Till er från mig

Jag vill passa på att önska er alla GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!

Sup lugnt och ha en underbar afton så hörs vi nästa år! :)


STOR FET KRAM.


Deppig dag.

Idag har varit den värsta dagen på väldigt länge. Jag har totalt gått ner mig i mig själv. Jag hoppas att morgondagen kommer att rädda mig. Jag har dock massor att göra som gör att jag stressar sönder mig. Och jag är alldeles för orolig för att kunna sova om nätterna. Oron över allt som måste fixas. Jag orkar fan inte. Och hysterin över hur missnöjd jag är med mig själv. Ärligt talat så tror jag inte att jag någonsin kommer att lyckas bli nöjd med mig själv. Både utseendemässigt och invändigt. Jag står fanimej inte ut med mig själv längre... jag vill liksom bara slita av mig mitt hår. Haha! 

Hur som helst så kommer jag att spendera min nyårskväll här hemma med Anna, hennes fina hund Elton och Emelie. Vi ska käka god middag och dricka vin. Jag tycker att det ska bli skönt att ha en lugn och fin nyårsafton med två fina vänner:D Jag är så trött på allt stort och all hysteri. Och det är väl inte helt fel att dricka vin och snacka en massa skit in det nya året... ? :) Me like:D Jag skulle ju kunnat ställa till med världens brakarfest här hemma eftersom att jag har lägenheten för mig själv men ärligt talat så orkar jag inte det? Att städa efter en hemmafest är inget jag gärna ställer mig och gör. Och en utgång likadär... Jag. Orkar. Inte.

Hur ser er nyårsafton ut?

Puss.


Nödvändigt

Jag har såna fantastiska vänner, som alltid gör allt för att jag ska må bra. Jag mår bra bara av att de existerar i min omgivning. de ställer alltid upp för mig och när jag känner mig ensam, fallen och ledsen så är det alltid någon av dem som lyfter upp mig på benen igen. Är det inte så det ska vara? Jag känner bara kärlek till alla mina vänner (de jag inte känner riktig kärlek till är inte riktiga vänner). Jag skulle göra allt i min värld för att alltid skydda dem från ondska. Det är en av mina högsta farhågor att något ska hända dem

Hur som helst, min dag idag har bestått av shopping och lite packning av kläder. Jag började dagen med att frukostdejta och shoppa med Jessica och hennes vän Tommy (snälla Tommy bjöd på hela frukosten, hur snällt??). Jag fyndade en fiiin fin väska och så köpte jag leggings (alltid behövligt). Därefter så åkte jag och Sandra och handlade nödvändigheter till lägenheten i Oslo. Typ toaborste, tvättställ, diskborstar, tvålar, Cilit bang ("...BANG och smutsen är väck!") o.s.v...

På kvällen så åkte jag och mami till mormor för att fira hennes man som fyller 62. Marrängtårta in my heart liksom.

Jag har rensat ut hela min ridgarderob fylld med hästgrejer också. Jag ska ge bort lite småsaker som jag hittade till mina vänner:D Typ oanvända sporremmar, handskar o.s.v. God liten gärning, det är tanken som räknas;) Men mina helt oanvända ridbrallor tänker jag behålla. Dem är fan mode nu ju<3 Jag ska strosa runt i dem på Oslos gator. Så jävla snygga. Tur att jag inte har ridit i dem någon gång så att de fortfarande är asfräscha!

Jag har givetvis också fyllt upp en jättestor säck med sånt som jag ska skänka till klädinsamlingen. Det är mycket bättre än att kasta dem åt tomma intet typ. Jag vill göra nytta i samhället. Då mår jag fint.


Sis

Idag så har jag och syster umgåtts (oj, hallelulja!). Vi har handlat ihop och lagat mat ihop (potatisgratäng med grekisk sallad). Och vill ni veta det värsta? Jag tyckte om att laga mat! vad har hänt med mig? Jag hatar ju att laga mat. Det värsta som finns. Hm... Sabrine börjar växa upp. Hur som helst så har vi haft en trevlig dag ihop även om vi storbråkade senast inatt, haha. Det slutade liksom med att jag spottade på henne. Aja, alla kvinnor kan faktiskt lida av pms... Stackars min familj som har fått ta skiten bara!

Nu så har min syster bakat kladdkakemuffins som vi ska trycka i oss framför en film (hejsan Victoria Secret-kropp höhö). 


