med er? Med mig är allt toppen just nu! Det har varit en perfekt dag med Emelie-dejt, käk på restaurangen och kaffe hos älskade Anna och Lise! Och sist men inte minst ett skoj besked ang. lägenhet! Hyresvärden håller lägenheten åt oss till vi har bestämt oss. Så om några dagar far vi och tittar på den. Och tycker vi om den, ja då är den så gott som vår! Jag känner att jag snart kanske, KANSKE kommer att börja starta mitt nya liv! Jag håller alla tummar och tår. kan inte ni alla också göra det? Håll alla tummar och tår! Men än är inget helt helt klart... Men jag hoppas att det snart är det så att mina nerver kan lugna ner sig.

I morgon ska jag ordna viktiga ärenden på dagen och jobba på kvällen.


Åh, den här bilden är så gammal!

Nej, nu är det snart dags att sova så att jag orkar hela morgonen, kvällen och natten i morgon!

Kram till er.


Emelie&Sabrine-dejt

Hej kexen!
Jag har just kommit hem från min dejt med Emelie. Först var vi i stan en sväng, först systemet och därefter subway-lunch. Sedan så åkte vi till Överby en sväng så att Emelie fick shoppat loss;) Trevlig dag!

Och jag måste också tillägga att jag aldirg käkar något annat än sesambröd med tonfiskröra, oliver, sallad och vitlöksdressing på Subway! Damn, underbart gott.

Rosa bandet-galan

Godkväll mina kära där ute!:)
Just nu sitter jag och har just fikat med pepparkakor och sockerkaka! Mormor är på besök, och det är alltid lika trevligt! Det finns då ingen som har en så rar mormor som jag har. Jag är lyckligt lottad.

Snart börjar rosa bandet-galan på tv3 och det tänker jag minsann titta på! Jag har en lustfylld känsla i kroppen idag. Idag gillar jag t.o.m höstrusket som har lagt sig! Fick till och med en liten, liten, ytterst pytteliten känsla för julstämning också. Den kommer ungefär 1 gång var 5:e år höhö. Dock slår den inte mina längtan efter 30 graders värme och strålande sol på en sandstrand!

Jag hoppas att ni har en lika mysig kväll som jag tänker ha nu efter att ha tvättat och grejat.

Kramen till er!


Soffhäng

Tjoho!
Sitter och myser i soffan. Det är ganska grått idag. Jag och Sandra var en sväng till Brättehaga gård och köpte hö till hennes kaniner, så hälsade vi på Emelie och hennes häst samtidigt också:-) Därefter åkte vi hem till mig och hängde. Vi svarade på viktiga mail. Förmodligen så har vi kanske en lägenhet på måndag också! Känns himla spännande, jag är uppspelt och har höga förväntningar. Faktiskt! Kommer inte att kunna sova fram till måndag. Haha! Håll tummarna för att allt går som jag vill nu! :D

Idag ska jag fortsätta med att tvätta och städa. Kanske gå en promenad. Och tänka på att min dröm är äckligt nära...



Min hyllning till...


Altså, Carolina Gynning tycker jag verkligen är en av sveriges vackraste kvinnor! Damn så sjukt snygg!
Dessutom så är ju hennes konst alldeles fantastisk! Inspirerande måste jag säga.

Me happy?

Idag har det varit en så jäkla bra dag! Jag måste lida av personlighetsklyvning?? Haha! Nej men jag har ju, som många av mina vänner säkert märkt genom att jag har avfärdat dem, inte mått bra alls på sistone av olika anledningar. Men så vaknade jag idag och var glad. Just för att det slog mig att jag har så många fina vänner som trots att jag byggt en mur och sårat dem och stängt dem ute ur mitt liv ändå inte ger sig utan fortsätter att ringa mig och terra mig och försöka lyfta upp mig! Det är fantastiskt. Vänskapsband.

Jag har även de tre senaste dagarna succesivt börja rycka upp mig. Snart är jag på topp och på benen igen, promise! Ibland faller jag tillbaka men jag tänker resa mig varje gång!

Idag så brunchade jag som sagt med Nathalie och Linda, två toppentjejer. Vi satt och pratade om allt och inget. Annars så har jag inte gjort så mycket annat idag mer än att ha svarat på mail, fixat lite papper och planerat lite. Det är mycket som händer i mitt liv nu, en del bra saker också! Idag fick jag ett mail som gav mig stora förhoppningar. Kan vara en anledning till att jag är lite extra glad också. Jag återkommer om vad det är senare.



