Barn

Godkvällens bloggen!
Idag har jag väl gjort det vanliga. Jobbat, käkat middag och ska snart gå en kvällspromenad med Sandra. Heidi och Nina flyttar in i vår lägenhet för ett par veckor innan de flyttar hem till Sverige igen. Det blir fett trångt i lägenheten för ett litet tag. Men så är det :)

Altså shit vilken supermorsa jag kommer att vara sedan när det är dags att skaffa barn (eller inte)! Jag fick t.ex. höra igår att "Du har väl jobbat med barn i flera år? Det märks att du är van vid barn och du är så pedagogisk". Haha jag höll på att dö när jag hörde det (komiskt)! Och jag har änna fått in lite flyt på dagisjobbet nu altså! Det är bara att tuta och köra. Men jäklar vad barn suger ur energi hos en. Det är helt sjukt, jag fattar inte var de får all sin energi ifrån?
Jag kan i alla fall säga som såhär att sedan jag började jobba med barn så ser och tänker jag verkligen på barn ur ett helt annat perspektiv än tidigare. Mysigt :)


Ganska gammal bild.

Vardag, vardag

Hemma från jobbet. Käkat middag. Dags för kvällspromenad om en stund. Jag vill att den här veckan ska gå fort.


Gammal random bild.


Spåra

Gårkvällen spårade ur som vanligt. Party blev det! Dock slutade det med att bara jag och Sandra hamnade på Oleary's på Karl Johans gate. Najsigt ändå!

Idag så har vi städat och diskat lite, annars blir det nog bara till att chilla och ladda för en ny jobbvecka imorgon! Nästa helg så åker jag nog till Sverige och kära trollywood en sväng. Det ska bli jäkligt nice får jag säga! Jag saknar det lite. Lilla Trollhättan. Ska bli nice att köpa mat till rimliga priser och träffa familj och vänner:)


Jag snodde bilder från Malins facebook från igår (hoppas att det var okej Malin!). Malin är ju sjukt duktig på att redigera om bilder också!



Partymode

Jahapp, då var det partylördag igen då! Jag har nu varit nykter två helger i rad så nu är det dags igen! Sandra är gullig som delar med sig vin till mig eftersom att jag är en fattig flicka. Gullgull! Vi får väl se vad som händer typ. Tror att det vankas utgång här i Oslo?

Puss.


Nästan klar.

One word.

Love.

Movienight

Kvällen bjöd på filmkväll med gänget! Jag, Sandra, Nina, Malin, Ludvig, Johan och Heidi! Trevligt med lite Thailändsk skräckfilm som jag inte ens minns namnet på;) Den var inte bra men helt ok. Inte fick jag tvättat eller städat idag heller... Det får lördagen bjuda på i stället för nu ska jag krypa ner i min underbara säng!

Puss och godnatt!


Bild på vårt kök innan vi hade flyttat in :) Jag kom ju på att jag inte ens
har visat lägenheten för er ännu! Jag ska försöka ordna det.

Fredag

Hejsan hoppsan karlson!
Idag har det varit en härlig dag på jobbet med härliga ungar! Jag kom just hem från jobbet och har placerat min röv på soffan. Så jäkla skönt att det är fredag ändå! Jag får alltid en bra känsla på fredagar även om jag inte ska göra något speciellt. Det är någonting med just fredagar precis som det är med söndagar. Söndagar är deppdagen. Det har det alltid varit och kommer alltid att vara för mig.

Ikväll sker nog inte så mycket. Jag tänker städa sovrummet och kanske slänga in en tvätt i maskinen. Skönt med en mysfredag!


Dagisfröken är hemma från jobbet. Dagisfröken ser jättesliten ut.


Livet fortsätter

Godkväll kära blogg!
Trots livsbekymmer så är jag ändå på ganska gott humör ikväll!:-) Jag trivs verkligen med barnen nu och jag trivs verkligen här i Oslo. Jag har fina vänner både här och hemma och min mage har blivit bra igen! Tjohejj!! Men vilka helvetesnätter jag har haft med magen altså... plus världens värsta rethosta på det altså. Stackars bästeroomie Sandra som säkert inte har kunnat sova. Tur att hon har öronproppar i alla fall hahah!