Jag och sis på min 20-årsdag.

Lalala

Tjohej! Jag har hängt med Emelie sen igår kväll i hennes lya. Vi kikade film och snackade skit, det vi gör bäst;) Jag kom hem runt halv 11 och nu har jag duschat. Tänkte börja rensa ut mina garderober. Fylla en massa säckar med kläder och gå till klädinsamlingen! Då gör man ju en god gärning också:) Och så flyttar jag den 2 januari i stället för den här veckan. Jag har massor att fixa hemma innan jag kan flytta. Men det blir finfint det! Nu ska jag inte ändra datum mer utan nu är det verkligen 2 januari som gäller! Men det är ju mindre än en vecka kvar hihi.

Ha det!

Meningsfull julklapp

Goddag!
Jag kom just hem från en brunch på Espresso house med Natalie. Folk är hysteriska ute på mellandagsrean nu haha. Men kycklingbagel satt inte fel! Jag fick en julklapp från henne och det var årets finaste, helt klart! Människan har suttit och klippt ihop en hel jäkla film om Sandokan. Hur gulligt gjort är inte det? Jag kommer ju förmodligen aldrig att träffa Sandokan igen så den filmen kommer att betyda mycket för mig. Jag ska sätta mig i lugn och ro och titta på den sedan. Undrar om jag kommer att lipa? Haha som den känsliga människa jag har blivit!


Natalie och Sandokan i förra veckan.


Juldagen

Hej alla fina och fula! (haha nä, vad dålig jag var nu! Jag har ju inga fula läsare, ni alla är så jäkla fina!!)
Har ni festat till ni stupar ikväll? Det har inte jag även om hela landet verkar göra det. Det var ju juldagen:) Jag har spenderat min kväll hos vänner med en massa tjat, skratt, fika och solsidan<3 Och jäklar vad jag uppskattar att bara sitta hemma hos folk och tjata. Varför gör man inte sånt längre? Det ska alltid vara så jäkla märkvärdigt och dyrt. Jag känner mig dock inte så pepp på krogliv och fylla just nu. men oroa er inte, det kommer det kommer!;) Jag är snart tillbaka till det stadiet haha!

Imorgon så ska jag träffa Natalie på en fika (hon sa att hon hade en julklapp till mig, hur söt??). Jag ska också ut på ärenden och så ska jag åka till Emelie och säga hejdå på kvällen tänkte jag. Jag flyttar ju i veckan. Det känns faktiskt helt sjukt:) Och så känns det knepigt att flytta utan min fina Sandra (hon kommer efter nyår<3). Men jag har ju min andra roomie Malin! Blir nog fett nice.



Russian girl

Isn´t she beautiful?

Valeria Sokolova.
Hon kan vara världens vackraste modell.

Nära&Kära

Ta vara på de nära och kära som du har. Man vet aldrig när det tar slut eller förändras. Ta vara på varandra och ta vara på alla fina stunder. Sluta upp med att stressa och njut av tillvaron. Sluta att hata så mycket och lägg den energin på människor som du älskar. Ta åt dig av människor som sprider kärlek till dig. Familjen är dina blodsband, ta hand om ditt kött och blod. Vänner är den familj du har valt, ta hand om din familj. Och glöm inte att säga till dem hur mycket du uppskattar dem och vad de betyder för dig. Det är värt så mycket.

Med vänliga hälsningar,

Lilla visdomen

Julafton

Jag hoppas att ni har haft en riktigt god jul!
Julafton spenderades med familjen hemma hos mormor och det är tur att de hade så juligt hemma hos sig så att jag fick lite, lite julkänsla i alla fall. Men inget slår ju hur man kände för julen som barn;) Då var den banimej magisk!

Nu är den över i alla fall och nästa stolpe blir nyår som förmodligen kommer att spenderas i Oslo!:) Woop woop! Jag flyttar troligtvis redan nästa vecka! Så sjukt!

Ha nu en god fortsättning.


Inte så tokigt

Jag och syrran har varit redigt effektiva idag! Vi hade inte köpt en enda julklapp till någon försen idag. Vi kirrade alla på en timme ute i sista minuten på Överby idag! Inte illa tycker jag;) Det är så skönt att man har bestämt att endast köpa små söta saker som inte behöver vara så märkvärdiga i vår familj. Vi har även hunnit med att småhandla lite på Ica och hela världen är ju typ ute och handlar i sista minuten! Men så är det väl... :)

Åh jag måste bara berätta en till sak för er. Jag startade dagen med att stöta till min syrra så att hon tappade sin iphone i golvet idag. Heeela skiten spräcktes typ på baksidan. Höhö. Gissa om hon var glad på mig? Tur att det går på hemförsäkringen! 