Idag körde jag på världens afrofrill haha! Är det hiss eller diss på den?
Jag har ganska vildvuxet hår! De enda produkterna jag har
använt idag är mousse och lite spray.


Brunch


Nathalite hämtar snart upp mig, så åker vi till stan och lunchar på Strandgatan med Linda! Ytterst trevligt eftersom att jag inte har träffat dessa två tjejer på hur länge som helst! Jag har saknat dem massor. Och dessutom så är jag vrååålhungrig och längtar efter brunch.

Vi hörs!


Sleepless

God morgon!
Jag har inte sovit en blund och kan inte somna. Dessa sömnproblem är inte att leka med. Jag måste ta tag i problemet. Det funkar inte för mig att sova max ett par timmar varje natt. Mörka ringar runt ögonen är ju inte så snyggt.

What to do?

Jag tror att om jag skulle sluta oroa mig för livet och älta gammal skit så skulle det lösa en hel del för mig. Jag måste bli mer positiv till mitt liv. Strukturera upp vardagen lite. Planera veckorna. Leva ut mer. Få ut mer av livet. Just nu så går jag bara i en grå bubbla för tillfället.

Hur som helst så är det inte roligt att ligga sömnlös och rastlös om natten.

Jag måste främst sluta grubbla om nätterna. Suck.

Lite Bikbok



At home

Hej världen.
Nu är jag hemma från en lång dag på Swania. Föreläsaren som pratade idag var nog den bästa jag någonsin har lyssnat på! Så sjukt bra, så sjukt underhållande. Han pratade om konflikthantering på krogen, och mycket mycket mer! Sedan avslutades kvällen med ett prov. :)
Det är först nu efter den här kursen som jag har insett att det är ganska farligt att jobba på krogen egentligen. En stor risk menar jag. Det är ju tyvärr mycket våld, fylla och narkotika på krogarna och det ska man ju lära sig att hantera. Då uppstår det ofta konflikter. Jag kände igen mig i många av exemplen på situationer idag, intressant!

Under resten av kvällen så ska jag bara ta det lugnt. Lägenheten som jag och Sandra skulle ringa på idag var redan uthyrd, efter bara någon dag! Så typiskt. Men vi har lagt beslag och skickat mail på ett par andra i Oslo som vi har förhoppningar på! :-)


Bjuder på en vacker mobilbild från kusten i somras.

Måndag

Goddagens!
Just nu håller jag på att göra laxtoast som jag ska slänga i mig innan jag åker till Sandra en sväng. Därefter blir det utbildning på Swania!

Haha jag vet inte vem som skämdes mest när hantverkaren kom till lägenheten för en stund sedan, jag som var halvnaken eller han som klev rätt in när jag var halvnaken? Hahaha! Komisk händelse. Är det inte målare utanför sovrumsfönstret så är det hantverkare. Men nu är vårat kylskåp lagat i alla fall!

Pöss


Söndag i stallet

Idag har jag inte gjort ett skit mer än att ha varit i stallet. Ungefär som igår. Skita ner sig lite och mocka skit, haha! Jag har allt saknat stallsysslorna och att greja men jag känner inte alls samma sug efter att rida längre:S Skitknepigt. Känns så tråkigt att inte vara sugen. Även om det har gått månader och jag ska rida för första gången på länge så känns det inget speciellt? Gah, trist. Väldigt trist att känna så. Jag saknar ju suget och känna att det är roligt. Men det kommer nog:-) Stallmys och pussvänlig hästmule gör mig glad i alla fall. Bara umgås lite, jag och Sandokan. 

Syrran håller på att baka kladdkaka nu och jag bara väääntar på att få smaka på den. Jag har varit kladdkakesugen i flera veckor! Gott söndagsmys.
Imorgon är det sista delen och slutprov på utbildningen i ansvarsfull alkoholservering. Great! Och så ska jag och Sandra ringa på en lägenhet i Oslo.

Pöss.


