Søndag

Hej och hå, så var nästan den här helgen över...
Igår kväll så kom Amanda M över till oss så gick jag, hon och Sandra ut och skakade lite rumpa på krogen. Vi drog till Memphis på løkka. Vi hade jäkligt trevligt och drog en liten efterfest hos oss innan vi stensomnade.
 
Idag så har jag städat hela lägenheten och myst på stan med Sandra och Fia. Vi hängde på Café sør (jag älskar verkligen det stället) en stund och kikade på en minmarknad på Youngstorget. Himla trevligt!
 
Nu ikväll så ska vi se på film och mysa samt börja planera resan. Fia, Sandra och jag ska nämligen resa ihop i vinter! Me like:D
 
 
 

Bekkestua

Hejsan!
Idag så tog jag, Fia och Sandra t-banan ut till Bekkestua för att leta efter svamp och gå i skogen. Vi hittade ingen bra skog men vi avslutade på ett mysigt café och bara mös:) Bekkestua är verkligen ett mysigt litet samhälle utanför Oslo.
 
Jag och Sandra kom hem och powernapade en stund förut. Nu ska vi ladda upp för lite fest och utgång ikväll!
 
 
 

SHM till Oslo

Åh det är lite irriterande att när man kämpade för att få biljetter till Swedish house mafia-konserten i Stockholm och man trodde att det dessutom var deras sista, så är det nu klart att de kommer hit till Oslo i december! Fan också... haha. Men jag ska nog inte sälja mina stockholmsbiljetter för det kommer i alla fall att bli en grym helg (minst sagt :D) med Emelie och gänget i Stockholm i november. Men ändå.
 

Hemma-dag

Hejhej, idag efter jobbet så skulle jag gått på en fotoutställning men det slutade med att jag bara inte kände för det, utan kände för att ordna upp några andra saker som jag behövde få gjort hemma istället. Sedan så möblerade vi om vårt vardagsrum så nu är det kjempekoseligt hemma hos oss :) Jag hann inte med min PW-runda idag men jag får köra några extra kilometer imorgon istället. Idag så blev jag även tillfrågad att medverka i en musikvideo (via Karina) som spelas in på en klubb här i Oslo, men det var verkligen fel dag för mig för en sån sak idag. Kanske trist att droppa det men, kunde ju blivit som en kul grej. Men jag behöver min hemma-tid också.
 
Jag hoppas att er onsdag (herregud det är redan onsdag? Vart tar veckorna vägen?) har varit lika nice som min har.
 
 

Vanlig tisdag

Godkväll och hej!
Jag har nyss duschat och tagit mina mediciner för kvällen. Jag, Sandra och Fia tog en riktigt lång rask promenad på kvällen vilket var riktigt skönt. Det blir lite som kvalitétstid att göra såntdär tillsammans i vardagen. Det har varit så skönt att ha jobbat dagtid den här veckan. Åh vad jag önskar att det alltid kunde vara så... Hur som helst så jobbade jag 8-16 idag och tog bussen direkt in till centrum och skulle kika på skor efter. Det slutade med att jag kom hem med både skor (som det faktiskt var rea på) och en jacka. Jag har lite smått ångest för jackan dock, men det börjar ju faktiskt bli kallt ute så en jacka var egentligen en bra investering...
Känga
Skon som fick följa med mig hem från Din sko.

LiveLoveLaugh

God eftermiddag!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan. Som vanligt så slutade lördagen med festligheter. Först var vi på förfest hos min väns väns bror, vilket var trevligt. Vi smuttade på drinkar och hade diskussioner om allt och inget. Därefter blev det en utgång på stan innan vi drog hem till C och festade till nio på morgonen. Helt sjukt men galet kul! Det var nog inte alls lätt att genomskåda mig när jag traskade hem längs Bogstadveien i festkläder och smink runt hela ögonen kvart över nio på morgonen, hehe... Det var dessutom helt underbart att träffa Karina igen. Det känns som det var år och dagar sedan♥
 
 
Hihihi, jag och Karina påväg till fest i somras♥

Skön fredag

Godkväll!
Just nu så sitter jag i soffan och ska snart göra Fia sällskap i köket när hon lagar mat. Hon är så duktig på att laga mat altså! Vi ska ha tjejmiddag och dricka vin och drinkar innan det blir utgång!:) Ska bli kul, men det blir ganska lugnt för mig då jag ska jobba imorgon. Dock är jag ju ganska rutinerad nu;) Igår så firade vi min födelsedag med vin och öl på Café sør. Mycket trevligt hade vi! Tjejerna överaskade mig även på morgonen med att sjunga och bjuda på chokladmuffins. Mina söta♥ Jag hade en great födelsedag och mina arbetskollegor är helt underbara. 
 