Idag har jag inte gjort något speciellt mer än det vardagliga. Ja jag börjar verkligen få till en riktig vardag här. Jag har jobbat 9-16.30 och handlat mat. Coop mega is the shit altså! Jag trodde att Kiwi tvärs över gatan var miniprisbutik men när man kom till Coop mega så kan ju Kiwi slänga sig i väggen med sina priser! Jag köpte cola, majs, ballerinakex, melon, fiskgratäng och tortillachips för 10NOK st! Sedan så köpte jag laxfiléer för 40 kr! Fisk är sjukt billigt här i Norge. Inte så konstigt eftersom att de har så gott om det men ändå;) det är dyrare i Sverige med fisk faktiskt.


Ja, snö finns det gott om! Och svinkallt är det. Taget igår i närheten
av Tåsen Barnehage på Ullevål:-)


Jag fick en jättefin teckning av ett barn på dagis idag:) Det är absolut
ingen prinsessa utan en jente förklarade hon för mig noggrant idag.

Haha visste ni att det typ verkar vara obligatoriskt att kunna åka skidor här i Norge? På dagis får de åka på skidskola och folk blir helt chockade när de får höra att man aldrig ens hat stått på ett par skidor här. Jag tror seriöst att det är lika vanligt att man åker skidor som vi svenskar käkar köttbullar i skolan. Eller är jag den enda svensken som aldrig har åkt skidor och inte ens är intresserad av att prova? Jag är i alla fall typ den enda i Norge!

Human

Hittade denna bild på facebook. Älskar den.


Fuck it

Känslan när man bara vill kasta alla glas man har hemma i väggen. Känslan när man vill gråta. Känslan av klumpen i halsen. Känslan av att ett vredesutbrott ihop med ett nervsammanbrott ligger och samlar sig inom sig.. Nej fyfan. Alltid ska det ju vara något. Ärligt talat så orkar jag inte mer skit. Wanna die.


Livet altså

Jag ville bara säga att jag överlevde dagen trots allt!
Jag börjar trivas på dagis och det gör ju mycket! Magen är helt fucked up så jag funerar på att boka en biljett hem till Sverige i helgen och gå till läkaren på måndag. Vi får väl se. Jag kommer inte att kunna sova inatt, det är jag hundra på!

Nåja. Jaghoppas att ni mår bättre än vad jag gör!

Puss.

Aj i magen

Godmorgon!
Jag har typ inte sovit på heela natten bara för att min jävla mage gör satans ont och inte fungerar som den ska. Jag vet inte vad problemet är? Det vill liksom inte gå över. Skitjobbigt. Jag skulle nog behöva gå till läkaren men vem fan har råd med sjukvård i Norge? Är sjukvården här verkligen så dyr? Åh vad livet suger just nu. Jag mår verkligen kasst. Kan inte äta någonting. Dock gör magen lika ont även om jag inte äter men ändå...

Jag ska iväg på jobb idag i vilket fall. Jag hoppas att jag kan hålla ut hela dagen med min mage! Men helst så skulle jag mest vilja ligga kvar hemma i min säng under täcket hela dagen...

Ledig måndag

Tjenare!
Idag har jag diskat, vikt tvätt och ordnat ett norskt bankkonto på banken. Jag var ju tvungen att ta ledigt från jobbet idag bara för att gå till banken eftersom att Nordea har sämst öppettider i hela jävla världen. Stackars dem som inte har möjlighet att ta ledigt från jobbet, hur ska de kunna gå till banken när den stänger 15.30? Men jag kan säga er att på kontoret hemma i Trollhättan så stänger de 13.00 varje dag! Ännu värre... jesus. Och med en bank där internetbanken oftast krånglar så blir det inte så enkelt. Varför valde jag Norde här i Norge då? Jo för att det är typ den enda banken som är kostnadsfri här! Jag övervägde faktiskt att skaffa en annan bank i alla fall men efter mycket funderande så är gratis alltid godast. Och gratis överföring till mitt svenska konto är rätt nice också.