Ikväll så ska jag baaaara chilla.

Päls

Jag kan inte bestämma mig för om det är äckligt att bära päls eller inte men jag dör vad snyggt det är! Det kan jag liksom inte sticka under stolen med...








Julkänslan?

Åh jag har verkligen ingen julkänsla i år. Den ligger på noll. I och för sig så har jag mycket annat som fyller upp mina tankar och mina dagar just nu. Men ändå. Kanske ändrar det sig när jag och syrran ska julshoppa och baka julfika imorgon. Kanske ändrar det sig om jag köper en flaska glögg. För mig är i alla fall det viktigaste att jag är bland människor jag älskar. Och att alla andra mår bra. Då mår jag okej.

Hur som helst så är jag inte så jättenoga med jul eller högtider över huvud taget om jag ska vara ärlig. Nästa år skulle jag gärna bojkotta julen och åka till Thailand på solsemester i stället:D

Julen i år blir med min lilla familj hos mormor. Gott med julmat och trevligt att umgås med människor som betyder mycket i alla fall!

Julkänsla?


Jösses

Oj oj oj vilket dygn! Eller vilka dygn... Jag vet inte vad som är dag och natt längre haha! Jag har ju haft sömnproblem länge som ni vet. Men jag lyckades ställa tillbaka min normala dygnsrytm här om dagen. Jag sov på nätterna och gick upp i tid och började må bättreäntligen. Men nu är det förstört igen. Igår eftermiddag så blev min mamma jättedålig, så hela igår kväll, natten och morgonen och hela idag har ägnats åt att ta hand om henne och spendera tid på diverse akutmottagningar. Nu ikväll så fick hon åka in igen med hjälp av ambulanspersonal.

Och jag har varit så sjukt irriterad på sjukvården (det är inte första gången)! Man måste fan skälla ut dem för att det ska hända något. Jag har varit så arg att det har koka i mig! Uppkäftiga och uppsnofsiga sjuksköterskor ska inte få jobba med människor tycker jag. Jobbar man med människor så kan man väl åtminstone vara trevlig. En guldstjärna till alla trevliga i sjukvårdspersonalen som gör ett fantastiskt jobb! Det är ju en självklarhet. Det är ju faktiskt ett jobb som man måste sköta.

Vill ha







En liten mini-önskelista!:) Observera att detta gäller efter pengar... Inget slår julklappspengar! Jag är i alla fall lite extra nyfiken på Flowerbomb EdP Christmas Edition från Viktor & Rolf. Jag älskar ju de andra flowerbombparfymerna. Någon som provat den?


En plats i hjärtat

Godmorgon hörrni!
Inatt så lade jag mig för en gång skull tidigt för att vara mig. Tror ni inte att jag vaknar klockan 04.00 och är heelt klarvaken!? Min kropp måste ha ställt in sig på att endast sova 3 timmar per natt. Ikväll lär jag somna (hoppas jag).
Idag så ska jag och Sandra ses för lite tjaj över en cheeseburgare eller nåt. Vi hade tänkt att kopiera lägenhetsnycklar egentligen också. Haha vilket ord egentligen är egentligen. Störande! Hur som helst. I eftermiddag ska jag även åka med Nathalie ut till stallet så att jag kan pussa hejdå på världens bästa man. Han får nämligen ett nytt hem snart också! Och jag får snart ett nytt hem jag också... vilket betyder att vi inte kommer att ses mer. Det är lite sorgligt. Man fäster sig mer än vad man tror vid djur! Jag har i alla fall haft två underbara år med den hästen. Det har jag. Hihi:)


En plats i hjärtat.

Motivation?











Suck... alla dessa vackra kroppar! En dag kanske... Drömma kan man ju i alla fall!

Sudd

Det blev en spontan utgång igår! Världens bästa Linda bjöd mig på en helkväll! Jag har världens gulligaste vänner som tar hand om mig när jag är fattig haha...

