Balans

Just nu så känns det som att jag bara åker med i livet lite. Finner mig i allt och bara gör. Vilket i och för sig är väldigt skönt. Och jag vet att det är för något bra! Belöningen kommer att komma för slitet. Och den belöningen ser jag fram emot.
 
Just nu så jobbar jag på att finna någon slags balans i min vardag. Det är allt från relativt nytt jobb till stress, läkarbesök, mediciner o.s.v. Att hålla allt i skick på något sätt. Underhålla livet skulle jag väl kunna uttrycka det. Att finna någon slags balans mellan det fysiska och det mentala. Allt spelar roll! 
 
 
 

29.08.12

Godmorgon!
Jag har just kommit hem från ett återbesök hos min husläkare. Jag fick springa hela vägen upp till Majorstuen för att hinna i tid. Det känns som att jag har fått veckans motion;)
Jag tänkte laga en liten lunch innan jag sticker till jobbet. Idag skiner solen, det är väl en självklarhet när man ska jobba?;)
 
Annars då, njä det har väl inte hänt något speciellt de senaste dagarna som jag inte har bloggat. Jag har jobbat. I söndags blev det en sjukt nice utgång med två fina arbetskollegor som gör sin sista vecka å IKEA. Trist att de slutar.
 
 
 
 

Dessa utgångar

Hej tjolahop.
I fredags blev det en kort utgång efter jobbet.
Igår blev det utgång efter jobbet.
Idag blir det utgång med tjejerna från jobbet.
 
Hähähä... Någon kommer att må prima imorgon å jobbet:D

Torsdag

Hejsan!
Sorry om uppdateringen både har varit tråkig och lite. Men jag har försökt få ordning på mitt liv och min vardag och mig själv. Och jag är på god väg!
 
Idag så har jag varit ledig. Jag började dagen med att gå till min husläkare och få lite mediciner utskrivna. Sedan tog jag spårvagnen hem till Emelie där vi åt lunch och snackade om allt och inget. Drefter åkte jag hem en sväng innan jag åter igen drog ut på stan och mötte upp Camilla på Café sør. Sør är verkligen ett hak som jag kan rekommendera. Mysfaktor och trivsamhet till hundra! Dessutom så har de stans godaste kaffe. Nu på kvällen så powerwalkade jag i en timme. Så himla skönt att röra på kilona!
 
Min favoritrunda är rundan med sträckan längs med alla båtklubbar. Den är perfekt lång,
tar exakt en timme hemifrån mig.

Just do it

Jag sitter och trycker i mig mörk choklad efter en motionsrunda med Sandra... Braaaa däär Sabrine. Men bättre det än att ha tryckt i sig chokladen utan att ha varit ute och rört på sig? :)
 
Idag mår jag bättre än på länge! Jag känner att jag har fått ny positiv energi idag, utan att veta varför. Jag köpte hälsoprodukter hos en återförsäljare för nästan 2000 kronor och vi pratade om mycket intressanta saker idag efter jobbet. Hon ville ha med mig på lite spännande projekt, vilket kanske skulle vara kul att jobba med? Ska man se det som en möjlighet? Grejen är den att detta kändes verkligen som jag. Nåja.
 
Om inte annat så har jag mycket kul att se fram emot under hösten! Bl.a.:
- Danmarksfärjan i september (PARTY).
- Div. fester här i Oslo.
- Inflyttningsfest hos Emelie.
- Min födelsedag.
- Swedish house mafia-konserten i Stockholm i november.
- Ev. en vecka i Tunisien i oktober.
- Skånetrip med mamma och syrran.
 
Dessutom så ska jag verkligen försöka satsa och sokusera på lite drömmar och mål som jag har... Kör hårt, just do it!
 
Bjuder på en bild. Är han inte gudomligt söt?
 
 

Om inte alltför länge

Snart reser vi. Om inte alltför länge.

Inga hinder

Visst har man svackor i livet. Men en sak har jag kommit till insikt med under den här helgen: Se aldrig ett hinder som ett hinder! Hur piss jag än mår så vet jag att jag kan lyckas med precis vad jag vill och jag KOMMER att må bra igen.
 
Det är ju också viktigt att ha drömmar och mål (belive it or not;) med sitt liv. Jag tänkte dela med mig några utav mina närliggande mål, drömmar och planer, stora som små, som jag har inom en snar framtid.
 