Hur som helst så var det skönt med en promenad upp till Nordea på Majorstuen i stället för att ta spårvagnen. Det friskar verkligen upp! Annars så har jag inte mått så bra på sistone av olika anedningar och nu har min mage börjat krångla också. Jag får jobbiga magsmärtor och hugg i magen, har tappat matlusten och mår inte alls så jättebra. Förhoppningsvis så går det över tills imorgon!:-)



Familjen

Har jag uttryckt mig hur mycket jag älskar min familj (mina närmsta älskade vänner räknar jag också som familj)? Skulle det hända dem något så skulle hela min värld rasa samman, jag skulle gå under, jag skulle inte kunna leva. Det är min största farhåga. Att något skulle hända någon i min familj. Jag vill inte ens tänka på det. De är dem som betyder mest för mig. Love them.




Holmenkollen

Idag var jag, Sandra och Heidi till Holmenkollen för att stryka det från listan över besökta platser i Oslo. Det är nice att få turista lite! Det var en nice skidarena och jag fick typ svindel bara av att stå där och kolla ner. Tänk hur det måste vara för backhopparna som sitter ända där uppifrån toppen! Jag hade fan lipat. Från T-banestationen så var det en fyhelvetes backe uppåt hela vägen. Jag fick tamigfan astmaanfall och blodsmak i munnen men det var det värt! Utsikten över Oslo från Holmenkollen är ju lätt det finaste jag har sett. Efteråt så satte vi oss på Holmenkollen restaurant och tog en varsinn varm choklad. Den satt inte helt fel vill jag lova även om det kostar skjortan! Härligt att behöva vara skyldig folk pengar jämt och ständigt höhö... Gud vad jag längtar efter min norska lön. Kommer att kännas underbart.

Bjussar på några kassa mobilbilder...
(jag kan hänvisa hit för jag tror att Sandra kommer att lägga upp mycket bättre bilder än mina eftersom att hon hade med sig systemkameran...)







Morning

Goodmorning mina kära!
Jag och Sandra har vaknat och legat och dragit oss i någon timme, så jäkla gött med söndagsmornar! Jag ska snart käka min knäckebrödsfrukost (jag lär bli smal som en sticka under det här året) och sedan hoppa in i duschen hade jag tänkt. Idag så var jag sugen på att se staden lite så jag föreslog för Sandra att vi skulle ta en rundtur till alla sevärdheter här i Oslo. Vi har bott här i mer än 2 veckor och inte ens sett operahuset på riktigt än. Illa! Hm, undrar om det går bussar upp till Holmenkollen också? Hade varit nice att se Holmenkollen på nära håll och inte bara på avstånd där på berget...

Igår kväll hade jag, Heidi, Malin och Sandra filmkväll med tjejsnack! Ytterst trevligt!

Pusshaj.


Nyvaken? Haha, gudars skymning...

OuterwearVILA




Visst var dessa två najsiga? Båda är från Vila och jag tycker bäst om den första. Den skulle varit perfekt nu till våren... Eller nu och nu, eftersom att det har kommit sjukt mycket snö så känns våren ganska långt bort. Men den är inte så långt bort som man tror!

Lördag

Hej och god morgon ungefär! Jag har tagit en rejäl sovmorgon idag, helt underbart! Jag somnade vid elva igår kväll också så nu är jag riktigt utvilad. Den här helgen kommer att bli lugnet själv. Så himla skönt känner jag. Jag är inte alls på partyhumörden här helgen. Dessutom så är det lite magert i plånboken nu för tiden också. OM jag längtar efter min första norska lön!