Mår dock inte jättebra idag. Vart uppe i morse och kikade på judotävling för att Marlon och Alexander (som dessutom tog SM-guld i år) tävlade. Hur trött jag än var och även om jag kom i gårdagens fest-outfit så var det kul att se dem! De är grymma:D



Jag och Linda under gårdagens suddiga kväll... (Jag tror att jag borde
köra på röda läppar oftare! Trivs.)


Bakis-Linda imorse! ;)


Hej världen

Åh, jag har inte hunnit uppdatera bloggen på hela dagen igår eller idag. Jag kom just hem från jobbet. Idag var det mindre kul att jobba, så jävla trött jag har varit idag! Höll på att somna flera gånger om framför ratten på vägen till jobbet idag... livsfarligt haha! Nu sitter jag och varvar ner innan jag ska dyke ner i min sköna säng.

Igår var jag och Sandra i Oslo och fick nycklar till vår lägenhet. Vi flyttade även in lite prylar samt träffade Malin (världens sötaste tjej!). Men oj vad vi ska ringa och skälla på städfirman (som inte har städat)! Så jävla äckligt att behöva städa efter andra... Nä, gör om gör rätt! Badrummet var inte ens rent? Och köket var skitäckligt. Golven var kladdiga!? Ååh så arg jag blir på sånt. Hur skäller man på norska?:-) Haha. Men för utom det så känns allting så jäkla bra! Jag är kär i lägenheten... Och läget kan inte bli bättre. Mitt i smeten. Älskar att vi kommer att ha nära till allt. Jag gillar dessutom redan grannen också! Världens sötaste kvinna, man ville bara krama om henne och bjuda henne på bullar! En dag, när vi har slagit oss ner och fått ordning på lägenheten, så ska jag bjuda in henne på bullar.


Hjärtat värker

Du säger att du hatar mig. Jag känner att du hatar mig. Jag hör att du hatar mig. Jag ser att du hatar mig. Jag känner av din svarta energi riktad mot mig bara jag är i närheten av dig. Det är ingen nyhet, det har varit så länge. Och jag förstår dig. Allt är mitt fel. Bara mitt fel. Det krossar mig när jag tänker på det. Men om du nu hatar mig så mycket så gläder det mig bara att vi bryter kontakten och systerbandet. För jag älskar dig. Då skadar ingenting dig. Då finns jag inte i ditt liv. Då slipper du att hata. Jag vill inte att du ska behöva hata och dras ner av allt hat. Min högsta önskan är att du kunde glömma mig och aldrig mer komma ihåg mig. Jag önskar så innerligt att du kunde radera mig från ditt minne, från ditt liv. Som om jag aldrig hade existerat. Jag önskar dig all lycka och vill dig bara väl. Hur lite du än tror på det. Jag hoppas att du en dag kan glömma mig. Jag hoppas att du en dag kan vakna upp utan att behöva tänka på mig mitt monster. Av omtanke så hoppas jag det. För allt det som jag har utsatt dig för i livet är oförlåtligt.

Visst är det synd att skiljas åt såhär men det är såhär det måste bli, du har så rätt. Min plan är att aldrig återvända. Jag vill också starta om på nytt. Och lägga mitt gamla liv bakom mig. Helt och hållet.

Kära du, glöm mig.

Att flytta

Jösses vad mycket man hittar när man packar och sorterar i flyttkartonger. Idag så hittade jag ett kort som mamma och syrran gjorde till mig en gång för flera år sedan. Det står en så fin mening i det. Det är ett sånt där egengjort kort som de gjorde till mig när jag var väldigt ledsen och mådde skit. Jag var inne i den tuffaste tiden i hela mitt liv då. Att hitta det kortet bland alla mina grejer fick mig att utbrista i tårar! Så himla mycket betyder det för mig. Ja, jag blir känslig när ömma knappar och känsliga punkter berörs hos mig. Det kan inte förklaras för någon som inte vet vad allt handlade om när jag var såpass ung.

Hur som helst så ska det blir sjukt roligt att flytta! Jag är mer taggad än någonsin nu. Kanske för att lägenheten är så himla fin, så sjukt mysig! Kvarteret där jag ska bo är i och för sig alldeles på tok för fint för mig och närmsta granne är kungafamiljen men det ska bli så nice att påbörja ett nytt livskapitel. Stå på egna ben och bli vuxen på riktigt.