Sandokan

Dream


Bartendermyten

Tänk er den klassiska filmscenen inne på en pub. Ni vet när bartendern får stå och lyssna som en psykolog på en rad olika personers livshistorier. Servera grogg efter grogg. Lyssna, agera bollplank och visa medlidande. Eller muntra upp. Myten stämmer. Jag har aldrig hört så mycket livshistorier som nu när jag har stått och jobbat i baren. Vissa historier är sorgliga. Andra är glädjespridande och en del är riktigt inspirerande. Jag tycker att det är ett jobb som passar mig perfekt. Jag gillar att vara social och prata med kunder. Ibland är jag helt slutkörd i huvudet efter en kväll med massa folk, hög musik, högljudda gäster, glada gäster, väldigt glada gäster och pratglada gäster.... ja, alla former av gäster! Och så ska man räcka till till allt och alla. Hinna vara psykolog med alla och helst på samma gång också. Men det är så kul! Det finna så många olika människor...
Och jag tror att det är nyttigt att möta så många olika människor.

Jag är ganska nyligen hemkommen från jobbet. Jag trivs med att jobba på puben där ute på bondelandet;) Det är trevligt det. Sitter just nu och varvar ner framför datorn. Kollar fejjan och sånt stuff. Jag kan aldrig komma hem och gå och lägga mig direkt, jag är för mycket uppe i varv för det. Jag måste ha en lugn stund och varva ner. Det är skönt. Jag älskar att jag har en bit att åka till och från arbetet också för då får jag en stund för mig själv i bilen med hög musik som gör mig glad.


Bortskämd

Jag har sovit bort typ hela veckan. I en strategi om att det är bättre att sova bort dag för dag för då slipper jag att tänka. Då slipper jag att känna. Dåligt. Mycket dålig idé. Det har resulterat i att jag har hamnat i en ond cirkel. Jag har förfasiken sovit bort en hel vecka nästan. Med mening. Hur sjukt är inte det? Och varför då? Jävla depression. Jag vill bara ge mig själv en fet käftsmäll. Mina problem jämfört med många andras problem är minimala. Att jag ens har stake till att klaga på mitt fjuttiga lilla liv.
Jag förtjänar en ren utskällning av mig själv. Okej, jag är ett problem för fler än en människa. Men är jag ett mindre problem för att jag knäcker mig själv? I stället så får jag väl ta tag i saken och sluta vara ett problem. Det finns tusentals människor som har fötts till ett fruktansvärt öde. Nej. Det är orättvist. Jag ska inte få bete mig hur som helst. Jag ska inte få klaga. Jag måste ta mig i kragen, rycka upp mig! Börja leva igen och börja tänka. Börja känna.

Ingen människa mår bra av att tränga bort känslor allt för länge. Konfrontera dem i stället. Jobba med dem.

Nej, det borde vara förbjudet att vara så bortskämd.

/En tjej som det just gick upp ett ljus för


Snorunge

Idag är jag en riktig snorunge. Jag är förkyld, snorar och har halsont as hell. Inte så bekvämt vill jag lova, men jag orkar inte klaga på det. Jag går hemma i pyjamas och myser i stället! Fast jag är sjukt rastlös. Jag klättrar snart på väggarna. Och jag sitter bara och drömmer om mitt framtida strandhus i Thailand eller om min lyxiga takvåning i Paris. Åh. Tänk när jag har mitt vackra hus vid havet och utsikten är turkost vatten och palmer. När jag kan bjuda ner alla mina vänner och min familj på en riktig brakarsemester. Läs Bjuda. Drömma, det passar jag på att göra när jag går hemma och inte gör ett skit.


Bjuder på en trött och utmattad Sabrine här om dagen.

Kära klövervaseline!


Klövervaselinet har alltid varit räddningen mot torra läppar!
Släng dig i väggen lypsyl, idominbalsam och lipbalms! Ett tunnt
lager klövervaseline och dina läppar är redan mjukare på typ en
halvtimme! Jag brukar lägga ett tunnt lager varje gång innan
jag lägger mig på kvällen. Då lär jag ju slippa spruckna läppar
i vinter i alla fall:-D Babymjuka läppar är resultatet. 

Afrogirl


Flowerbomb

Jag tipsar er igen! Detta är kärlek. Kärlek. Flowerbomb från Viktor&Rolf. Helt sjukt underbar. Min favorit #1. Må den aldrig försvinna! Jag har älskat den från första stund. Ljuvlig!