Idag så ska jag försöka greja lite här hemma. Jag hade även tänkt ge mig ut här på gatan och söka lite jobb i diverse butiker men det är verkligen snöstorm idag. Det tar emot lite att ge sig ut. Men vi får se. Hur mycket snö kan det komma egentligen? Jag känner mig faktiskt lite smått deppig för det bl.a. Fick även reda på igår att min kära farmor har drabbats av en hjärnblödning. Det gör mig jätteorolig. Och att hon befinner sig såpass långt bort som Tunisien också... OM jag vill åka till Tunisien. Åh vad jag längtar efter att kunna åka ner. En dag inte alltför långt bort så ska jag.

Puss på er.

F R E D A G

Åh, det är fredag! Så jävla skönt. Jag kom hem från jobbet för en stund sedan och har hunnit att diska och gå ut med soporna. Idag så fick vi ostbrickelunch och bakelser på barnehage! Bara för att en i personalen skulle sluta. Så jävla bra smakade det. Det känns som att det var år sedan jag åt så äckligt onyttigt! Jag börjar trivas mer än vad jag har gjort som barnehageassistent. Jag tror att ju mer man kommer in i det desto bättre blir det liksom.

Ikväll händer det inte mycket. Det blir chill i soffan typ. Alla här hemma är trötta som as.

Puss.

Vardag.

Hejsan alla!
Jag sitter i soffan och söker en massa jobb. Trots att jag helst vill jobba med något annat så var jobbet idag verkligen helt okej! Barnen var så söta och jag har t.o.m haft min första samlingsstund - på norska! Haha. Nu känns det verkligen som att jag har kommit in i språket. Jag reagerar inte längre när jag pratar med både en norsk och en svensk. Det känns skönt. Hur som helst så älskar jag att jobba med större, äldre barn. Det ör blöjbyten och en massa dräggel hos småbarnen som gör det tror jag. Haha!


Annars så händer inte så mycket ikväll. Nina och Heidi kommer nog förbi lägenheten ikväll för lite häng. Vi skulle dragit en ölrunda men ingen av oss här hemma var riktigt taggade på det. Inte jag i alla fall! Jag är både pank och trött just nu.

Puss puss

Vår bakgård

Såhär ser vår bakgråd/bakgata ut från köksfönstret:) Jag älskar små mysiga trähus mitt i stan! Charm på hög nivå. (dålig bild, tagen med mobilen)


Snow

Åh det snöar. Fittyfan för snö. Nu känns våren i alla fall sjukt långt borta. Jag har en vårlängtan som heter duga. Jag är trött på alla vinterkläder och all halka på backen. Men jag är väl inte bitter?;) Haha.

Idag så är jag ledig från jobb och jag har inte gjort ett piss hittils. Diskat och vikt tvätt är det enda. Jag funderar på att ta mig en tur på stan om en stund. Nina och Heidi kommer nog förbi ikväll också, nasjigt! :)


Abstinens

Vi klarade en vecka. Nu har vi världens största abstinens haha!







Eheheh... Jo tack Norge är verkligen nyttigt för mig eftersom att allt sånthär här är svindyrt! Men ååh så gott!

Home

God middag, god middag!
Jag har just kommit hem från jobbet och har nyss tryckt i mig makaroner och köttfärssås. Så jävla gott att komma hem från jobbet och trycka i sig mat och bara chilla! Jag är helt färdig... Jag har bytt mina första bajsblöjor idag också. Hm...

Ikväll så ska jag söka en massa andra jobb och gå en kvällspromenad med Sandra här i kvarteret:) Himla najsigt altså!

Puss och kram


Om jag skulle...

...gifta mig...

...så skulle jag vilja se ut lite som en marräng...

...och kanske bära champagnefärgat eller gammeldagsrosa...

..och ha en modellkropp...

...och ha ett riktigt vackert utomhusbröllop. Kanske på en herrgård, kanske vid
havet, kanske på Bahamas, kanske på landet någon stans på sommaren...
...eller under en ek...

...sagolik dekor ska det va...


...och lika god tårta som den är vacker...