Detta är vad jag vill göra:
 
- Bygga upp min ekonomi ännu ett steg och jobba mig uppåt.
- Skaffa mig ett jobb som jag trivs med och har stora möjligheter inom så att jag orkar satsa helhjärtat.
- Skaffa mig en helt egen fin lägenhet i Oslo som jag ska inreda finfint.
- Ta en sista minuten till något fint land och bara koppla av och få egentid, helt för mig själv.
- Skriva en bok som kan bli en succé.
 
 
Detta har jag också funderat på:
 
- Studera något spännande här i Oslo.
- Hyra en lägenhet ihop med Emelie i Bulgarien nästa sommar (vi saknar Bulgarien så att vi DÖR!!)
- Flytta till nordnorge (men det kommer INTE att ske, jag skulle inte palla vintrarna).
- Skaffa mig en pudel (kommer inte att ske försen om minst ett år).
 
Vad har du för drömmar och mål?

Fest

Jag har verkligen haft en bra helg hittils trots omständigheter;) !'
Idag så mötte jag upp Takela på stan och bakfyllekäkade donken innan vi gick till Café sør och tog en kaffe. Fia kom och joinade oss och sedan stack vi en snabbis på grønlandmarknaden och bara kikade (Fia har fått dille på grønland) . Efter att ha strosat runt i butikerna runt Oslo c så åkte jag till Emelie som jag var bjuden på 20-årsfest hos (tur att jag gjorde mig i rodning inför den redan på dagen!) ute i Nordstrand. Det var supertrevligt hos Emelie och det bjöds på massa gott att äta och massa dricka! Jag träffade många trevliga människor och hade det trevligt fram till midnatt. Jag tog spårvagnen in till stan igen för att möta upp Takela och dra en krogrunda efter festen men beslöt mig ändå till slut för att gå hem. Jag var ju så nöjd med kvällen och ville inte förstöra det med mer alkohol och må dåligt imorgon.
 
Jag hoppas att ni har haft en lika trevlig lördag som jag har haft? :)

Bag-in-boxen

Godmorgon!
Jag kom hem för en stund sedan med en fylleburgare i ena handen och min bag-in-box i andra. Jag har haft en underbar vinkväll hos Amanda med Takela. Spontant och skönt häng med massa skitsnack och skratt! Precis som en riktig tjejkväll ska vara.
 
På vägen hem så tog jag och Takela en varsinn burgare innan Takela haffade en taxi och jag traskade hem då jag har gångavstånd till min lägenhet.
 
Jag har börjat se lite ljusare i vardagen. Så länge jag är med människor som får mig att må bra och som tycker om mig för den jag är så spelar inget annat så stor roll längre. Idag mår jag okej med andra ord! Ett steg åt rätt riktning. Det har ju varit en ganska tuff tid på sistone som ni kanske har förstått. Men en Ben Chaabane kommer alltid igen till slut;)

Jävla Sabrine

Känslan av att känna sig otillräcklig, värdelös och dum i huvudet. Känslan av skam och känslan av ledsamhet. Jävla känslor jag orkar inte brottas med er mer! Känslan av att alltid leva på kanten till att tippa över åt fel håll. Jag orkar inte.
 
Den här svackan klarar jag inte ens av att skämta om. Jag är så ofantligt trött just nu. Så jävla less. Mest på mig själv. Och på Sabrine. Jag orkar inte med dig. Försvinn ur mitt liv tack.

NuKanDetBaraBliBättre

Godkväll mina änglar.
Jag har just duschat och svept handduken om mig. Tänkte lägga mig om inte alltför länge men först så var jag tvungen att varva ner efter jobbet. Jag gick upp på takterassen och utsikten är fantastiskt när det har mörknat ute! Nästan ännu finare än på dagen:)
Jag har varit lite deppig och inte mått så bra på sistone så jag behöver verkligen egentid känner jag. Rensa mina egna tankar utan att höra någon annans o.s.v. Jag måste verkligen ta tag i mig själv och slänga ut stressen ur mitt liv också. Stressen är nog mitt största problem. Men jag har en plan.
 
Jag ska helt enkelt bara finna mig i att jag är där jag är i livet idag och bara följa med. När jag har tid och känner att jag orkar så tänkte jag också börja skriva igen. På riktigt. Kanske påbörja en bok? Det ger mig ro och lugn.
 
Och jag ska helt enkelt också acceptera och säga till mig själv att det är okej att vara deprimerad och ha sina perioder ibland. Sånt är livet. Lycka är bara ett tillstånd och varar inte 24/7 när man väl uppnått den. Så är det för alla. Det är ingen idé att stressa upp sig över att allt är som det är utan det är bättre att bara acceptera det och säga till sig själv att nu kan det väl bara bli bättre.
 