Hemkommen

Hallå hallå!
Jag är just hemkommen från Scandic Hotell Swania i stan. Idag på utbildningen så kom det två olika föreläsare och pratade om olika droger och droger på krogen, typiska kännetecken o.s.v. Jättebra tycker jag, även om jag var så trött att jag bara ville somna. Jag kan bara säga hallelulja för kaffepaus med fikabuffé mitt i! Så behövligt. Är det bara jag som alltid blir så hemskt trött av att sitta i flera timmar och lyssna även om det är hur intressant som helst? Jag tror inte att någon märkte av min trötthet anyway.

Ikväll händer det inte så mycket. Jag borde städa men jag orkar inte. Strax vankas det så avancerad mat som korv och pommes. Hahaha! Nyttigt och bra är det ju också. Jag vet inte riktigt vad som hände med att jag skulle vara sådär supernyttig jämt... Kanske borde ta en rejäl kvällspromenad senare.
 


Jag och Anna på Josefines 19-årsfest i lördags:-)
Visst ser Anna ut som en riktig moviestar? Snygging!
(Snodde bilden från fejjan)

Söndag.

Söndag. Bakismat. Chips. Skräckfilm. Coca cola. Fanta. Soffan.
_________________________________________________________________
Jag hade mycket trevligt hos Josefine igår med tjejerna! Självklart glömde jag
kameran men kvällen slutade i alla fall med utgång. Vi testade den nya klubben
1903. Den var allt bra. Men jag har tröttnat på att gå på krogen. Vad har hänt
med mig? Jag har inte kul när jag är ute längre... Har det blivit just too much?
Eller är jag gammal? Eller har jag bara blivit tråkig och grå? Jag behöver nog ett
break från utgång. Men det var super hos Josefine innan, och jättegod mat!<3
Jag känner så himla söta tjejer.

Skön lördagsförmiddag

Godag hörrni!
Idag väcktes jag av att Emelie ringde mig. Hon hämtade upp mig så åkte vi till hennes häst en sväng och därefter en promenad på Hunneberg i solen! Vi kom på att det var älgjakt när vi mötte en massa jägare, hähä... Behöver jag nämna att jag är livrädd för älgar?

Idag ska jag nog till Överby om jag hinner. Tänkte att jag behövde shoppa något fint att ha på mig ikväll. Men får väl se, kanske lyckas rota fram något ur garderoben... Visst är det tråkigt när man inte känner sig fin i något man äger? Har det med vi kvinnors humörsvängningar att göra? Eller är det bara jag som har taskig smak? Äh vadfan...


Emelies Rasmus fick följa med upp på berget:-)

En slags vision


Helg

Godmiddag!
Jag sitter just nu och bara chillar. Jag sov lääänge idag, ruskigt skönt. Det måste man få om man var ute igår kväll och ska jobba till sena natten inatt. Ikväll jobbar jag nämligen. Det ska bli trevligt att träffa lite fulla och glada kunder, haha!:-)

Jag hoppas att ni får en lika trevlig helg som jag tänker ha!


Syster och jag lekte med webcamen en dag.


Middag på Butler´s

Jag är hemkommen efter en sjukt trevlig kväll Med Felicia och Daniella på Butler´s. Underbara Felicia bjöd mig på hela kvällen som en försenad födelsedagspresent! Hur gulligt är inte det? Jag har så sjukt fina vänner att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha!:-) Hur som helst så åt vi god mat och drack vin. Sedan lite drinkar och cider till följd. Trubadur på det också! Ytterst trevligt. Vi hade lite planer på att dra vidare till Lipz och dansa lite efteråt men det blev inte så i alla fall. Jag njöt av att bara sitta och tjata till en bra trubadur. Jag ska ju trots allt partaja på lördag igen. Då är det ju födelsedagsfirande för Josefine!


Två fina tjejer på Butler´s!

På plats


Chailattepaus i Oslo helt enkelt:) Gött å chilla!

11-10-11

Hej världen!
Idag har jag simmat med Sandra. Vi har gjort som en liten tisdagstradition att simma. Det är ju så sjukt skönt. Idag simmade vi dock inte så jättelänge utan satt mest och snackade om allt och inget i bubblorna, men det är väl skönt det med! Inte fyskam att basta heller:-)

Efter simhallen så drog vi till Ät&bar för en lunchbuffé. Himla gott med tacos får jag ändå säga. Inte så nyttigt men vadfan. Resten av dagen ska jag föröska fixa och förbättra mitt CV och personliga brev så att jag kan skriva ut nya exemplar till imorgon. Imorgon åker jag, Sandra och Anna till Oslo och kör lite åpne søknader. Why not liksom?


