Go fredag

Åh, jag har haft världens bästa lediga dag idag! Jag startade dagen med en lunch på stan med Mia innan vi gick och snackade med en kille på en tatueringsstudio. Både jag och Mia är sugna på ny gaddning nämligen. Jag är sugen på en liten ny piercing också som ni kanske märkte i förra inlägget, haha. 
På eftermiddagen drog jag och Mia och mötte up en vän till henne så gick vi till Hard rock café. En irish coffee satt gott för min hals:-)
Nu sitter vi här, gänget, och dricker lite vin. Blir nog Evergreen ikväll. Whoop whoop.
 
Mia på Hard rock:-)

Omg

Shit! Ska man verkligen våga?

Lantis vs. stadsråtta?

God morgon!
Solen skiner och det är kallt ute. Jag vaknade av att mäklaren ringde och sa att vi får lägenheten som vi så gärna vill ha! Fattar ni vilken lättnad? Vi ska flytta till hela 97 kvm med stora rum och ett vardagsrum med öppen spis! Och det bästa av allt: lägenheten ligger bara några gator upp från där vi bor nu! Altså kommer vi fortfarande att bo centralt, mitt i stan och ha nära till allt. Skönt. Jag har kommit på att jag vill ha antingen eller. Jag har brottats mellan att vara lanttjej eller stadsråtta ett bra tag nu. Antingen så vill jag ha min lägenhet mitt i stan där allt finns runt hörnet eller så vill jag ha min lilla gård mitt ute på landet där man måste ta bilen till närmsta granne. Det får aldrig vara halvdant!
Men jag har bott här i stan i ca ett år snart och jag trivs som fisken i vattnet (eller som råttan i kloaken, haha!?). Innan så bodde jag ju i småstaden Trollhättan, vilket också var superfint. 
 

Untz

Glada gänget!

Whoop

Whoop whoop. Nu har jag och Emelie börjat blanda groggar på hotellrummet innan vi ska dra till den riktiga förfesten hos Linda och Erika senare :) 
Idag så har vi käkat pizza och gått på stan och shoppat. Jag fick med mig en asnice hej-jag-har-lånat-min-pojkväns-tröja-tröja och en campbell-parfym hem. Nöjd tjej ändå. 
 
Hoppas att ni har en finfin helg! Jag har i alla fall en kanonhelg här i Stockholm.
 
 
Puss från en glad Sabrine.
 
 

Awesome

OH MY... Vilken konsert. Underbar stämning och helt fantastisk show. Vilken feeling. Vill igen!!
 
Nu är vi hemma på hotellet här på Fridhemsplan och ska ladda om för en ny dag imorgon. Då ska vi shoppa och dricka kaffe på stan (+turista). Jag tänkte gå på skojakt :) På kvällen blir det sälvklart utgång;)
 
Jag säger då bara: UNTZ UNTZ UNTZ.

Krupphostan

Hejsan mina kära!
Jag sitter uppe och väcker nog hela huset med min krupphosta. Usch. Vilken jävla hosta. Jag vill liksom inte vara sjuk nu när jag ska åka bort och allt? Men men, jag hoppas att lite whiskey hos mamma imorgon kväll kan hjälpa! Imorgon så ska jag upp tidigt och packa det sista innan jag åker bussresa till Sverige är mami kommer att möta mig. Vi ska gå och shoppa på Torp köpcenter i Uddevalla innan vi åker hem till mamma i kära Trollhättan. På kvällen så tänkte jag bjuda syrran på bio :D Känner att jag vill visa hur mycket jag uppskattar henne. Familjen är alltid viktigast! 
På torsdag, altså i övermorgon, så åker jag och Emelie till Göteborg och flyger därifrån till El Stockholmo. Sedan är det bara att ta sig till hotellet och köra på!! Jag ser sjukt mycket fram emot att gå på Swedish house mafia-konserten. Och OM jag kommer att shoppa under dessa dagar (känns lika billigt varje gång man kommer till Sverige med norsk valuta). Jag kommer att vara tillbaka till Oslo på måndag igen så det känns som en liten minisemester detta faktiskt!
 
Jag ska verkligen försöka att blogga från Stockholm men ni har väl lite förståelse för om jag är lite upptagen med att roa mig med mina vänner och dricka champagne? 
 
Puss♥
 
Bild från en annan dag.