Ja, snart vankas det kyckling i underbar sås och sallad. Mumma!

Rask runda

God kväll!
Idag efter jobbet så gick jag och Fia ut på en rask promenad i stället för att köpa chips som jag var så sjukt sugen på. Och vet ni vad? Efter rundan så försvann mitt sug helt och hållet! Nu är jag lite motiverad till att leva sunt och friskt igen. Jag har legat väldigt på latsidan och ätit mycket som är giftigt för kroppen ett bra tag nu. Jag tror att det beror på att jag har jobbat så osammanhängande och inte har rutiner i min vardag längre. Men vet ni vad? Det ska faktiskt inte få vara en ursäkt. Då får JAG anpassa mig till vardagen som den är i stället. Det var ju faktiskt lätt som en plätt att hinna med en runda nu på kvällen efter jobbet! Och det ska vara lika enkelt på förmiddagen innan jobbet de dagar jag jobbar väldigt sent. Eller? Man får helt enkelt prioritera.
 
Imorgon fyller jag år och slutar dessutom redan klockan fyra. Fantastiskt! Jag ska unna mig något imorgon bara för den saken:-) Kanske shoppa lite?

Blått

Ojojoj vilken blöt promenad bland blixtrar och dunder det blev med tjejerna idag! Men trevligt var det :) Nu på kvällen så åkte även jag och Amanda till IKEA och småshoppade lite. Ytterst trevligt ändå!

Hej&hå

Goddag mina hjärtan!
Det var ett tag sedan sedan sist. Var det i lördags tro? Vad har skett på sistone då? 
 
Lördag: Hade en myslördag med Fia. Åkte på danmarksfärjan med några arbetskollegor på kvällen och tillbringade ett dygn på båten. Hade jävligt kul och spenderade alldeles för mycket pengar -men det var det värt!
 
Söndag: Kommer hem på kvällen och lägger mig klockan 10 och stensomnar. 
 
Måndag: Sover ut enda till 11. Möter upp Amanda på stan och går i butiker. Ytterst trevligt. Sedan går vi hem till mig och lagar tacos med tjejerna innan vi förfestar och drar en liten utgång till Café sør och Revolver. Hade väldigt trevligt. 
 
Idag så har jag bara chillat. Ska snart gå en promenad med tjejerna och röra lite på mig. Blir nog en tur till IKEA med Amanda senare för att hon ska köpa en säng. Ja, man kommer väl aldrig ifrån jobbet även när man är ledig?:) Haha!
 
Knäppte en skön bild på Amanda igår.
 

Lördag

Goddag!
Gud vilken underbar höstdag det är idag! Jag och Fia startade dagen med att Gå ut här på Bogstadveien förbi apoteket där jag köpte lite skönhetsprodukter och sedan drog vi till bageriet så att Fia kunde köpa underbart frukostbröd. Det är sån stor skillnad att gå till ett riktigt bageri än att handla t.ex. polarbröd på Ica. Det kanske är lite dyrare men det kan det vara värt. Hur som helst så gick vi hem och gjorde en god rejäl frukost med gott kaffe. Det var längesen jag njöt av en riktigt god frukost. 
Nu har vi bara pysslat lite här hemma och lyssnar på nice musik. Jag ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för kvällen. Jag åker ju på danmarksfärjan ikväll! Det ska faktiskt bli riktigt kul.
 
Ha en nice lördag vänner!