...om jag nu någon gång skulle gifta mig. Då ska jag ha ett riktigt dröm-
bröllop där varenda liten detalj är perfekt. Ljust och fint. Ja... drömma kan
man ju:) Och vad vore ett brollöp utan en Vera Wangklänning? Eller?

Ärenden

Goddag!
Jag har just varit iväg på en intervju på Kongens gate. Jag tror att det gick bra, de skulle ringa mig i början på februari. Kjempe grejt. Gick en liten promenad på stan i samma veva innan jag tog spårvagnen hem (jag har blivit skitlat och börjat ta spårvagnen hem fastän jag egentligen har gångavstånd. Men hela Karl johans gate är en dryg uppförsbacke liksom). Ska iväg på ännu några ärenden på stan om en stund med Sandra. Men först blir det nog lunch!



Puss och kram så länge!

Livet här

Hejsan bloggen, hejsan läsare!
Det känns som att jag inte har skrivit ett riktigt inlägg och uppdaterat om mitt lilla liv på riktigt på väldigt länge. Inte sedan jag flyttade hit till norge i alla fall. Livet här är i alla fall toppen! Nu har jag varit här i en vecka och två dagar men det känns som en månad minst. Kanske för att jag bara har jobbat i tre dagar. Ja, hur går det med jobb då? Jag har fått vikariat på dagis (via bemanning) som jag tänker ha som tillfälligt jobb till jag fixar något annat jobb. Dagis var inte alls som jag tänkte mig och det känns faktiskt inte alls som min grej;) Jag får nästan rysningar och vantrivs. Men vad gör man inte för pengarna?:) Personalen på dagiset som jag var på i veckan har varit himla trevliga mot mig och de sa att de var jättenöjda med mig och att de ville ha tillbaks mig. Det känns ju skönt att höra i alla fall. Jag har blivit mordhotad av vissa barn men också älskad och kramad av andra. Haha!

Imorgon ska jag på en intervju hos Studentconsulting. Vi får väl se vart den leder eller inte leder. Gott om jobb, det finns det här i alla fall! Så jag är inte så orolig för det. Annars så trivs jag verkligen som handen i handsken här i Oslo. Det är en sjukt trevlig stad med sjukt trevliga människor. Jag bor på en fin gata mitt i stan och har nära till allt. Runt hörnet så finns matbutiker, gym, nattklubbar, pubar, märkesbutiker och det kungliga slottet. Mina roomiesar (Sandra, Johan och Malin) är lätt de bästa roomies man kunde fått. Sjukt sköna människor. Det enda jag saknar här i Oslo är de billiga priserna hemma i Sverige. 
Tja jag kommer ju stanna här i ett år minst nu. det känns sjukt konstigt när jag tänker på det. Men också sjukt förväntansfullt. Jag har ju faktiskt fyllt i blankett hos skattetaten här i Oslo för att folkbokföra mig här nu så... 

Puss och kram på er! 




Spring

Vagabond spring 2012.






Jag vill ha alla 4... Men mest den första eller den sista. Åh.

Gårkvällen

Gårkvällen var riktigt nice. Först satt vi (roomies +Heidi och Nina) i vår lägenhetoch drack vin. Sedan drog vi ut och testade 18+ krogar haha! Men det var himla trevligt och det var nice att få komma ut och dansa lite och vricka fötterna i högklackat...

Malin knäppte en skön bild...


Lördagsvision



God morgon! Vi sitter i pyjamas och har just ätit frukost. Det var underbart att sova ut. Men vad jag längtar efter en redig kaffe på en lördagsmorgon! Jag ska köpa med mig massa kaffe från sverige nästa gång jag är i sverige. Här i Norge ör ju allt svindyrt. Man försöker att överleva priserna här. Men det funkar! Jag hoppas att ni alla har det great och att ni får en nice helg. Idag ska jag ut på ärenden och ikväll kommer det folk hit. Jag tror att det vankas partynight. Vi får se!

Poss.