Summer glow

Den här produkten från Dove som heter summer glow köpte jag bara för att ha en lotion och så tänkte jag att den säkert inte skulle hjälpa. Men den hjälper tamigfan! T.o.m på mig som redan har en solbrun nyans i huden från början hjälper den på. Jag kan se att både mina ben och armar har ändrat nyans och ser "solbrända" ut. Me like! Det trodde jag verkligen inte, att en lätt liten "sun tan" från Dove skulle hjälpa... Många plus för det.
 

Lita

Jag kan inte bestämmam mig för vilken sko av alla litas som jag vill köpa. Är mest sugen på den vanliga svarrta eller de med silvertå eller nitar... JC lita spike-skon är ju fortfarane dödligt nice och inte alls så uttjatad än tycker jag.

Herre...

HAHAHAHA kill me!?!?!? Sabrine 15 år. Herregud vilken tur att man ändå växer upp någon gång! Eller... somliga gör det och andra inte men det är en annan sak. Jag var bara tvungen att visa er ;) 
 
Idag så har jag varit ledig, underbart. Jag har gått här på Bogstadveien och shoppat lite. Hämtade ut mediciner på apoteket också. Jag kom hem med en ny handväska, hårmousse, rakblad, världens najsigaste halsband och lite annat smått och gott. Det borde vara shoppingförbud på mig nu. Men jag kände för att unna mig själv detta eftersom att jag är så glad idag.
Snart kommer nog Sandra hem, treeevligt :) Imorgon jobbar jag, det är min enda jobbdag denna veckan för på onsdag åker jag hem till mamma och mellanlandar innan jag flyger till Stockholm med Emelie på torsdag! Blir en fet vecka vill jag lova.

Helgen

Godkväll! 
Jag har haft en helg som bara har gått i en jäkla fart! Full fart framåt all the time;) Blev en utgång i fredags, sov en timme, började lördagsmorgonen med "champagnefrukost" och födelsedagsfirande för Mia, drog till jobbet och avarbetade åtta timmar, gjorde mig i ordning på jobbet och kom hem till en fullsatt lägenhet. Det blev fest som heter duga. Idag har vi bakishängt och gått på Twilight (sista filmen var verkligen awesome!!). Mysigt med bio på en söndag :) 
 
Jag trivs för övrigt med livet och lever på jag. Älskar Oslo och alla människor här gör jag också. Det känns som att jag aldrig kommer att lämna denna stad! Här är jag hemma.
 
Jag hoppas att bi har haft en bra helg♥

Snart smäller det

Om en vecka är jag påväg till Sverige, antingen Trollhättan eller Göteborg, för att sedan flyga vidare till Stockholm dagen efter. Åååh. Kommer bli så fett. Som det Swedish house mafia-fan jag är så dör jag lite var varje dag det går. Den 22 nov smäller det i Friends Arena! Woop woop. Och inte nog med det, jag och Emelie (+Sandra och Linnea♥) unnar oss även några dagar med fest, gött häng och shopping i Stockholm. Skönt med lite miljöombyte för några dagar ändå:-) Vi ska möta upp lite roliga folk i Stockholm så jag tror att detta kommer bli fett!
 

Dör en smula

HAHAHA jag dör lite... Hittade den här bilden i en lägenhetsannons. Har
de dragit ut en skärbräda som man ska käka vid eller!? Hahaha... Den här
bilden gjorde verkligen min dag.
 
Puss.

11.11.12

Regnet puttrar utanför och ur högtalarna spelas skön musik, stearinljusen är tända och jag och Mia ska snart gå och köpa godis. Perfekt bakisdag ändå. Jag orkar verkligen inte göra någonting idag. Är hungrig som ett as också. Så frågan är om jag inte ska gå all in och köpa med mig hämtmat också, när vi ändå är igång. Gud vad gammal jag har blivit. Jag klarar inte av en fet utekväll. Vad sker!? Jag blev helt färdig igår och traskade hemåt i regnet.  
 
Igår efter jobbet så gick jag och några kollegor ut på Memphis. Usch vad jag är trött på utelivet just nu. Jag har en mer hemmakväll-och-mysiga-midagar-period just nu.Jag längtar till vi flyttar och ska inreda lägenheten! Jag vill ha en fin matplats så att man kan bjuda hem vänner på en mysig middag:) 
 
Jag och Tessan, som tråkigt nog inte följde med ut, på en liten förfest igår:)

Energi

Gud vad jag får positiv energi av att vara ute och powerwalka varje dag! Och vad mycket bättre jag mår. Det bästa jag vet är att starta dagen med en superlång powerwalk för att både rensa tankarna, få tid till endast sig själv och få motion på köpet!
Jag var ute i nästan två timmar nu för en stund sedan och nu sitter jag här och dricker kaffe och käkar wasa husman.Jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för jobbet! Jag stänger restaurangassorna idag så jag slutar sent. Vad skönt att jag är ledig imorgon! Imorgon så ska jag och Sandra till vårt mäklarkontor och säga upp vår lägenhet. Läskigt.
 