Skön helg

Fan vad ja är nöjd med livet idag! 
Jag har underbara kollegor (viktigt när jobbet är en så stor del av min tid just nu), underbara vänner och underbara människor omkring mig<3 Jag älskar alla. Sedan så har jag tagit långhelg, jag är ledig ända till på onsdag som det ser ut nu! UNDERBART ELLER!? Plus att imorgon så drar jag på danmarksfärjan med goa kollegor. Plus att ikväll så har jag och Sandra haft världens mysigaste filmkväll med skräckis och choklad. Hur mys är det inte med kvalitétstid när vi inte har setts på en vecka? Hon och jag har jobat så olika tider att vi verkligen knappt har setts fast att vi bor ihop. En hemmakväll var verkligen vad jag behövde ikväll. Lugn och ro.
 
Hoppas att ni får en skön helg!
 
 
 
 
 

Killar #2

Okej. Killar som blir sura när man inte är intresserad. 
Altså, killar, jag förstår mig inte på er! Kan ni hjälpa mig att förstå hur ni fungerar? Varför förstår ni aldrig en kvinnas pikar till att hon faktiskt inte är intresserad? Hur ska vi göra så att ni förstår? Och varför blir ni sura om vi har andra planer en dag? Låt oss för i helvete!
 
Är det jag eller han som är efterbliven? Inte fan är det jag. Dags att vara för rak på sak. Annars fattar ju inte människorna av det manliga könet. 
 
Jag tar och går och shoppar på stan med en latte i handen i stället.

Godmorgon

Godmorgon mina kära!
Jag gick upp lite tidigare än klockan var ställd på idag. Det är så skönt att inte behöva stressa innan jobbet. Hela veckan har jag jobbat sena kvällar. Det är lite tråkigt att inte träffa mina roomies eftersom att de är på jobbet när jag vaknar och sover när jag kommer hem. Men what to do? :) Det är tur att mina kollegor är helt underbara! Vi är som en liten familj, vi på IKEA.
 
Snart är det i alla fall helg och jag är ledig till helgen! I helgen så ska jag på danmarksfärjan som går härifrån Oslo. Det ser jag fram emot :D Party gånger 1000!!  
 
Och vet ni vad? Nu har jag fått min ledighetsansökan godkänd för i november + att vi har bokat nice hotel i Stockholm. Jag säger bara: TAGGA Swedish house mafia!!! Det går bra nu.
 
Puss!

Kärlek

En blandning av allt...




 

Gabrielle

Den här norska bruden är sjukt ball tycker jag. Det var p.g.a Sandra som jag började lyssna på henne, Sandra har spelat sönder Gabrielles "Bordet". Det är dessutom skönt med folk som verkligen sjunger på dialekt... 

Genser



Myspysiga tröjor från Bikbok att inleda hösten med!

Höstmys

Okej, höst är väl ganska mysigt ändå. 
Jag och Sandra har tänt massa stearinljus i vardagrummet och tänkte kika på Kingkong. Mysigt va? Jag ska försöka att inte ha sån panik över att sommaren faktiskt är över. 
 
Hopas att ni koser er lika mycket som vi har gjort idag! Jag och Sandra har bakfylleätit på Burger King. Sedan så gick vi på söndagsgudstänst i domkyrkan. Jag är ju faktiskt så oreligiös som man kan bli men jag måste erkänna att det var ganska fridfullt och tankefullt att bara sitta där och vara... Haha jag och Sandra får för oss saker och får värsta rycken ibland... Som t.ex. klättring på fyllan... 

Party

Tjolahopp.
Jag och Sandra vaknade för 20 minuter sedan, 20 MINUTER SEDAN!!! Klockan är liksom tjugo över fem. Helt sinnes. Men vi kom hem runt halv se imorse och åt mat för att vi var så hungriga och sedan så la vi oss. Vi var nämligen ute och skakade rumpa med lite skönt folk igår. Mest för att säga hejdå till Emil för att han flyttar till London imorgon. Alla flyttar härifrån och långt bort känns det som. 
Kvällen igår blev hemskt kul och slutade med vi klättrade i klätterställning och lekte med utomhusgymmet klockan 4 på morgonen...
 


 
 

Dålig karma

Jag avskyr när man äntligen började må bra igen... Så kommer livet och slår ner en igen. Lika hårt. Seriöst, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Varför är min karma så dålig? Snälla...