 
 
 

Hejhopp

Hejhopp. I helgen så har jag jobbat, festat och parkhängt i solen. Jävligt nice.
 
Hejhopp.
 
 

Lugnt ikväll

Såhär ser det ut för min del ikväll! Helt färdig efter jobbet så ligger och slappar på sängen. Kör sista rycket på jobbet imorgon innan jag tar helt med fest hos Amanda! Yay!

Kajhäng

Tjenare! Jag och Sandra kom just in från en motionsrunda. Det var skönt att röra på fläsket igen. Nu jävlar ska jag gå ner ännu fler kilon! Det är väldigt motiverande när jag får höra av människor jag inte har träffat på länge att jag har gått ner en del:D
Innan rundan så hängde vi med Amanda på Aker brygge. Vi käkade glass och satt på kajkanten och dinglade med benen i solen. Så himla mysigt!
 
Nu ska jag mysa med mina roomies framför TVn och OS lite innan jag dejtar kudden:)

08.08.12

Goddag! Idag är jag ledig, så himla skönt! Jag har verkligen lärt mig att uppskatta de lediga dagarna och att ta vara på dem. Idag så har jag tvättat en del faktiskt (sådant som man inte hinner med de dagarnaman jobbar för fullt!), och städat. Jag myste just ner mig i soffan med en punchrulle och kaffe som belöning för det. Nu har jag lust att ringa en vän och hitta på något. Men hur många är lediga på en vardag helt seriöst? Jag ska ringa runt och checka. Om inte annat så kan jag ju faktiskt ta med mig en bok upp på takterassen och bara njuta av lugnet:)

kort uppdatering

Godkväll!
Jag har just kommit hem för en stund sedan. Jobbat hela dagen och stack hem till Amanda på en te och chokladbit efter jobbet. Nu har jag tryckt i mig några riskakor och ska strax lägga mig.
Jag är ganska trött eftersom att jag inte fick så mycket sömn inatt då jag och Mia gick ut en sväng igår kväll...
 
Natti!

Takterass

Takterassförfest a la åskoväder igår kväll blev väldigt lyckat! Jag, Mia, Fia och Sandra startade med massa vin på takterassen i åskovädret som drog över Oslo igår kväll. Sedan så joinade Amanda och två vänner till Mia oss. Vi satt och snackade i flera timmar innan vi drog till Evergreen som ligger på gatan nedanför vår. Därefter drog vi vidare. Jag och Sandra mötte även upp en bekant från Trondheim som var på besök i Oslo, och hans vän. Spontan och rolig kväll helt enkelt! Jag hade jättekul:)
em

Wonderday

Jag har haft den bästa dagen på länge idag! Jag, Fia och Sandra tog spårvagnen till Grönland för att gå på marknad och fynda lite smått och gott! Därefter så satte vi oss på en uteservering och njöt med kaffe i solen och hängde. Amanda och Mia mötte upp oss där innan vi drog till en schysst second handbutik i närheten. Där fyndade jag snyggaste kavajen! Jag har köpt mitt första second hand-plagg! Det trodde jag aldrig om mig själv. Om jag ska vara ärlig så har jag alltid haft en liten fobi för second hand-plagg förut. Fobin gnager kvar lite grann fortfarande men kavajen var snygg, so why not?
 
Nu ska vi snart gå upp på vår takterass och dricka vin. Det blir utgång ikväll. Fett nice!
 
Jag hoppas att ni har haft en lika bra lördag som jag har haft:)
 

Skin perfector

Jag måste bara tipsa er om en underbar underlagscreme/ansiktscreme från Garnier. Den heter Miracle skin perfector och är en all-in-one-creme. Det är en hudvårdande creme som gör huden mjuk och smidig samtidigt som den är täckande och ger en jämn färg och lyster i ansiktet. Den får en verkligen att se fräschare ut eftersom att den låter huden i ansiktet andas vilket gör att finnar och annat skit i ansiktet inte trivs lika bra. Mitt ansikte har däremot också blivit babylent sedan jag började använda cremen! Den kör jag alltid på och är numera ett säkert kort i sminkväskan för mig.
 

Rullar på

Hejhopp.
Jag och Sandra ska snart se på Alice i underlandet (så jävla bra, tröttnar aldrig på den) och mysa innan vi bäddar ner oss för natten. Jag fick jobba över idag och kom hem ganska sent ikväll. Skönt att det snart är helg och en ledig en! På jobbet så är det sjukt mycket just nu. Det känns som att jag inte gör annat än jobbar, äter och sover. HÄHÄ.
 
Osminkad och nyvaken imorse:
 
 

RSS 2.0