Fredag 13e

Hejsan!
Idag var den värsta dagen på länge. Inatt fick jag världens feberfrossa och ändå gick jag upp till jobbet imorse. kanske inte smartaste draget men jag måste vise meg flink på nyt stelle! Hur som helst så hade alla roomies, Heidi och Nina en ölkväll igår kväll också. Himla trevligt måste jag säga! Vi gick ut till Barbera och tog 5 bärs var.

Nu ikväll så har jag och Sandra chillat oss med chips och cola medan Johan och Malin gymmade. Haha kontrast kan man säga!

I helgen vet jag inte vad som händer, kanske blir det fest kanske inte! Vi upptäckte btw inatt att vi bor på en partygata! Världens drag på krogarna här utanför... Känns awesome. Haha!


Vi chillar och har soffhäng ikväll!

Barnehage

Jag har gjort min första arbetsdag på dagis. Jag kan bara säga; spännande. Oj oj oj...

Pusshaj.

Tis.

Godkväll!
Jag har noll blogginspiration just nu så jag ursäktar om inläggen blir lite tråkiga. Idag så har jag, Sandra och Malin gjort ärenden på stan och fixat. Himla trevligt. Sedan på kvällen så tog vi och Johan T-banan ut till Ikea för att småshoppa lite. Vi käkade i restaurangen också. Ytterst trevligt!

Imorgon bitti så ska jag upp med tuppen för att gå på arbetsintevju. Jag är jättetaggad på det och känner mig inte alls nervös faktiskt.

Nu blir det sängen. Vi hörs. Puss.



Ikea

Idag så har jag och Sandra haft en riktig fixardag. Det snöar som fan i Oslo och vi  var trötta på att promenera överallt så vi skaffade oss resekort så att vi kan åka spårvagn, buss och T-bana vilket man måste ha ju! Lite svårt att ta sig runt i staden annars... Dock är det dyrt att åka kollektivtrafik lagligt här i Oslo om man är över 20. typ 590 norska kronor i månaden får man pröjsa! Nåja, innan så var vi även iväg till skattetaten som tog hundra år för att det var så många som skulle fixa sina skattekort. Efter allt fixande så urforskade vi busslinjerna lite och bestäde oss för att åka till Ikea. Vi åkte fel en gång och en busschaffuör var skitsur och vägrade släppa av Sandra av bussen så att hon höll på att åka ifrån mig när jag gick av... Haha dramatik minsann! Hur som helst så kom vi båda till ett av Ikeavaruhusen till slut och där unnade vi oss en pastamåltid för endast 19 Nok! Kjempegrejt.
Vi fick även köpt lite småsaker till hemmet som diskställ, glas, klädhängare, lunchlådor o.s.v... Fast här i norge så äter man ingen riktig lunch. Här käkar man typ macka eller frukt och ingen mat mitt på dagen. Men ändå!


Fina damen på Ikea!

Jag ska försöka att komma ihåg att knäppa bilder på lägenheten och allt nån dag förresten!


Want this


Bakisdag

God morgon änna!
Alla roomiesar hänger i soffan och är bakis. Det blev hemmafest som heter duga här i lägenheten igår. Urspår på hög nivå men trevligt hade vi! Det kom över lite folk och nytt folk är ju alltid trevligt!
När vi vaknade idag så var det liksom rödvin i taket och tre kilo salt på golvet ungefär haha! Vi gjorde ett röj så har vi det ur världen!

Idag tänker jag inte skiljas från mina mjukisar. Det blir chill hela dagen!:) Kanske en promenad runt kvarteret. Här i norge så är det typ som en regel att allt är stängt på söndagar. Alla butiker o.s.v... t.o.m i Oslo! Söndagar blir verkligen vilodag på riktigt här. Men det är nog bara skönt:)

Ha en chill söndag nu!