Sätt din guldkant

Godkväll!
Jag ska strax lägga mig för lite skönhetssömn. Jag hade tänkt att ha skönhetskväll idag egentligen men Det okända gick ju faktiskt på TV och sedan så rann tiden bara iväg med annat. Visst blir man på så bra humör när man pysslar om sig själv? Badar fotbad, lägger ansiktsmask, fixar naglarna och bara pysslar? Jag fick ju en necessär fylld med roliga skönhetsprodukter av Josefine i födelsedagspresent när jag hade min födelsedagsmiddag förra helgen! Så passande, eller hur?:-) Det ljusar upp höstmörkret lite.

Vad har ni för knep för att ljusa upp de ruggiga höstkvällarna? En mysig film? Ett glas vin med vännerna? Eller bara tända lite stearinljus och äta honungsmelon? Man får se de små positiva detaljerna i vardagen och försöka fokusera på dem. Jag drabbas ju t.ex. av vinterdepressioner varje år. Det är fruktansvärt. Men det här året så ska jag verkligen försöka att fokusera på det som faktiskt är bra. Vintern kommer att komma. Jag ska bara försöka att acceptera. Även om vinter är bland det värsta jag vet.




Nya möjligheter

Nu är det ny vecka vilket innebär nya möjligheter. Sluta oroa er för veckan som kommer, för att den kommer att bli stressig eller att du har mycket på jobbet eller skolan. Som en vis person sa till mig så är om en minut tid som faktiskt aldrig har existerat. Lev lite mer i nuet. Gårdagen är historia och morgondagen har inte skett än. Sluta oroa dig för morgondagen, den har ju inte existerat än. Ta aldrig ut något i förtid. Varför lägga energi på att gå runt och bli stressad av något så onödigt?

Nu ska jag snart iväg till bussen för att åka på utbildning i Ansvarsfull alkoholservering som hålls på Scandic Swania i Trollhättan! Det är en kurs i alkohollagen och mycket mer för krögare, vakter och restaurangpersonal som arbetar i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet.

Vi ses!


Hello handsome


Vagabond. 

Sunday 11-10-09

Det är riktigt ruskigt och kallt väder ute idag. Och jag har en riktig dagen-efter-dag. Det innebär bara en massa tv-mys i soffan, läsa bloggar, käka godis och chilla. Det är jäkla skönt det. Det blev en hel del groggar igår hos Sandra och trevligt hade vi! Jag har alltid så sjukt trevligt och mår så sjukt bra när jag umgås med dessa fina tjejer!

I morgon ska jag på kurs (som fördelas på tre tillfällen, 4-5 h/gång tror jag). "Ansvarsfull alkoholservering" heter den på tal om. Det är restaurangen som står för kostnaderna och det är en väldigt bra kurs att ha om man jobbar inom restaurang och bar. Det ska i alla fall bli intressant:-) Jag tror att man kommer att diskutera mycket om droger på krogen o.s.v.

Drinkkväll

Godkväll!
Vilken chill lördag jag har haft! Jag har sovit länge, tittat på tv och varit på restaurangen jag jobbar på (och som min pappa är delägare i) och käkat middag. Ytterst trevligt. Nu ikväll så ska jag och Emelie till Sandra för att snacka skit och dricka drinkar. Det är trevligt det:-) En lugn och fin lördag med andra ord.

Har ni förresten märkt vad kallt det har börjat bli ute? Jag använder tjocka vinterjackan nu skulle jag vilja tillägga. Och jag gillar det inte. Men det är bara att bita ihop!


Mina fina ladies Emelie och Sandra i Sunny Beach
sommaren 2010:-) Saknar!! Helt galna kvällar...


Resten av ditt liv - Timbuktu


Lördag


Tattoo

Min vän Emelie ska boka en femte tatuering i nästa vecka. Jag vill ju också! Jag har bara en. Jag är sugen på så många fler, har bara aldrig fått tummen ur röven riktigt. Det kostar ju lite också men det är det ju värt...

Jag är så sjukt inne på japanska träd. Eller träd över huvud taget. Så himla vackert. Annars skulle jag också kunna tänka mig att texta hela mig. Citera överallt. Typ. Näe, en andra tatuering får nog vänta till jag har fulländat lite andra livsplaner, så  länge. Men det kommer! Om inte alltför länge hoppas jag.