Men puh vad prylar jag har! Det är mer än vad jag trodde. Vilken tur att jag plockade ner ett x antal flyttkartonger från vinden idag. Sortera, sortera oh sortera. Och jävlar i helvete vad smycken jag äger. Det är nog sjukligt mycket. Jag kommer att kasta en hel del för jag orkar faktiskt inte ha kvar allting! Jag vill flytta med mig så lite prylar som möjligt. "Ut med det gamla och in med nytt".


Lyckorus

Idag är jag glad! Lyckoruset är det bästa tillståndet man kan vara i. Jag känner att mitt liv äntligen ordnar upp sig! Så skönt!

Idag så startade jag dagen med att käka brunch på Ben´s med Emelie och Sandra. Jag älskar att min pappa är delägare i en restaurang. Jag kommer att sakna att jobba på Ben´s också! Så himla goa människor endel;)

Efter food time så drog jag och Sandra hem till mig och planerade inför Oslo. Vi planerade bl.a. flytten, vad vi ska köra upp i veckan och stämde träffar med olika personer. Asbra! Vi ska även passa på att ordna viktiga ärenden i Oslo på torsdag när vi ändå är där och får nycklarna till lägenheten så som skattekort/norskt personnr o.s.v. Bäst att få det gjort så fort som möjligt! Nu känns allt så jävla bra:)



Två av världens bästa vänner på Ben´s. Fyfan vad jag älskar dem!


Finn din väg.

"Att gå vile är ett sätt att hitta rätt"


03:15

Hemma från jobbet för en bra stund sedan. Det har rullat på i både restaurangen och i baren hela dagen och kvällen. Jag har mest stått och tjatat med kunder hela kvällen, väldigt socialt! Dock så tycker jag att alla män borde veta att det är ute att ragga på bartendern. Man måste hänga med i svängarna;)

I morgon ska jag börja rensa hemma! Jag har inte bestämt mig för när jag ska flytta in i vår lägenhet i Oslo än men tänkte ändå köra upp lite grejer på fredag kanske! Vore skitbra faktiskt. Jag och Sandra ska ju ändå dit och träffa mäklaren, få nycklarna och så på torsdag eller fredag. It feels goooood!


Bilden är ej från idag.

Rader

Godmiddag eller vad man nu säger.
Jag tänkte slänga in några snabba rader här idag. Jag kom just hem från Emelie och ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobb! Jag jobbar hela dagen, hela kvällen.

See you!


Stormfredag

Tjoho! Idag stormar det här! Igår kväll snöregnade det samtidigt som det åskade. Mysigt värre! Egentligen så borde jag börja rensa ut i mitt rum typ idag eftersom att jag flyttar snart men det får jag ägna helgen åt när jag inte jobbar. Ikväll ska jag till Emelie och mysa med film och några cider:-) Jag kommer att sakna Emelie så att jag dör när jag flyttar till Oslo. Vi är ju som ett gammalt gift par, vi gör liksom allt tillsammans. Vi har liksom upplevt så sjukt mycket ihop även om vi bara har känt varandra sedan andra året på gymnasiet. Och vill ni veta det roligaste med oss? Vi var varandras HATOBJEKT i skolan innan vi blev vänner. Vi var verkligen fiender och jag tyckte bara att hon var en subba. Hon hatade mig och jag hatade henne. Haha, lustigt hur det kan bli egentligen? Jag vet faktiskt inte hur det kom sig att vi blev vänner till slut men om jag inte minns fel så började det med att hon började hänga med vårat lilla gäng i skolan efter att alla bråkade med alla i klassen vid ett tillfälle. Hur som helst så spelar det ju ingen roll nu. Hon är en av mina närmsta vänner som jag älskar och värdesätter högt!

Oh, jag kom ju på att det är Idolfinal ikväll också! Vem hoppas ni på vinner? Jag tycker att det är skitsvårt, dels för att jag inte har följt programmet från början och dels för att båda är så sjukt grymma!



Hahaha! Jag och Emelie i tvåan! Vad hade jag gjort med mitt hår? Ridhjälm-
frillen altså! Så var det när man pluggade hästhållning...

Lägenhet!

Då var det klart. Jag och Sandra har varit i Oslo och skrivit på kontraktet för lägenheten idag! Den är så sjukt fin. Den har trägolv och gammaldags lantliga vita trädörrar och vi kan vinka till kungafamiljen på slottet från vårat fönster! Kan inte bli så mycket bättre läge känns det som, nära till allt liksom:-)

Mitt nya liv kommer att rocka tror jag!