Lördagstjat

Det har snöat hela dagen. Jag har kommit på att under snön så ligger det dold is. Det fick jag erfara idag när jag och Sandra var på promenad. Det var tur att jag hade en papperskorg jag kunde greppa tag i;)

Hur som helst så har jag inte gjort så mycket mer än att ha promenerat och utforskat staden tillsammans med Sandra idag. Det finns en del att utforska om man säger så!

Runt 7 så kommer det folk hit. Det vankas vinkväll minsann! :)

Jag hoppas att ni har det bra och att ni slipper snö hemma i Trollhättan höhö.


På plats.

Och vår roomie Johan fixade internet till lägenheten skitsnabbt! Hur bra? :) Wäääy! Så nu har jag och Sandra kommit till rätta i lägenheten och vi har så himla mysigt! Charmig som bara den! Vårt rum blev över förväntan ;) Jag och Sandra passade på att rensa och städa lägenheten som två as medan de andra två var på jobbet. Så nu börjar det arta sig. Jag skulle inte skämmas för att bjuda hem min familj på besök i Oslo nu i alla fall!

Ikväll så kommer två vänneröver och vi ska nog mest sitta och tjata. I helgen ska vi växla pengar och fixa lite, framför allt sova utoch så blir det vinkväll imorgon!

Nej , nu får jag dra.

Pöss


Två fina as!:)

Oschlo


Jag hoppas att ni har tålamod med bloggen. Jag är snart tillbaka som vanligt och uppdaterar er! Puss på er!

Yes I'm moving.

Tjo!
Sitter och kikar på Sommaren med Göran (BÄSTA EVER!!!) emellanåt samtidigt som jag packar in i sista sekund. Jag är alltid ute i sista minuten och är bäst under tidspress;) Hur som helst så går flyttlasset imorgon (söta Sandra hjälper mig att köra släpet!) och det känns awesome! Jag kommer troligtvis inte att ha internet på några dagar men i så fall så hörs vi så snart det är ordnat och då befinner jag mig i min nya bostadsort Oslo!

Jag hoppas att allt är väl med er annars.

Kram!


Bild från vintern 2010 tror jag.

2011-2012

Under 2011 så...

...startade jag året med en helvetes magsjuka som kom smygandes efter nyårsfirandet.

...blev det en hel del fest.

...jobbade jag mycket på Bergahästen innan jag sa upp mig i juni.

...jobbade jag sommarsäsongen som servitris ute på västkusten och spenderade min sommar där.

...har jag druckit riktigt dyr champagne med ett gäng männ på 35+ på en fin båt vid Smögenbryggan där det slutade med att polisen fick komma och sätta stopp för festen för att den blev lite för högljudd till slut hähähä...

...var jag lycklig när jag satte en textrad i Petters mick under Petterkonserten i Kungshamn hahaha.

...har jag åkt ribbåt.

...åkte jag tillbaka till Sunny beach i Bulgarien för att spendera två veckor med sol, fest (och oroliga föräldrar där hemma) haha :D

...har jag träffat nya vänner och träffat vääldigt mycket nytt folk.

...började jag söka jobb i Oslo under hösten.

...fyllde jag 20.

...fick jag efter mycket sökande en fin lägenhet mitt i centrala Oslo ihop med Sandra.

...har jag utvecklats en hel del som person och blivit mer vuxen och ansvarstagande.

...har jag lärt mig massa nya saker om mig själv.



Under 2012 så ska jag...

...flytta till Oslo och börja mitt nya liv och nya jobb där.

...fortsätta att festa, spåra ur och leva livet.

...börja sova på nätterna, skaffa mig fasta rutiner och få lite rätsida på vardagen igen (gäller ej helgerna dock).

...börja leva hälsosamt, träna och gå ner i vikt.

...lära mig att laga riktigt god mat.

...bli mer positiv och tänka ur nya perspektiv.

...förbereda mig inför min och Sandras Asien/Australienresa som vi ska göra när vi har tjänat ihop tillräckligt mycket NOK i norge (vaccinationer o.s.v)

...sluta att oroa mig så mycket.

...lära mig ett nytt språk.



RSS 2.0