Min nuvarande tattoo på hand-
leden. Haha jag vill egentligen
inte erkänna det men jag gjorde
den helt spontant en dag när jag
var i Bulgarien förra sommaren.
Jag gillar den jättemycket men
den skulle behövas fyllas i. Den
är väldigt dåligt gjord får jag säga
men vad kan man förvänta sig för
dom fjuttiga kronorna jag betalade?:-)
Mest som en kul grej liksom. Dålig
bild och här är den bara nån dag
gammal.


Nu ska jag försöka hitta på någon lunch och sedan åker jag till jobbet. Jag jobbar ända till sent inatt...


18:46

Då har jag dejtat Sandra. En go liten fika på Espresso House blev det. Jag önskar att man kunde uppfinna kalorifria kladdkakor! Tänk vad bra det hade varit. Nåja, nya tag som sagt. Jag har i alla fall hållt mig till ganska nyttig mat på sistone... eller ja, de sista två dagarna i alla fall haha!
Hur som helst så snackade vi såklart Norge. Altså, det är så mycket mer att lösa än vad man tror. Snart har vi ju förhoppningsvis jobb. Men boende då? Vad är oddsen att man får båda delarna samtidigt? Så därför letar vi tillfälliga rum. Till vi kan flytta till en lägenhet senare. Så ser vår nuvarande plan ut. Så om någon av er har ett tips eller har kontakter i Oslo så hör av dig!:-)

Efter min och Sandras fika så mötte jag upp mami på hennes jobb, så körde jag hem henne och mig. Jag har nyligen käkat middag och funderar på att gå en riktigt skön kvällspromenad senare. Det är så mysigt med kvällspromenader på hösten. Jag älskar att traska runt bland alla mysiga hus.



Fina Sandra på O´learys för ett par veckor sedan.

Fika i stan

Var bara tvungen att skriva några rader innan jag sticker. Varit i stallet på morgonen och förmiddagen, och nu blir det lattedejt med Sandra i stan:) Ytterst trevligt. Jag tror att vi ska ringa på lite lägenheter och rum. Fifan vad bra änna. Nä, nu ska jag skynda iväg så att jag hinner till halv 2. Bilen står och väntar på mig känner jag.

Chiao!


Onsdagsdejt

Hejsan!
Då var European Job Day gjord och äligt talat så tycker jag inte att det var så mycket att ha därifrån. På föredraget så sa dom ingenting som jag inte redan visste eller hade koll på och "mässan" var nästan under mina förväntningar. Men det var väl trevligt i alla fall:) Jag tror säkert att den är bra för dem som inte har tagit reda på information självmant.

Nu ska jag snart åka till stallet med Sandra. Egentligen skulle vi haft dejt här i Trollhättan men så tänkte vi att varför inte ta en stalldejt så är hästarna omhändertagna för dagen sedan? :) Perfekt! Trevligt att andas lite häst den här veckan, det blir inte ofta nu för tiden.


European Job Days

God morgon!
Jag är uppe med tuppen trots att jag inte har kunnat sova inatt. Jag är så trött att jag mår illa. Men jag måste snart spackla in mig i mitt snyggaste och dra på mig något hyfsat välvårdat. Det vankas nämligen jobbmässa i Trollhättan idag. Det är jag pepp på! Det är European Job Days på Innovatum. Det kommer arbetsfömedlare och företag från bl.a. Tjeckien, Spanien, Polen, Tyskland, Danmark. Storbritannien  och Norge! man kanske i alla fall kan få tips och råd om man inte har sån tur att man får en intevju.

Senare idag ska jag ha dejt med Sandra +åka till stallet.

Helt enkelt

Ja. Jag startade en helt ny blogg. Varför? För att jag helt enkelt kände för en nystart. Jag kände för att lämna det gamla på något sätt. Jag bläddrade igenom arkivet och kategorierna på min gamla blogg och kände att... nä. Allt kändes som en rörig gryta. Ingen ordning på något. Jag hoppas att min nya blogg blir mer personlig. Lite mer jag. Min gamla blogg var väl väldigt jag i och för sig. Men jag vill att den nya blir jag på ett annat sätt. Jag hoppas att mina små trogna läsare från min gamla kära blogg fortsätter att följa mig här:-) Givetvis så kommer nog min gamla blogg fortfarande att finnas kvar. Det finns många minnen i den sedan ungefär 3 år tillbaka. Kan ju vara kul om några år!:-)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0