Snart sängdags

Jag har kommit hem från en myskväll hos Linda för en stund sedan. Jag, Linda och Nathalie lagade tacos och bara mös och tjatade! Ytterst trevligt att träffas alla tre. Och Lindas nya lägenhet, my goooooood! WOW! Det snyggaste och hemtrevligaste jag har sett på länge. Jag är avis! Men min tur kommer snart också!:)

Annars så har jag myst med Emelie på förmiddagen och uträttat ärenden med Sandra hela eftermiddagen (snart gäller det min fina babe<3). Jag kan också efter idag medge att jag har världens finaste vänner. Jag har alltid haft sån tur med vänner. Love you.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon sticker jag iväg några mil och blir borta hela dagen. Jag bloggar på kvällen om jag inte har tuppat av på min säng när jag kommer hem.

Sköt om er, sköt om varandra.

Hi there.



 Goddag! Snart ska jag iväg till Emelie för lite förmiddagshäng. Sedan så ska jag möta upp Sandra för ett informationsmöte och lite små ärenden. Och därefter, närmare kvällen så ska jag hem till Linda på mys. Och någonstans emellan dess händelser så måste jag klämma in lite viktiga samtal. Fullt upp idag, men det är härligt! Jag hoppas att ni har en härlig dag idag! Solen skiner ju i alla fall. Det får jag glädja mig åt i alla fall, även om jag avskyr snö.

Rebecca&Fiona

Jag har fått dille på Rebecca & Fiona, nu. Jag har liksom bara lyssnat utan att lyssna när jag har hört dem förut men nu slog det liksom om. Så galet bra, man fastnar. Eller hur?
 


Hard.

Oliv

Oliver. Kära oliver. Ni som har följt min blogg ända sedan jag bloggade från den gamla bloggen vet att jag älskar oliver i alla lägen! Det är ju den mest praktiska frukten/grönsaken(???) du kan ha. Oliver är bra för mycket. Olivoljan t.ex. den är sjukt bra att ha i håret om du vill ha skinande och friskt hår! Sov med olivolja i håret och du får ett strålande resultat dagen efter. Eller om du har torra fötter, sov med olivolja i påsar på fötterna och vips så har du babymjuka fötter på morgonen. Olivolja är också sjukt gott att blanda en sallad med! Eller ät oliver. Det är nyttigt fett i oliver och du får i dig fina vitaminer. Dessutom så är oliver sjukt gott!

Och jag måste bara säga att svarta oliver tillsammans med tonfisk är gudomligt (=nyttiga fetter!) gott. Bara så ni vet liksom.


Sjukling

Usch så piss jag mår idag. Jag har legat och mått dålig och sovit i nästan ett dygn. Jag åt lite frukost nu på kvällskvisten. Ja, som ni förstår så har jag inte varit iväg idag som jag skulle. De ärendena tar jag tag i på torsdag i stället så nu ska jag bara fokusera på att må bättre!

Jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör i alla fall.

Puss på er.

Chocolate




Hej mina kära! Jag tryckte just i mig en Kitkat som ni ser, ååh vad gudomligt gott det är! Jag har nog inte käkat kitkat på år. Nostalgi:) Hur som helst så har jag bara fixat ärenden o.s.v idag. Om en stund ska jag träffa Sandra för ytterligare ärenden. Ikväll blir det dejt med Felicia och om jag hinner så ska jag svänga förbi Linda och checka in hennes nya lya:) Alla skaffar sig nya lyor av mina vänner!:D Snart är det även Felicias tur. Fun!

I morgon ska jag upp tidigt och iväg till annan ort för ärenden, blir nog borta hela dagen. Så om jag inte hinner uppdatera bloggen innan i morgon så hörs vi imorgon kväll!

Godhjärtade

Åh vilka fina människor det finns i världen. Glöm aldrig det! Gå in här och checka in Camillas senaste inlägg där hon har lagt upp och skrivit om de kända What's going on-videosarna. Man kan inte annat än att bli rörd och känna medkänsla! (Inlägget "What's going on."). Mycket sevärt! Och förresten så är Camillas blogg himla fin måste jag säga, inspirerande på många vis. Hon har ett sinne för att verkligen toucha känsliga knappar i sina inlägg.

Salig blandning













En liten blandning av sånt som inspirerar mig just nu, just idag.