Sherdil

Jag drog på mig vinterjackan när jag skulle sticka till affären och handla idag! Haha, jag var nog först i stan med vinterklädseln i år? Varmt blev det i alla fall till slut, men jag frös som en stucken gris innan.
 
Annars så har jag jobbat idag. Och nu på kvällen så har jag och Sandra haft filmmys med Sherdil. Det var inte igår man såg den, vilka flashbacks man får:) Kul film faktiskt haha.
 
Minns ni filmen Sherdil?

Storpudel...

Idag har jag läst på lite (mer) om pudlar. Jag är så sjukt sugen på en kungspudel, eller snarare storpudel och har bestämt mig för att skaffa en längre fram då jag tror att det är en ras som skulle passa mig väldigt bra. Ett hundköp är ju verkligen något som man bör tänka igenom ordentligt och inte bara göra på impuls. En hund blir ju faktiskt som ens barn och kräver oerhört mycket tid och engegemang. Det dröjer givetvis innan det blir en hund för mig eftersom att jag varken har tid eller möjlighet med min nuvarande vardag och jobb. Men jag längtar verkligen till jag strosar omkring i parkerna här i Oslo med min vackra stora pudel...

Lyckan som uppstår

Ahh, ni vet lyckan som uppstår när man drar på sig sin skitsnygga skjorta som alltid har suttit lite tajt, men som nu vid detta tillfälle satt löst och bara hängde? Lycka! Jag fattar inte hur jag kan ha gått ner så i vikt eftersom att jag inte har ansträngt mig med kosten på sistone. Att jag har hållit mig kvar och inte gått upp de kilona jag gick ner. Det måste helt enkelt bero på att jag rör mig mycket i vardagen + äter på fasta tider (för det mesta). Det gör sjukt mycket tror jag. Fantastiskt! Tänk då om jag börjar hårdträna och lägger på en finfin kost också? Hm... Beach body a la Australia säger jag bara... Hade ju varit nice med en superkropp, det ska jag väl inte stickau nder stolen med. 
 
Idag är jag ledig från jobbet och jag har mest chillat hemma. Det regnade förut men nu kikar solen fram. Jag ska möta bästeroomien Sandra för middag på Majorstuen om ett par timmar och ikväll så ska jag träffa min Amanda och lyssna på en massa smaskigt skvaller! 
 

Killar

Varför måste killar alltid göra ett antagande att man vill dejta så fort man vill ses? Varför tror de alltid att man är intresserad så fort man tackar ja till att ses? Varför kan man inte bara vara vänner och hänga som vanligt folk utan att de ska hänga som en skugga efter en och dräggla och stöta på en? Är det konstigt att man vill ses och hitta på saker med en kille utan att man vill något mer? Tjejer, vad säger ni? Killar, vad säger ni?
 
Jag är trött på kåta killar som inte klarar av att bara vara. Jag tycker i alla fall att det är trevligt att skaffa sig nya vänner? Är det så att killar tar varje tillfälle de kan få för att få sig ett ligg? Killar är nog mer slampiga än vad tjejer är. Jag börjar tvivla på att killar klarar av att skaffa sig nya tjejvänner utan att någonsin har tänkt på personen som "någon man kan få sig något av". Eller?

Trollis

Då landade jag i kära Trollhättan igår kväll (åkte direkt efter jobbet, impulsbokade biljett tre på natten till fredag). Jag åkte hem till mami och just nu så har vi frukosthängt på balkongen. Jag ska strax åka till systemet och sedan så är det middag hos min fru Emelie! Ikväll blir det inflyttningsfest i hennes nyköpta lägenhet och sedan utgång här i Trollhättan. Jag ser fram emot kvällen och att träffa vänner som man inte träffar ofta.
 
Jag skulle gått på ett evengemang i Oslo igår kväll men kände att det inte var värt att komma till Trollhättan bakfull för att sedan gå på fest igen.Jag kände att jag gjorde rätt val:)
 
 
Haha hittade en bild på Antonia, mig och Emelie från en utekväll! Jag var 18 år...
 

RSS 2.0