På G

Hejsan alla glada! Jag startade morgonen med en lång powerwalk innan jag gick hem för att äta en egengjord tonfisksallad som blev förvånansvärt god (!!). Sedan hoppade jag in i duschen och här sitter jag nu och ska åka till jobbet om en liten stund. Egentligen är detta min lediga dag men jag fick ändå hoppa in och jobba i kassorna idag. Blir finemang med lite extra pengar såhär innan jul/swedish house mafia konsert/flytt/ny inredning. Lägenhetsfronten då? Än så länge så är det ingen lägenhet som vi har nappat superduper på men det kommer snart. Det känner jag på mig.
 
Hoppas att ni har/får en underbar måndag mina kära!♥

04.11.12

God eftermiddag:)
Idag så vaknade jag tidigt och fick ett städryck så jag och Sandra städade in princip hela lägenheten. Sedan så gick vi en långpromenad och snart så ska vi på lägenhetsvisning. Jag har verkligen förhoppningar på den här lägenheten som vi ska titta på! 
 
Igår efter jobbet så mötte jag upp Sandra och Jens och så gick vi till kyrogården för att kika på alla alla helgona-ljus. Det pissregnade och det var inte alls någon stjärnhimmel på backen som det brukar vara hemma i Trollis, så vi gick och köpte mat och gick hem och drack vin och tittade på The shining med Fia. Det var så sjut skönt att skippa krogen igår. Jag var inte alls sugen. 
 
Så himla klockren skylt!:) Haha.

03.11.12

Gormorgon!
Här sitter jag och ska åka till jobbet om en timme. Gårkvällen slutade med rödvin hos Johan och hans roomies. Himla trevlig kväll! Jag och Sandra gick hem runt ett och så köote vi mat innan vi la oss. Jag är ganska trött och seg idag men det går nog över efter en kopp kaffe och en kall dusch haha! Ikväll så blir det nog lugnt för mig, är nästan lite trött på att festa för tillfället. Just nu så vill jag bara leta efter vår perfekta lägenhet och flytta. Det ska bli så himla kul!

Love life

Jag startade den här fantastiska dagen med en powerwalk i Vigeland/Frognerparken. Den parken är så sjukt häftig och stor. Det kommer folk från hela världen för att fotografera alla annorlunda statyer i parken. Det är t.ex. alltid en massa japaner med kamerorna framme. Många av de japanska turisterna i Oslo brukar fatiskt komma till IKEA, där jag jobbar, och äta. Alla är så söta och trevliga och jag har haft långa konversationer om allt och inget med många. Så himla kul med trevliga och glada människor bara! 
Resten av dagen kommer att bjuda på två lägenhetsvisningar, ärenden hos vår mäklare och så känner jag för att dricka lite vin ikväll! Idag så njuter jag av livet. Jag känner att fan vad jag älskar mig själv, jag älskar Norge, jag älskar Oslo, jag har ett jobb med fantastiska kollegor, jag umgås med fantastiska människor, jag bor med fantastiska människor och jag lever ett ganska fantastist liv ändå! Jag kan inte klaga. Och så har jag så mycket kul att se fram emot framöver:) Flytt, nystart, konsert, weekends till olika städer, jul, nyår och en massa mer. 
 

Me like

Hej och hå!
Skriver ett par rader innan jag lägger huvudet på kudden här. Imorgon så ska jag på två lägenhetsvisningar här uppe på Majorstuen (STORT plus att det är i samma del av stan som vi bor i nu) plus att jag ska på en visning på söndag också, även den på Majorstuen:) ME LIKE. Snart kanske jag har en ny fräsch och vacker lägenhet som vi ska inreda sagolikt! Jag längtar redan...
 
PLUS att det snart är 22 nov, vilket innebär: SWEDISH HOUSE MAFIA i Friends Arena och en sjuk weekend i Stockholm. ME LIKE. 
 
Jag mår bra nu. Puss och godnatt.
 
Jag för ett år sedan, när jag bodde i Trollhättan:)

RSS 2.0