Förebilder

Visst är det fantastiskt hur vissa människor kan inspirera andra människor? Hur vissa människor inspirerar andra människor till att göra olika val i livet. Hur människor har sina förebilder att se upp till. Och visst är det fantastiskt hur vissa människor är stora förebilder för andra bara genom att vara sig själva? Bara genom att gå sin egen väg. Visst ska man väl gå sin egen väg och följa sin stig här i livet. Men låt dig inspireras av andra. Och inspirera andra. Vi lär av varandra. Så funkar livet.

Antingen eller

En såndär töntig antingen/eller-lista!
Just for fun...


Kött - Fisk
Kaffe
 - Te
Paris - Nicole (Jag diggar Paris Hilton!)
Svart
 - Vitt (Jag klär ju mig hellre i svart!)
Öl - Vin
Tv - Film
Havet - Pool
Sommar - Vinter
Pumps - Ballerina
Bad - Duscha
Platt
 - Lockigt hår
Varmt - Kallt
Katt - Hund
Stad - Landsbygd
Chips - Popcorn
Trä - Plast (?)
Lyx - Budget
Blond - Brunett
Potatis - Pasta
One night stand - Förhållande
Pizza - Sushi (Jag är osäker på om jag någonsin kommer att våga prova Sushi)
Bok - Film
Guld - Silver
Biljard - Bowling
Mc - Bil
London - NewYork
Morgonpigg - Nattuggla
Hemmakväll - Krogen
Göteborg -
Stockholm
Charter - Campingsemester
Skidsemester - Solsemester
Raka av dig allt hår på huvudet -
Sluta raka dig på resten av kroppen föralltid (Vem vill ha en skog?)
Sminkad - Naturlig
Jul - Midsommar
Desperate Housewives - Sex And The City
Läppstift - Lipgloss
Lång -
Kort

H&M



På väg

Då var det lördag. Jäklar vad det är mycket som skenar iväg i en rasande takt i mitt liv just nu. Är skraj som attan men även förväntansfull. Jag avslöjar allt när allt verkligen är färdigt. Men om allt går som jag vill så blir 2012 året som förändrar mitt liv, på ett eller annt sätt. Det ska bli så skönt.

Helgen och veckan kommer att gå åt till att lösa saker, fixa. Planera.

En så rolig helg har jag;) Men det blir värt det sedan.

Looklike

Men shit jag dör vad Tove Styrke och Scarlet Johansson är lika! Eller hur?










Sanningen

Hur kan jag låta mig själv tro att allt ska bli bra? Hur kan jag låta mig tro att jag kan lyckas med mitt liv? Hur kan jag låta mig tro att jag faktiskt är en bra människa? Nej. Åter igen så måste jag inse sanningen bakom min äckliga lilla mask. Jag har ju ljugit för mig själv igen. Jag måste hitta mig själv. Och det gör jag genom att tänka igenom sanningen om mig. Jag låter mig uppmuntras av checka citat av stora poeter och av människor som lyckas övertyga mig om att jag har fel. Men jag har så rätt. Så sjukt rätt. Jag lägger ner allt glatt och all lycka. Jag lägger ner. För det får mig bara knäckt nästa gång jag inser sanningen. Jävla sanning. Jag önskar att jag kunde leva i en dröm. Synd att det är omöjligt. Synd att allt ska vara så invecklat. Synd att jag blev född till den jag är född till. Jävlar vad jag tycker synd om mina föräldrar som fick ett sånt barn. Ett sånt barn ingen egentligen vill ha. Ett sånt barn som man skäms för. Jag vet att de älskar mig. Men någonstans så fick de ett sånt där barn.

Hälsningar...


Gammal bild, men Misse vill skicka en liten adventshälsning till mina 
läsare!

Galet bra


Heyhey

Hej mina kära!
Jag har bott hos Emelie nästan hela veckan och hjälpt henne att småröja lite (hon har ju flyttat hemifrån nu!). Vi har haft filmkväll varje kväll och igår så blev det en hel del rom och cola! :D Idag mår jag piss och mår illa (ej av romen) men jag är glad ändå. Annars så har jag träffat Linda under veckan och myst med henne också:-)

Så jag har haft en toppenvecka och mer toppen lär den bli då jag har en heeel del spännande att se fram emot! Men mer säger jag inte...-än.



RSS 2.0